Bildirim
PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
silent hill dimi bu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: WolF-EyE
silent hill dimi bu ?
evet -
bu oyunda adam yürürken kalp atışlarını gamepad'in titreşiminde hissederdik.. o anki şaşkınlığımı hiç unutmuyorum -
Bu bulmacayı çözemeyip sıkılıp bırakmıştım oyunu gayet ürkütücü bir oyundu çözebildin mi hocam bu piyano olayını. -
quote:
Orijinalden alıntı: leacy6
Bu bulmacayı çözemeyip sıkılıp bırakmıştım oyunu gayet ürkütücü bir oyundu çözebildin mi hocam bu piyano olayını.
Bi arkadaşım geçmişti sırayla tuşlara basmıştı ama nasıl geçildiğini bende bilmiyordum.Bu sıranın bi odadaki bulmacayla bağlantılı olduğunu hatırlıorum sanki
Çözümüde burda
MovieDirectorSwedenyoutubeSilent Hill The Video Game, The Piano Riddle, The Correct solution!!!!https://www.youtube.com/watch?v=1luHm-lZgEM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cg-TR83 -- 19 Eylül 2014; 13:23:30 >
-
ps1de oynadığım en iyi oyun jackie chan stuntmaster dı:) -
https://www.youtube.com/watch?v=NR3ZtLAYbbU
Resident Evil 3 Nemesis.Çok iyi oyundu. -
1 .Metal gear solid
2. resident evil 3
3. winning eleven
4. resident evil 2
5. tekken
bunlar dün gibi hatırladığım ps1in baba oyunları hatta hdd iso dosyalarını saklamakayım arada nostalji olsun diye emulator sayesinde oynarım ama her ne kadar gelişen grafik teknoloji ve imkanların sunduğu konsollar olsa da ps1in verdiği mutluluğu heyecanı yaşatmadı nedense... -
metal gear solid oyunu beni oyunlara bağlayan yegane sebeb olmuştur.2001 de askere gitmeden önce rast gele elime geçmiş hayranlıkla defalarca ama defalarca oynayıp bitirmiş akabinden askerlik dönüşü.hemen ps 2 alıp mgs 2 ile yoluma devam etmiş biri olarak.ps1 ve mgs ikilisi asla unutamayacağım ikili olarak daima aklımda kalacak.... -
ps1 de en çok mortal kombat 4 oynardık.
şimdi mortal kombat 9'a bakıyorumda ne 4 deki gibi açılış videosu nede karekter bio'ları var.
birde freddy krueger'ın ne işi var mortal kombatta
TheBrownPlayeryoutubeMortal Kombat 4 - All Characters' Bioshttp://www.youtube.com/watch?v=XlOBAGVyuNg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi june8efe -- 11 Kasım 2014; 23:16:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
xbox bende vardı hocam.. inan bana ps2 daha zevkli.. tekken, god of war yetiyordu zaten.. oyun bolluğu bakımından da ps2 xbox'ı ezmişti -
quote:
Orijinalden alıntı: WolF-EyE
xbox bende vardı hocam.. inan bana ps2 daha zevkli.. tekken, god of war yetiyordu zaten.. oyun bolluğu bakımından da ps2 xbox'ı ezmişti
Xbox derken Xbox 360'dan bahsediyorum. gears of war, halo, alan wake oyunları nedeniyle almak istemiştim. bende şu an PS2 ve PS3 var. kısmet olursa bir de PS4 alacağım. ancak aklım hala gears of war 2 ve 3'te -
zaman ok.. 360 çok iyidir. grafik olarakda ps3'ten daha iyidir.
bende yeni nesil konsol yok şu an.. Wii, ps2 var.. 360 almayı düşünüyorum, sırf tekken tag 2, mortal kombat serileri için.. ama ne zaman alabilirim bilmiyorum -
Güzel konu ,az mı oynardık oyun salonlarında ps1 le oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fighting Force,Road Rash,Tomba,Tekken,Dino Crisis ne oynardym zamanynda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 24 Kasım 2014; 11:54:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tanerergul
ne günlerdi ya...
ben counter strike oynadım desem ? bana inanan olurmu acaba.
ama en sevdigim oyun gta 2 idi ama pc ike arada çok büyük fark vardı pc de oynadıktan sonra ps versiyonundan biraz soğudum doğrusu.
hala bazen tekken 3 oynarım online da dr. boskonovitch i seçer adamlara saç baş yoldururum.
CS vardı inanılır tabi dostum size,ama o zaman enteresan hoş gelen ama şuan oynarken müzik çalan bir Counter Strike oyunu ilginç gelir doğrusu -
Vay be... 2003'te, Antalya Konyaaltı Migros'taki Toys'R'Us'tan almıştım annemle gidip Yanlış hatırlamıyorsam; 350 TL civarında bir fiyatı vardı. O zamanın PS3'ü gibi bir şeydi bana göre
Tam ben bunu satın aldıktan sonra, PS2 çıkmıştı mertlik bozulmuştu
İlk ve son Playstation deneyimimdir ayrıca bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 2 Şubat 2015; 15:02:12 > -
-
Duygulandım şahsen ve bu konuya bende ps1 alışımı anlatarak başlamak istiyorum benim konsol devrimi çok küçük yaşlarda başladı o yüzden oynayamıyordum bile o kadar küçük
Abim liseye gidip aynı zamanda berberlik yapıyordu elit bir oteldi haliyle iyide para alıyordu ilk baş sega almıştı ben oynayamazdım çok küçüktüm hayal mayal hatırlıyorum bebek gibi birşeyidm onu ben kırdım onu hatırlıyorum :D sonra abim ps1 almıştı kalın kasa kutusu inanılmaz güzel o kadar hoştuki tabi ben bunu gine oynayamadım :D
97-98 de aldı bu ps1 sonra ben biraz büyüdüm işte 99-00 tarilerinde ortalığı ağlatıyordum ne oynuyordum be ne güzel günlerdi çocukluk başkaydı açılışında tüyler diken diken abim resident evil oynarken ben korkarak uyuyamamalar winning eleven oynarken japoncayı taklit etmeler hertürkün başına geldiği gibi benimde geldi güzeldi cidden güzeldi sene 2003 oldu
alet 5-6 senesini dolduruyordu babam kızdıgından büyük tvde oynamamı istemiyordu abim bana toshiba tv aldı küçük tv'den çünkü peder işten gelince tv izlemek istiyordu neyse annanem nesquick hazırlamış ps1 yanına koymuştu bende net hatırlıyorum Ronaldo V-Football oynuyorum bir anda kaza ile elim çarptı süt ps1 döküldüfön vs herşeyi yaptım akşam abim geldi kızdı ağlamıştım çok çünkü benim tek arkadşaımdı o ozamanlar dışarı çıkmayı sevmiyordum sonra abimle eminönüne gidip tamir etcez sandım sattı o bozulmuş dedi yıllar yıllar sonra 2 sene çnce bana bozuk değildi aslında para ihtiyacım var ondan sattım dedi az da olsa gine geçmişe götürdü içlendirdi beni peehhh eskiler konu için teşekkürler bu arada benimde favori oyunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr-SeRGeN -- 13 Şubat 2015; 13:16:14 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X