Bildirim
PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
crash i hala oynuyorum elimde 4 tane ps 1 var sadece biri saglam -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 1 Ağustos 2013; 0:14:23 >
-
Arkadaşlar ps1 arkasına takılan gamars film kartı olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde ps yoktu ataride takılırdık
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha 3 gun once arkadaslarla toplanip ctr de battle turnuvasi yaptik. O dip dibe gecerken birakilan tntlerden siyrilmanin, roket size kitlenmisken basilan son saniye maskesinin, r1le harita boyunca drift yapip crash in basini dondurmenin zevkini gt5 de bile almadim -
-
bu konuda güzel tuttu -
snes. çok kolay emulator ve rom (oyun) bulabilirsin
-
Benim PS1 sahibi olma anım çok ilginç
Bir gün arkadaşımdan ödünç aldım ps1'i yıl 1996 veya 1997 . Koşa koşa geldim eve , heyecanla kurdum, daha bir oyun bile oynamadan şerefsiz almaya geldi konsolunu.
Tabi nasıl üzüldüm bilemezsiniz, içim burkuldu resmen :(
Bunun üzerine annem hemen beni aldı ve bosch bayisinden bana o zamanın parasıyla 120-TL'ye 12 taksitle PS1 aldı , bir daha da bunun malını filan isteme dedi, hayatım boyunca hiç unutmayacağım bir gündü o sevinci , anneme karşı duyduğum sevgi kat ve kat daha da artmıştı , o gururu asla unutmam. Şükürler olsun Allah'ıma.
Sonra tabi çip taktırdım, en iyisinden film kartı aldım hatta bir aralar hala evde bir köşelerde duruyordu.
Maltepede şampiyon vardı az cd almazdım oradan..
Bir gün yeğenimle gittim şampiyona, Duke Nukem çıkmış onu alacaz.
Yeğenim yaklaşık 12 yaşındaydı o zaman, oyunun adını şöyle söyledi : Abi DUBLEKUM var mı :))))))) Ne gülmüştüm o zaman hala da güleriz...
Hey gidi günler heeeyyy.. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizmax -- 23 Ağustos 2013; 11:13:40 >
-
ps1'im hiç olmadı benim.Arkadaşların vardı.Onlarınkini alıp oynardım. -
Nostalji oldu. Ben milenyum basinda ya da 99 da tanisabildim ps1 ile ancak. O zamanlar wining eleven, gta2, medal of honor, gran turismo, rayman falan oynardik hey gidi gunler.. simdi next gen soylemi boylemi , 60 fps olmazsa almam diye tartisiyoruz, o zamanlar hic bakmazdik grafik falan, oturur oynardik. hala elimde dreamcast de var.
Benimde vardi su an ps3 te psnden indirsigim crash,rayman, mgs, driveri halen oynarim
100 küsür oyunu var bende be. Arada takarım oynarım. Unutulmaz. Favori oyunlarım; Spyro, Medievil, Schools, Tekken ve Crash'ti. İlk oyunum Winning Eleven'di. -
-
O arkadasina dalasim geldi su an. Araniz var mi hala
quote:
Orijinalden alıntı: BraveHeart
O arkadasina dalasim geldi su an. Araniz var mi hala
Yok dostum o olaydan sonra muhabbeti kestim daha konuşur muyum böyle biriyle malı kıymetli olan adamdan hayır gelmez ;))
quote:
Orijinalden alıntı: Denizmax
Benim PS1 sahibi olma anım çok ilginç
Bir gün arkadaşımdan ödünç aldım ps1'i yıl 1996 veya 1997 . Koşa koşa geldim eve , heyecanla kurdum, daha bir oyun bile oynamadan şerefsiz almaya geldi konsolunu.
Tabi nasıl üzüldüm bilemezsiniz, içim burkuldu resmen :(
Bunun üzerine annem hemen beni aldı ve bosch bayisinden bana o zamanın parasıyla 120-TL'ye 12 taksitle PS1 aldı , bir daha da bunun malını filan isteme dedi, hayatım boyunca hiç unutmayacağım bir gündü o sevinci , anneme karşı duyduğum sevgi kat ve kat daha da artmıştı , o gururu asla unutmam. Şükürler olsun Allah'ıma.
Sonra tabi çip taktırdım, en iyisinden film kartı aldım hatta bir aralar hala evde bir köşelerde duruyordu.
Maltepede şampiyon vardı az cd almazdım oradan..
Bir gün yeğenimle gittim şampiyona, Duke Nukem çıkmış onu alacaz.
Yeğenim yaklaşık 12 yaşındaydı o zaman, oyunun adını şöyle söyledi : Abi DUBLEKUM var mı :))))))) Ne gülmüştüm o zaman hala da güleriz...
Hey gidi günler heeeyyy.. :)
Helal olsun annene valla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Raziel reyiz unutulmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Eylül 2013; 5:33:11 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X