Şimdi Ara

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
16
Favori
28.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bir oyun vardı ejderha felan oluyordun labirentler portallar vardı. Ejderha yumurtaları buluyordun, köylü vardı koyunlarını yiyince kovalıyordu felan Bilen varsa ismini yazabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Ya bir oyun vardı ejderha felan oluyordun labirentler portallar vardı. Ejderha yumurtaları buluyordun, köylü vardı koyunlarını yiyince kovalıyordu felan Bilen varsa ismini yazabilir mi ?

Spyro olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone Family

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Ya bir oyun vardı ejderha felan oluyordun labirentler portallar vardı. Ejderha yumurtaları buluyordun, köylü vardı koyunlarını yiyince kovalıyordu felan Bilen varsa ismini yazabilir mi ?

Spyro olabilir

Heh sağol
  • Bende abimle beraber bi coop savaş oyunu vardı onu oynardım bi de police vardı Gelişmiş polis arabası(gelecekte sanırım) gibi birşeyle bazı arabaları vuruyoduk felan sonra pes 2 vardı batistuta çok sert şut çekerdi be. Medal of honor vardı karşılıklı oynardık . Çok iyiydi yahu.Hey gidi günler hey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 17 Temmuz 2013; 5:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Vayyy be. Az oynamadik amcaoglu ile. En secdigim oyunlar warcraft gta2 team buddies.

Dragon valor.bi de diablo 2 kisi.ne sarardi be.sabah aksam ps.guzel gunlermis

daha biay önce ps1 i tozlu raflardan çıkardım diablo 1 i taktım kuzenle çok sevindik 2 li diablo oynıycaz diye ama cd bozuktu okumadı bi ara indirip çekicem cd ye bakalım çalışcak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

Hiç playstationum olmadı imrenirdim.Sega atari ile idare ettik.

daha ne istiyosun
  • Ne günlerdi be.. İlk olarak 96 yılında tanışmıştım daha 5-6 yaşlarımda hayatım o olmuştu resmen. Ailemede yalvar yakar , ağlaya ağlaya soğuk bir kış günü aldırmıştım. Aldığımız yerdeki adam playstation ile birlikte 8 oyun daha vermişti. Euro 2000 ve test drive en sevdiğim oyunlardı. Sonrasında winning eleven serisi başladı. Hayatımın en mutlu olduğum zamanlarıydı. Hala saklarım playstation'ımı. Sonraki yıllarda ps2 ve ps3 de aldık. Hatta iki tane ps1 var o derece bağımlıyım
  • Şimdi bu makinanın üç farklı kasası vardır 9001,9002 ve 7502. Bu üç kasadan iyi olanı 7502dir diğer ikisi tırt.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cali4nication

Şimdi bu makinanın üç farklı kasası vardır 9001,9002 ve 7502. Bu üç kasadan iyi olanı 7502dir diğer ikisi tırt.

bkz: imzam

Dobiş kasalar tarih boyunca hep en seksidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel günlerdi.
  • Nfs high stakes en çok sevdiğim oyundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

bide jackie chan in oyunu vardı çok aksiyon luydu uçan tekme atınca UÇAN TEKMAHHHHHHHHHH diye bağrırdık

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

Bende yeni kasa ps1 vardı.
    Beyler bu arada ps1 oyunlarını bilgisayarda oynayın çok eğlenceli.ace combat,jackie chan, panzer frontu oynadım bilgisayarda

• bu oyun da baya bi güzeldi.
    lan oyunları 2 tl'ye alıp 1 tl'ye takasladığım günleri özledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chief53

quote:

Orijinalden alıntı: Şıvaynşıtayger

quote:

Orijinalden alıntı: ahg53

bende iki tane var 3 4 metre frltiyorum cizik yok isteyene birini gonderirim peles

Çekilişe katılmak istiyorum (ciddi)

ne çekilişi hocam adres ver yollıyım kargoyu sen karşılarsın

Alıntıları Göster
    benim aile almamıştı kuzenimde vardı hep giderdim hep aynı oyunu oynardı bira labirent var üstten görüyorsun topmu var ışık var unuttum onu çıkartmaya çalısıyorsun hep onu oynuyor diye isyan çıkarmıştım sonra o ördek vardı ya çizgi film karakteri dafy duck mu ne onu oynardık kuzenimle kandırırdı beni 2.kişi kuyruğunu hareket ettriyor diye inanmıştım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 17 Temmuz 2013; 11:10:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GizemliBiri

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Korkudan oynayamazdım.

Dun taktim oynadim gameplayini cekeyim istersen duruyor hala cdsi

Şimdi korkmam herhalde.

• metal gear solid 1 , gran turismo 1 , crash , resident evil , silent hill .
  • konuyu iyi hortlattık :D şaka maka ps1 üzerine konsol tanımam. eskiden ps1 ve atari varken bize oyun temel olarak verilirdi kötü grafiklerle ama iyi eğlencelerle, oyunun grafiği bizim hayal gücümüze bağlıydı pixel binaları kafamızda new york yapardık ve eğlence patlaması yaşardık. ama şimdiki oyunlarda herşeyi kendileri zaten veriyorlar, hayal gücüne gerek yok o yüzden xbox aldım oynadım bana ps1 tadı vermedi bende satacağım onu. ps1 için tavsiye tv söyleyebilecek var mı? sağlam birşey.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GizemliBiri

quote:

Korkudan oynayamazdım.

Dun taktim oynadim gameplayini cekeyim istersen duruyor hala cdsi

Şimdi korkmam herhalde.

dalgasına söyledim ya

• Vigilante 8 diye bi oyun vardı PS1'de mi PS2'de mi olduğunu hatırlamıyorum, hiçbiyerde de bulamadım
  • iea96 kullanıcısına yanıt
    ps1 oyunu,bulamadım derken orijinalini mi? yoksa internette indirmek için mi bulamadın?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.