Şimdi Ara

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
16
Favori
28.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X kare

ps1 oyunu,bulamadım derken orijinalini mi? yoksa internette indirmek için mi bulamadın?

Şu an konsolum yok zaten, PC versiyonu da yok biye biliyorum ama emulator filan halleder belki
  • iea96 kullanıcısına yanıt
    İnternetten indirip oynarsın
  • Küpleri bir yerden bir yere taşıyıp diğer karakterle attığım bir oyunum vardı hala tam olarak anlayabilmiş değilim o oyunun mantığını

edit:Kapağı bozulmuşdu kitap koyuyordum kapak kapansın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çevirmen X -- 17 Temmuz 2013; 13:33:44 >
  • Devil Dice mı?
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Olabilir adını hatırlamıyorum ama supermario nun iri halindeydi karakterler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

Ne günlerdi be.. İlk olarak 96 yılında tanışmıştım daha 5-6 yaşlarımda hayatım o olmuştu resmen. Ailemede yalvar yakar , ağlaya ağlaya soğuk bir kış günü aldırmıştım. Aldığımız yerdeki adam playstation ile birlikte 8 oyun daha vermişti. Euro 2000 ve test drive en sevdiğim oyunlardı. Sonrasında winning eleven serisi başladı. Hayatımın en mutlu olduğum zamanlarıydı. Hala saklarım playstation'ımı. Sonraki yıllarda ps2 ve ps3 de aldık. Hatta iki tane ps1 var o derece bağımlıyım

İkisi de çalışır durumdaysa ve gri kasaysa satın alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be banada fransadan gelmisti ps1 ne gunlerde yazliga gitmistik deniz kum plaj varken biz oturmus ps oynuyorduk
  • Ben ps1 i Sony bayisinden almıştım. Makina çipliydi ve bayide üst üste dizili kopya oyunlar satılıyordu düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Ben ps1 i Sony bayisinden almıştım. Makina çipliydi ve bayide üst üste dizili kopya oyunlar satılıyordu düşünün.

Hangi Sony bayisiymiş o?Garantisini sorunca ne diyor peki; "bunun garantisi benim abi mi diyordu"?bana bayağı CSB gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 23 Temmuz 2013; 15:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Ben ps1 i Sony bayisinden almıştım. Makina çipliydi ve bayide üst üste dizili kopya oyunlar satılıyordu düşünün.

Hangi Sony bayisiymiş o?Garantisini sorunca ne diyor peki; "bunun garantisi benim abi mi diyordu"?bana bayağı CSB gibi geldi

Bu dediğim olay ps1 in ilk çıktığı seneler. Yani kopya ürünlerin (film,oyun,kitap) sokaklarda peynir ekmek gibi satıldığı yıllar. Satmayanı da almayanı da dövüyordular.
  • hocam sony mağazası değildir o, yanlış hatırlıyorsundur.. istediği kadar peynir ekmek gibi satsın, firma korsan cihaz satmaz.. satamaz
  • Özsony olmasın o
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Sen şimdiki zamana göre konuşuyorsun. Şimdi satsınlar bakalım adamı ne yapıyorlar. Benim dediğim olay doksanlı yılların sonları. Kopya ürün satmayanıda almayanıda dövüyodular diyorum. Ayrıca nereye girdiğimi biliyorum, Sony yetkili bayisine girdim. Tabelada kocaman SONY yazısı yazan, içinde Sony ürünlerinden başka bir şey olmayan yer japon pazarı değil heralde. O zamanlar normaldi bunlar çünkü ceza anlamında yaptırımı yoktu.
  • nostaljiye dönmek istediğimde,karakutulara kadar iniyorum,bozulmuştu sirkecide bir yer karakutu atari tamiri yapıyordu,comodor da kasetleri kalemle sarıyordum,sizin ps1 de yaşadığınız heyecanı bizim nesil sega megadrive da yaşamıştı,mortal kombat turnuvaları yapar smoke seçmeyi yasaklardık,hala nostalji olarak megadrive mk3 ü saklarım,atari salonlarında tek jetonla streetfighter kapatma,üç jetonla hagarı bitirmeye çalışır,tekkendeki komboları ezberlerdik,psone tüm bunlardan sonra var var oldu ve onunda ayrı bir yeri oldu..
    ps2,ps3 ve xbox360 la yola devam..
     PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

• quote:

Sen şimdiki zamana göre konuşuyorsun. Şimdi satsınlar bakalım adamı ne yapıyorlar. Benim dediğim olay doksanlı yılların sonları. Kopya ürün satmayanıda almayanıda dövüyodular diyorum. Ayrıca nereye girdiğimi biliyorum, Sony yetkili bayisine girdim. Tabelada kocaman SONY yazısı yazan, içinde Sony ürünlerinden başka bir şey olmayan yer japon pazarı değil heralde. O zamanlar normaldi bunlar çünkü ceza anlamında yaptırımı yoktu.

yaşları ufaksa bilmezler.
  • ulen bu makinayı ilk olarak ikinci el almıştım ilk kasadan ama beni öyle deli ettiki cd seçiyodu makina ve en son birgün evde street fighter ex2 plus oynarken oyun defalarca silmeme ve kolanya dökmeme rağmen çalışmadı bende allah ne verdiyse dan dan dan üç yumruk makinanın üstüne makina pert sinirim geçtikten sonrada makinayı tamir etmeye kalktım bişeyde yapamadım sadece parçaları tanımış oldum
  • Karlito Yalaréz kullanıcısına yanıt
    yok hocam yaş 32 ama sony bayisine gidipte hiç bakmadım.. normalde illegal bir yol olduğu için bayi kendisi satmaz diye düşündüm, arkadaş o zamanlar satıyordu demiş.. o zaman öyledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİSHİMA

ulen bu makinayı ilk olarak ikinci el almıştım ilk kasadan ama beni öyle deli ettiki cd seçiyodu makina ve en son birgün evde street fighter ex2 plus oynarken oyun defalarca silmeme ve kolanya dökmeme rağmen çalışmadı bende allah ne verdiyse dan dan dan üç yumruk makinanın üstüne makina pert sinirim geçtikten sonrada makinayı tamir etmeye kalktım bişeyde yapamadım sadece parçaları tanımış oldum

hocam senin konsollarla aran pek iyi değil anladığım kadarıyla aynı şekilde sega oyununa sövüp bir daha oynamadığını yazmıştın çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: MİSHİMA

ulen bu makinayı ilk olarak ikinci el almıştım ilk kasadan ama beni öyle deli ettiki cd seçiyodu makina ve en son birgün evde street fighter ex2 plus oynarken oyun defalarca silmeme ve kolanya dökmeme rağmen çalışmadı bende allah ne verdiyse dan dan dan üç yumruk makinanın üstüne makina pert sinirim geçtikten sonrada makinayı tamir etmeye kalktım bişeyde yapamadım sadece parçaları tanımış oldum

hocam senin konsollarla aran pek iyi değil anladığım kadarıyla aynı şekilde sega oyununa sövüp bir daha oynamadığını yazmıştın çünkü

hiç sorma çabuk sinirleniyorum mesela geçen xbox kolunu tekken oynarken noobun biri yüzünden fırlatım pil yerinde temazsızlık oluştu şuan o kolu kullanamıyorum ama xbox kolu o kadar sağlam ki ben ps3 kolunu tek vuruşta kırmıştım hala ps1 ps2 kutuları durur bende makina yok tabi içinde değer veririm aslında ama bir anlık sinir işte.tabi emin değilim ama birkaç tanede sega oyunuyla atari kasedi olacaktı bavulların içinde gece resmini çekip konuların birine yapıştırıyım diyorum.

• Biriniz bunları koymamış.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.