Şimdi Ara

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
16
Favori
28.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: Denizmax

Benim PS1 sahibi olma anım çok ilginç
    Bir gün arkadaşımdan ödünç aldım ps1'i yıl 1996 veya 1997 . Koşa koşa geldim eve , heyecanla kurdum, daha bir oyun bile oynamadan şerefsiz almaya geldi konsolunu.
    Tabi nasıl üzüldüm bilemezsiniz, içim burkuldu resmen :(
    Bunun üzerine annem hemen beni aldı ve bosch bayisinden bana o zamanın parasıyla 120-TL'ye 12 taksitle PS1 aldı , bir daha da bunun malını filan isteme dedi, hayatım boyunca hiç unutmayacağım bir gündü o sevinci , anneme karşı duyduğum sevgi kat ve kat daha da artmıştı , o gururu asla unutmam. Şükürler olsun Allah'ıma.
    Sonra tabi çip taktırdım, en iyisinden film kartı aldım hatta bir aralar hala evde bir köşelerde duruyordu.
    Maltepede şampiyon vardı az cd almazdım oradan..
    Bir gün yeğenimle gittim şampiyona, Duke Nukem çıkmış onu alacaz.
    Yeğenim yaklaşık 12 yaşındaydı o zaman, oyunun adını şöyle söyledi : Abi DUBLEKUM var mı :))))))) Ne gülmüştüm o zaman hala da güleriz...
    Hey gidi günler heeeyyy.. :)

Helal olsun annene valla.

Teşekkürler forumdaşım :)
    Çok dua ederim Allah razı olsun annemden diye, beni kimseye muhtaç etmedi ..
    Kötü komşu insanı mal sahibi yapar diye bir atasözü var ya bu laf çok doğru ..

• Bende karne hediyesi olarak almıştım. 95 tl ye iki taksit şeklinde. Çin3 sevdası için almıştım. sene olmuş 2014 ben hala çin2014 oynuyorum, ne azim arkadaş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bssrk

Crash'tı sanırım bi oyun vardı dönerek kutuları falan kırıyodu az oynamazdım

Aynen aynen elma mı ne topluyoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

metal slug varken ey gidi ey

evde duruyor hala çocukluk anım ve çalışır vaziyette

En sevdiğim oyundu kaç kere bitirdim bilmiyorum ama acayip bağlıyordu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

quote:

Orijinalden alıntı: Bssrk

Crash'tı sanırım bi oyun vardı dönerek kutuları falan kırıyodu az oynamazdım

Dediğin oyun bu galiba dostum o zamanlar çok sarıcıydı
     PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

Bu futbol oyununu hatırlayan var mı peki ? Yazılar böyle japoncaydı galiba ronaldo , carlos falan yılan gibiydi o zamanlar

Oyundaki en iyi forvet göbekli ronaldoydu . Ama Carlosu forvete koyduğumuzda fena şeyler yapıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

/>

1MB tı beyler

Tam ben yazıcaktım ki benden önce davranmışsın ahah 1mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

quote:

/>

1MB tı beyler

Bizim bir arkadaş buna hep memoli kart derdi

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Şu oyunu ne oynardım be....

+1
  • Vay be ne günlermiş ps3 bile şu sıralar son günlerini yaşıyor kasımda ps4 çıkacak,bir süre sonra firmalar ps3'e oyun çıkarmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben biraz gec dogmusum ben daha kucukken babam almis ama babamda sirf tomb raider icin almis orjinal bide ps 1 ilk ciktiginde tl ile satmiyolarmis sterlinle satiyolarmis babamda cevirttirip almis benimde ilk oyunum tomb raiderdi fakat daha kucuk oldugum icin oynayamadim sonra crash spyro takiliyodum hep buyuyunce duke nukem tomb raider medi evil oynardim . Birde eskilerden bi ani var cok merak ediyorum bi oyun vardi adini bilmiuorum oyunun ortalarindan bi sahne aklimda kalmis boyle bi deniz kenari var ondan once oraya giden citli bi yer var o citli yerin sag solundada madenlere giden maden arabalari bekliyo 3D oyun bu arada bilebilirseniz vok mutlu olurum biliyorum cok az bilgi ama...

• black_67 kullanıcısına yanıt
    Aynen :D Eve geç gelsin diye az dua etmezdik :D
  • Hey gidinin playstationu bee.Benim oyunum Driver 1'di.Konsolla tanışma anımı anlatsam sabahlara kadar sürer .
  • Bu oyunu hatırlayan, oynayan, bitiren var mı ben 4. cd de kalmıştım orijinal oyundu bitiremediğim için hala aklımdadır. Playstation un sınırlı sisteminde sunduğu grafikler unutulmazdı tam bir efsane kesinlikle oynanması bitirilmesi lazım..
     PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

• Kuzenim yıllar önce 45 TL'ye alımştı, Tekken 3, Fifa 2005 vs. oynardık, aylarca kullandı. Sonra CD menteşesini mi bir yerini kırmıştı ama 50 TL'den satmıştı başkasına.

Özledim o günleri günümüz konsollarıyla nerdeyse hiçbir deneyimim olmadı, hep retro konsollar, çakmamıydı bilmiyorum ama klavyeli ve mekanik fareli atari de oynardık buz hokeyi, contra, jackal, buz hokeyi vs. Bir de bildiğin cd oynatıcıya taktığımız 99 in 1 oyunlar vardı. Ne güzel günlerdi, şimdi zar zor görüşüyoruz.

Şimdi bulsam çipsiz + orjinal oyunlu alırdım.
  •  PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Growlithe -- 1 Eylül 2014; 20:25:19 >

• quote:

evet beyler o zamanlar süper market olarak tansaş vardı ve tansaş karne alan öğrencilere indirim yapıyodu bende atari vardı o sıralar yaş ufak tabii bizim bi abi vardı okuldan arkadaşının evinde ps1 oynamış o yarım saatlik servenini 5 gün anlatmıştı bende kafamda onun anlattığı oyunu tomb raider ı atari grafiklerine uyarlıyarak aklımda canlandırıyodum sonra bizimkiler benim karneyle gidip tansaş tan ps 1 almışlar o eski geniş gri kasadan ilk oyunum CRASH ti atariden sonra devrim gibi olmuştu mahallede sonra çip taktırdık babam akşamları beşiktaştan oyun alıp getirirdi birlikte oynardık hey gidi günler hey çok güzeldi çooook

ben chip olayından hem nefret etmişimdir yanlış anlama. ben konsollarıma bu zamana kadar asla chip taktırmadım ps1'im hiç olmadı. 1998'de atari oynuyorduk sürekli. 1999'da ps1 almaya çalıştım. tam alacakken dayım araya girdi '' almayın. iyi bir alet değil. hem ders çalışmaz '' falan filan dedi ve annem vazgeçti. ama 2004 yılında ps2 ile playstation dünyasına giriş yaptık. gerçi gönül isterdi ki xbox'um da olsun ama olmadı işte

• Ah ah eski günler
  • ne günlerdi ya...

ben counter strike oynadım desem ? bana inanan olurmu acaba.

ama en sevdigim oyun gta 2 idi ama pc ike arada çok büyük fark vardı pc de oynadıktan sonra ps versiyonundan biraz soğudum doğrusu.

hala bazen tekken 3 oynarım online da dr. boskonovitch i seçer adamlara saç baş yoldururum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zamanlar işte 1080P 720 P Grafik kavgası yoktu ağzımız açık oynuyorduk
  • Bende artık nedense yaşlamı alakalı bilmiyorum artık, o dönem aldığım zevki heyecanı alamıyorum oyunlardan.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.