Şimdi Ara

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
16
Favori
28.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Driver 1'in remakeini yapsalar fena olmazdı.

2-3 yıldır hala aklımda.Artık bi remake yapsınlar en sağlamından.Ara ara emulatorde açıp oynuyorum.Bazen pc versiyonunu yüklüyorum.Bazen açılıyor bazen açılmıyor.Driver damarım kabarınca sırf videolarını açıp izlediğim bile oluyor.Ah o arabanın san francisco sokaklarında yaylana yaylana gitmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

bi arkadaş babasına yakalanmamak için gece kurmuş makineyi herkes yattıktan sonra ps keyfi yapacak aklınca.. açmış tomb raider ı tabi gecenin bi yarısı aniden oyunda üzerine kaplan saldırınca bizimkide hemen basmış yaygarayı.. tabi bütün ev ayakta :)

Tomb Raider 2’deki meşhur kaplan... Kükremesi korku oyunları kadar ürkütürdü. Halbuki mermi sınırsızdı. O zamanlar ilk kez böyle oyunlar gördüğümüz için oyunların mekaniklerini bilemiyorduk. Çoğu oyunu haritanın varlığını bilmeden bitirmişizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

bi arkadaş babasına yakalanmamak için gece kurmuş makineyi herkes yattıktan sonra ps keyfi yapacak aklınca.. açmış tomb raider ı tabi gecenin bi yarısı aniden oyunda üzerine kaplan saldırınca bizimkide hemen basmış yaygarayı.. tabi bütün ev ayakta :)

Tomb Raider 2’deki meşhur kaplan... Kükremesi korku oyunları kadar ürkütürdü. Halbuki mermi sınırsızdı. O zamanlar ilk kez böyle oyunlar gördüğümüz için oyunların mekaniklerini bilemiyorduk. Çoğu oyunu haritanın varlığını bilmeden bitirmişizdir.

Bi ara halflife oynuyom... "çok az hp var... Kutuların arasından ilerleyiyorum çömelmiş bir șekilde" ölecec3m o kadar dikkatliyimki canda yok zaten. Aniden böçek üzerime bi atladı.. Oturduğum yerde ufak bi kalp krizi nerdeyse sandalyeden düșecem... Az daha masa devrilecekti alttan vurunca monitor devrilmek üzere... uçup monitörü yakaladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim için nostalji değil bunlar çünkü sanki hiç ps2-3-4 çıkmamış gibi o günlerden beri faal olarak ps1 oynuyorum 55ekran tüplü tvimde

En çok da winning eleven oynuyorum. Bazen karşıma rakip de buluyorum (normalde pes oynayanlar) daha güzel oluyor..

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

• Libero Grande 2. Efsane bir futbol oyunuydu. Kaleci de dahil istediğiniz oyuncu oluyordunuz. Takım arkadaşlarınızdan pas istediğiniz zaman ıslıkla isterdik. Bir de bunu 2 kişi oynardık. Ekran ikiye bölünürdü. Ne günlerdi be.

Resident evil 1, 2 ve 3. Psone deyince akla ilk gelen oyun serisi. Özellikle 3. oyunda Nemesis'in aniden gelmesiyle oluşan joystick titremesiyle oluşan adrenalin tarifsizdi.

Silent hill 1, efsaneler efsanesi.

WWF Smackdown! 2, Tony Hawk's Pro Skater 2, Nba Live, Quake 2.

Ve tabi ki Winning Eleven. Şuutoo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 14 Şubat 2018; 22:7:49 >
  • dino crisis, final fantasy, metal slug, driver, silent hill, resident evil, şu an aklima gelmeyen nicesi. Güzeldi be o günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crash Bandicoot az mı oynadım ulan şu makinede .. Turnuva yapardık hey gidi hey ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcmf1907

Benim için nostalji değil bunlar çünkü sanki hiç ps2-3-4 çıkmamış gibi o günlerden beri faal olarak ps1 oynuyorum 55ekran tüplü tvimde

En çok da winning eleven oynuyorum. Bazen karşıma rakip de buluyorum (normalde pes oynayanlar) daha güzel oluyor..

Adama sorarlar neden mod yaptın diye :)

2002 de messi 12 yaşındaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Adama sorarlar neden mod yaptın diye :)

2002 de messi 12 yaşındaydı

Alıntıları Göster
    Olsun o kadar..

modlu bi cdim var 2003 2004 çeşitli takımların olduğu..

Kadroları çok önemsemem ama yeni kadrolu patch iso indiriyorum cdye yazıyorum olmuyor ps1 çalıştırmıyor ya cdye yazmada yanlışlarım var ya da patch sorunlu

• Arkadaşla kavgasını ederdik. Bana Bio Hazard 3'ü anlatır Resident Evil 3 derdi..
    Hadi lan ordan o oyun bio hazard hatta bio hazard 3 nemesis diye kavga çıkarırdım
    Yıllar sonra çaktık gerçeği ama olsun o kadar, internet yok bişey yok

Aşırı pahalı idi o zamanlar analog kollar. Hayal meyal bi 70 milyon hatırlıyorum ama doğu olmayabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drima

Arkadaşla kavgasını ederdik. Bana Bio Hazard 3'ü anlatır Resident Evil 3 derdi..
    Hadi lan ordan o oyun bio hazard hatta bio hazard 3 nemesis diye kavga çıkarırdım
    Yıllar sonra çaktık gerçeği ama olsun o kadar, internet yok bişey yok

Aşırı pahalı idi o zamanlar analog kollar. Hayal meyal bi 70 milyon hatırlıyorum ama doğu olmayabilir..
    Biohazard 3 Last Escape'di, o zaman yine yanlış söylemişsin :D
  • Bilmeyen varsa "Thrill Kill" şiddetle tavsiye ederim
    Lise zamanları Haftasonu ev buluşmalarında Wining Eleven'den sonra 2. favori oyunumuzdu..

• Ben şu oyunu bilmiyordum. Bildiğin Resident Evil mekanikleri, hatta sesleri kullanılmış.

-----

• İlk oynadığım oyun içinden çıkan demo cd siydi :) ilk oynadığım full oyun resident evil 1 (1996)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimden bütün konsollar geçti. Ama psx'nin yerin başkaydı. O zamana göre oyunları grafik olarak bir devrimdi. Hiç unutmam crash bandicoot almıştım. Elemanı sağa götürüyorum ilarlemiyor sola götürüyorum ilerlemiyor. O zamanlar üç boyutlu olabileceği aklımdan bile geçmiyor o grafiklerle. Neden sonra sticki ileri doğru ittirdim ve sevgili dostumuz ormanda ilerlemeye başlayınca yaşadığım şoku bugün bile hatırlarım.
    Bir de konsolu almıştık ama memory card alacak para kalmamıştı, o yüzden residen evili her sabah baştan açıp oynardık. Hey gidi günler hey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Bilmeyen varsa "Thrill Kill" şiddetle tavsiye ederim
    Lise zamanları Haftasonu ev buluşmalarında Wining Eleven'den sonra 2. favori oyunumuzdu..

BÖGÜÜÜÜÜÜÜÜN

• Bu konuda bulunmuş, yorum yapmış olanlara selam olsun.

Kaç gündür MediEvil oynuyorum. Nasıl keyifle oynuyorum bir bilseniz :D Küçükken orijinal cdsini görüp merak etmiştim lakin geçenlerde aklıma geldi, cdye çektim, oynamaya başladım :) Çok keyifli, bulmacamsı bir oyun. Merakla bölümleri geçiyorum :) Bu tarzda başka oyunlar varsa lütfen önerin.

Bu konsolu geç keşfettim, keyfini ömür boyu sürdüreceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Bu konuda bulunmuş, yorum yapmış olanlara selam olsun.

Kaç gündür MediEvil oynuyorum. Nasıl keyifle oynuyorum bir bilseniz :D Küçükken orijinal cdsini görüp merak etmiştim lakin geçenlerde aklıma geldi, cdye çektim, oynamaya başladım :) Çok keyifli, bulmacamsı bir oyun. Merakla bölümleri geçiyorum :) Bu tarzda başka oyunlar varsa lütfen önerin.

Bu konsolu geç keşfettim, keyfini ömür boyu sürdüreceğim :)
    O kadar çok var ki, macera bulmaca seviyorsan Broken sword 1-2 güzeldir, oddworld yine tavsiye ederim 3 boyutlu olarakta odt escape or die trying güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 29 Ocak 2020; 20:29:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Zaten böyle bir planım vardı şimdi iyice gaza geldim. Sanıyorum PS1’in en iyi oyunlarının tamamını teker teker bitireceğim. Konsol oyunları gerçekten mükemmel. Tamamen oyun odaklı.

• ps1 game list wikipedia...google a yazin tum oyunlarin listesi orada.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.