Şimdi Ara

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
16
Favori
28.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

bende fat,koyugri kasa var ama bulsam bunuda alırım
  • İsteyene bir oyunu ile 30tl ye satıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

İsteyene bir oyunu ile 30tl ye satıyorum

elinde bundan varsa 50 tl çalışır
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

İsteyene bir oyunu ile 30tl ye satıyorum

elinde bundan varsa 50 tl çalışır
    />

O Türkiye'ye gelmiş mi ki bende olacak

Bende şu yukarda üstünde ekran olan var ya onun ekranı olmayan hali var ama sapasağlam oyun bul oyna tek oyun kaldı bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

PLAYSTATİON 1 İLK ÇIKTIĞI ZAMANLAR NOSTALJİ İÇERİR

driver

2 cd'di, grafikleri o zaman çok güzel gelirdi. yanılmıyorsam fransada geçiyordu, hatta 1-2 tane önemli yapılar vardı oyunda. daha ilk okula gitmiyordum, ilk çıktığı dönemlerde almıştık, ama çatır çatır açıyordum oyunları ingilizce olsalar bile. kolları bozardım abim kullarını içini açıp düzeltirdi. resident evil nemesis oynamaya çalışırdım, biraz büyüyünce o oyundan korkmaya başlamıştım.

• Crash Bandicoot efsane oyunumdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan1903 -- 24 Ekim 2012; 14:20:43 >
  • Asuma mı Akura mı öyle bir oyun vardı, satanic simgelerin olduğu bir türlü ismi aklıma gelmiyor.
  • Chris Webber diziyle smaç basardı

bunlar benim favorilerimdi ,

• Cd okumuyo diye gozunu kolanyayla temizlemistim aleti maf ettmistim hic calismayinca cok kotu oldum sabaha kadar uyuyamamistim..

• olamaz olamaz olamaaaaaaaaaz kesinlikle olamaz

Bu oyun için saatlerimi vermiştim. Bir yerde sürekli donuyordu. Aynı oyunu tekrar satıp alıp bitirmiştim. ps3 de çıkarsalarda oynasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayyi_mekân -- 14 Kasım 2012; 1:53:49 >
  • Medievil vardi iskelet kolunu filan firlatiyordu
    Bu arada ilk oyunum da Hercules idi. Hic unutmam alti siyahti cd nin. Ne sasirmistim bu ne mk diyerekten

• vay bee, fransa 98, fifa 99, fifa 2000, kurushi, medi evil, gran turismo, nba 2002, tom&jerry vs tonlarca oyun vardı oynadığımız. ulan ps1 i attılar benim, ağlamaklı oluyorum hatırladıkça. ama tekrar alacağım. şuan 2k13 oynuyorum, ps1'de oynadığım nba'in verdiği tadı vermiyor.
  • Sega mega drive 2 benim için efsaneydi fakat ps1 aldığımda büyülenmiş gibiydim. Her oyun kafadan hit geliyordu beğenmediğim tek bir oyun yoktu crash olsun pepsi man olsun mgs ler say say bitmez fakat çok kötü dumur eden oyunlarda yok değil. Mesela her evde pc yoktu o dönemlerde counter strike oynardık internet kafede bruno vardı tekirdağ da playstation counter strike geldi yazmışlardı cama gittik aldık hayatımda ki en büyük hayal kırıklığını orda yaşadım diyebilirim. doom 1 kalitesinde bi fps oyunu ne günlerdi be.
  • O zamanlar oynadığım ISS2 şimdiki fifa13 ten daha zevkli gelirdi. Suphonfilter, medal of honor... Hepsinin cd si duruyor ama ps1 i bozuldu diyeattılar.

• Ne yalan söyleyim, hayatımda hiç PS1'in oyunlarını oynamadım.Ama PS2 ilk çıktığı zaman almıştık.O günden bu yana sağlam ve canavar gibi çalışıyor.İçini açıp bir gün temizleyeceğim, nasip olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 14 Kasım 2012; 2:52:18 >
  • Her zaman söylemişimdir ve hep söyliyceğim; playstation 1'in introsunda ki kalite, müzik ve karizma ne 2'de ne 3'te nede gelicek serilerde olmiycak!
    O SONY yazısı ve playstation simgesinin gelmesi.. Sonra oyun açılcak mı acaba telaşı.. Güzel konu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enstruhumanist -- 14 Kasım 2012; 5:01:59 >
  • ps 1 in yeni kasasını alabilmiştim,o zamana kadar eş dostta takılırdık hep.
    aldığımda da resident evil vardı,yalnızken oynamak adrenalin yüklüy valla.
    medal of honor da midem bulanırdı artık o kol ile kontrol etme çabalarından.
    başlangıçta ki intro başka birşeydi canım,oyunun başlama ihtimali en sevdiğimiz ihtimaldi o zamanlar :D
    w.eleven da one-two dilimize dolanmıştı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyrekasır -- 14 Kasım 2012; 6:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

Sene 93 veya 94'te de bununla takılıyorduk.

Hala var bende halada oynarız. onun kadar eğlenceli bir konsol daha yok. kuzende nindendo 64 var. Arada onuda oynarız 4 kol ile. Eskiler daha iyiydi. Şimdiki oyunlar sadece grafik.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.