Şimdi Ara

Playstation 2 [ANA KONU] (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.449
Cevap
88
Favori
548.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahsettiğiniz Gran Turismo 4 ise NTSC yani USA versiyonda 1080i olabiliyor.
    https://www.gtplanet.net/forum/threads/gt4-1080i-setup-need-help.239139/
  • Evet beyler acil yardımınız lazım benim evde bi tane vga girişli monitör var boş boş yatıyor ps2 yi alıp bu aparatla bağlayabilirmiyim elimde ps2 kutudan çıkan 3 girişli kablo var resimleri atıyorum

Edit Ürün linki beyaz gözüküyor mobilde nozuk değil üstüne tıklayınca açılıyor birde üründeki siyah kablo ne için bilen varsa aydınlatabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toress86 -- 6 Temmuz 2020; 19:45:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: toress86

Evet beyler acil yardımınız lazım benim evde bi tane vga girişli monitör var boş boş yatıyor ps2 yi alıp bu aparatla bağlayabilirmiyim elimde ps2 kutudan çıkan 3 girişli kablo var resimleri atıyorum

Edit Ürün linki beyaz gözüküyor mobilde nozuk değil üstüne tıklayınca açılıyor birde üründeki siyah kablo ne için bilen varsa aydınlatabilirmi

https://forum.donanimhaber.com/ps2-crt-lcd-monitorlere-nasil-baglanir-en-iyi-goruntu-nasil-alinir-resimli-anlatim--20305229

Monitöre o kabloyla takarsanız görüntü alamazsınız.
    Monitörde görüntü almak için tv kartına ihtiyacın var.
    Üstte linkini verdiğim konuda detaylıca anlatılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 6 Temmuz 2020; 20:46:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• toress86 T kullanıcısına yanıt
    Tecno Garageyoutube
    Como conectar Play Station 2 a monitor VGA
    https://www.youtube.com/watch?v=JveNee6Aens

bu videoda şu ürün kullanılarak görüntü alınmış :

Ayrıca benzer ürünün hdmi olup 1080p görüntü vereni de var isterseniz ondan alabilirsiniz. Konuda daha önceki sayfalarda görüntüyü bir tık iyileştirdiği yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 6 Temmuz 2020; 21:8:46 >

• Çip ne olursa olsun menüye ulaşmak için FMCB yüklü karta ihtiyacınız var. Kendiniz yapacaksanız eğer ULaunch.elf dosyasının yazılı olduğu bir cd/dvdyi (cd ve dvd dosyaları farklı oluyor) cd/dvd okuyan bir cihazda okutacaksınız. Sonra da destekleyen bir hafıza kartı takıp yükleyeceksiniz. Tabii, medya okuyan bir cihaz şart. Sizin cihazda olmaz. Hazır yüklü kart alabilirsiniz.

Bu cd/dvd tablasını neden iptal ediyorlar, anlamıyorum. Benim çipli makinada hem fmcb ile hem de kopya medya ile oynayabiliyorum.

• Ps2 ye usb den kol bağlama yolu var mı acaba magicgate çalışmıyor çünkü flex kablosu kırılmış. Dönor ps2 bulana kadar idare edeyim.

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Dvd tablasını faal hale getirdim bir şekilde. Amma velakin bu sefer taktığım cd leri döndürmüyor okumaya çalışmıyor bile tepki vermiyor. Lazer de gidik galiba o yüzden iptal etmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psfat

Dvd tablasını faal hale getirdim bir şekilde. Amma velakin bu sefer taktığım cd leri döndürmüyor okumaya çalışmıyor bile tepki vermiyor. Lazer de gidik galiba o yüzden iptal etmişler.
    Lens de bozuk olabilir, cd döndürme mekanizması da bozuk olabilir.

• 160 a ps2 fat gümüş renkli buldum ingiltereden gelmiş yanında:

3 tane orjinal sony kol (2 si gümüş renkli 1 i siyah)
    21 tane orjinal oyun
    güç kablosu yok
    memory card yok

alınırmı sizce rahatsız ediyorum kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 15 Temmuz 2020; 20:46:59 >
  • Psfat kullanıcısına yanıt
    Fiyatı gayet güzel hem yanında kolda var memory kartı 25-30 liraya bulursun çipliyse alınabilir onun haricinde eğer elinizde ps3 varsa ps2 almanız gereksiz multiman ile çoğu ps2 oyunlarını oynuyabilirsiniz.
  • Önceki ps2 konsolumda dms4 pro chip vardı onu yenisine aktarırım anakartlarını değişirim hallederim bir şekilde. Ps3 fat var ama bizzat ps2 den tecrübe etmek istiyorum. Memory cardı çakma veya orjinal fark edermi arada 16tl fark var çakması 30tl 16mb orjinali 8mb 46tl.

Adamla anlaştım 150 ye inşallah yarın alıyorum
  • Psfat kullanıcısına yanıt
    Fiyatı gayet uygun güzel anlaşmışsınız şimdiki 2. el sitelerinde çoğu ilan fırsatçılar yüzünden 300 TL gibi uçuk bir rakama geldi

Memory kart orjinal olmayınca bazen sorun yapabiliyor mesela bazı oyunlar kart orjinal olmaması yüzünden memory kartı görmüyor orjinal olmadığı için buyüzden sıkıntı çekmemen için orjinalini öneririm

Cihazınızın çipi zamanının en kaliteli çipi benim slim kasda M7-788L denen bir çip var sizin cihazdaki çip benimkindede olsun isterdim gerçi artık çiplerde gereksiz şu devirde memory kartı programlayıp istediğin makineye takip usbden yada dvdden oyun oynatabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gremory Rias -- 16 Temmuz 2020; 8:23:16 >

• 300 olsa gene iyi 750 ye bile var mübarek ps3 satıyo sanki

Orjinal alacaz bir şekilde o zaman letgodan ayarlarım onu sıfırına 50 verilmez bence 20 25 e varken ikinci el.

Baya kaliteli bi chip hele dandik modbolar bile zor bulunurken denk gelmesi şaşırttı beni. Bir ara uzaktan konsola bağlanıp oyun atma özelliği bile gelecekti güncellemeyle ama getiremediler ne yazıkki ekip falan dağıldı galiba.

Dediğiniz gibi yaz cd ye ulaunch u kur memcarda oyna 10dk lık iş. Fmcb çıktı mertlik bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Psfat

160 a ps2 fat gümüş renkli buldum ingiltereden gelmiş yanında:

3 tane orjinal sony kol (2 si gümüş renkli 1 i siyah)
    21 tane orjinal oyun
    güç kablosu yok
    memory card yok

alınırmı sizce rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
    Fiyat çok iyi, oyunların bolca olması bir avantaj. Tahminimce cihaz orijinal. Güç kablosu ve hafıza kartının olmaması sorun değil. Bir şekilde temin edilir. Yalnız cihazın çalışıyor olduğundan emin olun. Ben genelde şuyu yok buyu yok diye yazılan ilanlara şüpheyle bakıyorum.

Ben yerinizde olsam bu zamanda orijinal konsol bakınmazdım. Orijinale para yetişmez. Hele takıntınız varsa yandınız. Orijinal medya yok piyasada. Olanlar da çok pahalı. Onun yerine en az çipli olması benim için daha makul.

Millet orijinal takılır ama benim gözümde kopya oyun oynatabilen ps2 daha değerli :) Sonuçta kopya oyun oynatıyor. Al dvdye çek, oyna. Mis gibi. Yakın zamanda elimde 9000 kasa, kutulu, tertemiz bir konsol vardı. Koleksiyoncudan almıştım. Bir arkadaş istedi, 400'e sattım ona :) İyi ki de satmışım diyorum çünkü elde kalırdı o :)

Elimde hafıza kartı var, lisanssız. Size çok daha uyguna verebilirim. Orijinal hafıza kartı ile orijinal olmayan arasındaki fark, FMCB yüklemeye niyetlenince ortaya çıkıyor ve önem arz ediyor. Lisanssız kart MagicGate özellikli olmadığı için FMCB yüklenmez (istisnalar var, 64'lük lisanssız karta FMCB kuruluyor) ama orijinal karta FMCB kurulur. FMCB yükleme dışında lisanslı olan da lisanssız olan da aynı işi görüyor. Mesela benim FMCB yüklü kartım orijinal iken kayıt için kullandığım kart 128'lik ve lisanssız.

Kıssadan hisse, ilan sizin için makul ama benim için değil :) İçinize sinerse kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 16 Temmuz 2020; 14:13:21 >

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Valla dayanamadım aldım hocam elimde dms4 pro chip var lehimlerim kullanırım

Bu arada memcard lazım oynadım o kadar kapatıp bi açtım en başa sardı

Elinzdeki kaç mb acaba fiyatı uygunsa düşünebikirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 16 Temmuz 2020; 15:46:45 >

• Chip te halloldu tek eksik memory card.

Heyt yürü be kim tutar seni ps4 yanında halt yemiş

• Ps2 slim çipli 320 gb usb harddiskten oynanıyor ve cd de okuyor 3 bin oyunlu 1 kol tv bağlantı kurma aparatları 8 mb hafıza kartı ile birlikte verilecektir İzmir içi elden teslim edilir sadece almak isteyen varsa yazsın

• Merhaba, okuyabildiğim kadar okumaya çalıltım fakat kafamda bir kaç soru var yanıtlayabilirseniz çok sevinirim, ben yeni playstation 2 aldım bir arkadaşımdan, hiç kullanılmamış tertemiz. Bir adette abimin vardı, şimdi bu 2 tertemiz playstation 2 yi kullanmak istiyorum. Birisi Fat Kasa diğeri ise Slim kasa ortasında şeriti olan, sorularım şunlar;

1) Bu 2 farklı playstation 2 nin birisini kullanacağım diğerini ise kolleksiyon olarak saklamayı düşünüyorum, Hangi playstationu kullanayım sebeplerini söyleyebilirmisiniz
    2) Cihazlar 0 olduğu için çipsiz ve şuan için çip taktırmayı düşünmüyorum, Ankarada bu işle ilgilenen bir yerden hazır memory kart ve usb ile oyun oynamayı düşünüyorum sizce mantıklımı, cihazlar 0 olduğu için içi açılsın istemiyorum.
    3) Bu 2 farklı cihaz içinde aynı performansı alırmıyım memory + usb kullanımıyla
    4) USB ye attığı oyunlar kısıtlı olacağı için sonrasında satıcıya para ödememek için bu oyunları indirip direk flasha atip çalıştıracağım link varmıdır, oyun indirmem için gerekli olan.
    5) USB ile oyun oynattığımda cihaz yıpranırmı ? Memory kartı çıkarttığımda eski orjinal hali gibi kullanabilirmiyim ?
    6) Şuan evimde smart tv var. Görüntü için tv ye hangi kabloyu kullanmam performans için güzel olur ? (TV'de 5 renkli av girişi var).

Teşekkür ederim yardımlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimsemih -- 13 Eylül 2020; 12:21:38 >

• Arkadaşlar eski korku oyunlarını ve bazı crash vs. oyunları oynamak için ps2 alacağım bir tane ama cihaz hakkında bilgim çok az. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

1) Freemcboot ile usb ya da hdd'den oyun oynamak istiyorum. Bunun için hangi model cihaz almamı önerirsiniz, hangi modelden uzak durmam gerek?

2) Freemcboot için çipsiz olması şart mı?

3) Freemcboot ile tüm ps1 ve ps2 oyunlarını oynayabiliyor muyum?

4) Orjinal 8a ve altındaki modellerde kesin freemcboot yapılabiliyor mu? Ayrıca kendim memory kartı hazırlayabilir miyim, yoksa bir başka cihazda mı yapmam gerek?

Eğer evde kendim memory kartı hazırlayabiliyorsam 2+ kollu memory kartlı temiz fat kasa alıp yapacağım. Yoksa hazır temiz alıcam.

Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brazcks

Arkadaşlar eski korku oyunlarını ve bazı crash vs. oyunları oynamak için ps2 alacağım bir tane ama cihaz hakkında bilgim çok az. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

1) Freemcboot ile usb ya da hdd'den oyun oynamak istiyorum. Bunun için hangi model cihaz almamı önerirsiniz, hangi modelden uzak durmam gerek?

2) Freemcboot için çipsiz olması şart mı?

3) Freemcboot ile tüm ps1 ve ps2 oyunlarını oynayabiliyor muyum?

4) Orjinal 8a ve altındaki modellerde kesin freemcboot yapılabiliyor mu? Ayrıca kendim memory kartı hazırlayabilir miyim, yoksa bir başka cihazda mı yapmam gerek?

Eğer evde kendim memory kartı hazırlayabiliyorsam 2+ kollu memory kartlı temiz fat kasa alıp yapacağım. Yoksa hazır temiz alıcam.

Teşekkürler şimdiden.
    1-usb den oynayacaksan slim 7000 serisi alabilirsin. harddisk ise fat kasa.
    en son çıkan 9000 serisi alma, alırsanda çipli olmasına dikkat et.
    fat kasa ve harddiskten oynama bilgim pek yok.

2-çipli çipsiz fark etmez ama fmcb için mc(memory card) kendin hazırlayacaksan ps2 çipli olması lazım.
    çünkü cd den mc ye fmcb kuracaksın. cd yi çalıştırmak için çip lazım.

fmcb li mc yi çipli ps2 de çalıştırır çipsizde. ps2 9000 serisi ise problem oluyor sadece.

3- ps2 oynarsın, ps1 için emulatör var ama güzel çalışmıyor ps1 oynayamayabilirsin.

4- kendin mc ayarlaman için dedigim gibi çipli ps2 lazım. fmcb kurulmuş memory card takarsan çalışır ama çipe gerek yok.
    fmcb bütün modellerde olur ama son seri 9000 serisi problemli.

• 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.