PS2'DE GRAN TURISMO 4 OYUNUNDA EN SON EHLİYETİ ALAMADIĞIM İÇİN BU OYUNU OYNAMIŞ VE TÜM EHLİYETLERİ ALMIŞ ARKADAŞLARIN OYUNU KAYDETTİKLERİ SAVE FILE'A İHTİYAÇ OLDU DA. BENİM SİSTEMDE MESSİAH MARKA MOD-CHIP TAKILI NE ŞEKİLDE YAPABİLECEĞİM KONUSUNDA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM. İNTERNETTE BİR ÇOK SAVE FILE BULDUM FAKAT BUNLAR GAMESHARK - CODE BREAKER VB. TÜREVİ PS2'YE DIŞARIDAN TAKILIP ÇALIŞAN CİHAZLARIN SAVE FILE OLDUĞU İÇİN BENİM CİHAZDA ÇALIŞMADI. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
SAYGILARIMLA
benim bıldıgım gt4un save fılesını baskasından kullanamassın zamanında bende denemıstım arkadasın memory cartuını aldı kopyalayım dıye olmamıstı ama azmettım btun ehlıyetlerı aldım o kadarda zor degıl
hocam mutlaka zor değildir fakat olmuyor işte. ben bu şekilde denemek istiyorum
yardım edecek yok mu ?
GT3 ü gameshark cd ile kırmıştım. tüm arabaları alıp lisansları 6 saniyede bitirdim filan.ama gt4 e kodları yazdım vs olmadı. bu iş için en son sürüm game shark iyi olabilir.araştırırsan bence bi sonuç alırsın. ben 2 yada 3 sene önce gt3 için kasıp becerdim.şimdi gt4 için çıkmıştır tahminim.
quote:
Orjinalden alıntı: TUTUdesign
GT3 ü gameshark cd ile kırmıştım. tüm arabaları alıp lisansları 6 saniyede bitirdim filan.ama gt4 e kodları yazdım vs olmadı. bu iş için en son sürüm game shark iyi olabilir.araştırırsan bence bi sonuç alırsın. ben 2 yada 3 sene önce gt3 için kasıp becerdim.şimdi gt4 için çıkmıştır tahminim.
Bakışların bana cesaret veriyor, Hileye gerek yok, gözlerin varyaa...
Kelimeler sevgime anlam katmıyor, Hileye gerek yok, sözlerinn varyyaaaa...