Şimdi Ara

PLAYSTATION 2 SLİM USB SIKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde son sürüm slim kasa PS2 var. PS2'nin gözü öldü ölecek durumda resmen. USB girişinden OpenPS2Loader ile oynamayı denedim, oynatıyor fakat oyun bir anda donup kalıyor o sıkıntı var. İçini açıp hdd bağlama olayı çok karmaşık daha doğrusu yapamam büyük ihtimal. HDD kutusu var elimde 2.5 inç hdd alıp yine USB girişinden bağlasam donup kalma sıkıntısı olur mu yine?

Deneyipte oynadığım USB bellek Sandisk'in metal USB 3.0 destekli belleğiydi. Acaba HDD daha mı hızlı olur? Sonuçta USB bellek ısınınca performansı düşüyor.

• Başka USB bellek ile denediniz mi?

• Her oyunda mı yapıyor?

OPL bazı oyunlarda takılmalar yaşanabiliyor... USB hızından kaynaklı genelde bu sorun, ps2 usb portunun hızı. Ufak ayarlar yapmak gerekiyor genelde bu olmasın diye.

başka oyun ve USB bellek ile denemenizi tavsiye ederim.

• harici hdd bağlamak flash belleğe göre daha iyi olacak diye düşünüyorum ben kendimde harici hdd ile oynuyorum ama hdd'de badsector olmamalaı ve 7200rpm disk seçmeniz daha yararlı olacaktır. sinematiklerde geçerken ufak takılmalar olabilir eski bir konsol sonuçta sıfır takılma beklememek lazım

• ps2 nin usb cikisi 1.1 versiyon ve hizi bu kadar...bicimlendirmede ayirma birimi ayarini 32kb yaparsaniz biraz hizlanir ama videolar takilmadan zor ps2 harddisk hizi yuksek ve uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.