Şimdi Ara

Playstation 2 Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar zamanında fat kasa ps2 vardı yiğenime vermiştim şuan ps3 sahibiyim. Geçenlerde ps2 nin üretimi durdurulmuştu artık üretilmeyecek. Bende
    koleksiyon amaçlı bi ps2 almak istiyorum sıfır olarak oynamasam bile kenarda dursun. Sizce almalımıyım ? Yada önerebilceğiniz bi sipariş için site var mı ?
    Şimdiden cevaplar için teşekkürler

• ya ben al derim oyun oyunlarını oyna ps2 nin gerçekten bende hala var ps1 ve ps2 yakında ps3 alcm biraz para sıkıntısı çekiyorum bu günlerde ama sen al giddigidiyorda vardır belki hiç bakmadım alınca tavsiye ediceğim oyunlar korku-gerilim olucak

Clock Tower 3
    re 4
    Silent hill 2 3
    alone in the dark

şuan aklımda bunlar var ama oynamadıysan bunlar oyna derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNipR16

ya ben al derim oyun oyunlarını oyna ps2 nin gerçekten bende hala var ps1 ve ps2 yakında ps3 alcm biraz para sıkıntısı çekiyorum bu günlerde ama sen al giddigidiyorda vardır belki hiç bakmadım alınca tavsiye ediceğim oyunlar korku-gerilim olucak

Clock Tower 3
    re 4
    Silent hill 2 3
    alone in the dark

yani ilerde pişman olmamak için almak istiyorum ve eski anılarımı depreştirmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

quote:

ya ben al derim oyun oyunlarını oyna ps2 nin gerçekten bende hala var ps1 ve ps2 yakında ps3 alcm biraz para sıkıntısı çekiyorum bu günlerde ama sen al giddigidiyorda vardır belki hiç bakmadım alınca tavsiye ediceğim oyunlar korku-gerilim olucak

Clock Tower 3
    re 4
    Silent hill 2 3
    alone in the dark

yani ilerde pişman olmamak için almak istiyorum ve eski anılarımı depreştirmek için

ben kesinlikle al derim kardeş pağlıda deyil 2.el alsanda iyi gider

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

quote:

Clock Tower 3
    re 4
    Silent hill 2 3
    alone in the dark

ben kesinlikle al derim kardeş pağlıda deyil 2.el alsanda iyi gider

haklısın kuzende var bitane 100 liraya alırım ondan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.