Şimdi Ara

PLAYSTATİON 3&4 için TV ACİL İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ps3 ve Ps4 için aşağıdakı tv kullanan yada bilen tavsiye eden ?

1) TVision 40ME4000 102 Ekran LED (Siyah)
    899 tl , 40 ınc , full hd , hz 100 , ms 5

Alınır mı Beyler ozellıklere gore fıyat iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özellikler guzel ama marka vestelın bir markası ne diosunuz beyler sadece oyun ıcın kullanılacak pişmanlık yaratır mı

• VESTEL 3D SMART 42PF9060 106 EKRAN LED TV
    1900 tl fakat 1700 tl ye de sıfırını bulabilirsin.
    1000 tl o televizyona vereceğine 3 tane ps4 oyunu alma, o parayı buna ver. (vallahi değer)
    42 inç ten yukarı da alma gereksiz. full hd 40-42 inçte tam oturuyor.

vestelin bu televizyonu harika. yalnız tepkime süresini, bilmiyorum.. vestelin en iyi serisi.

ben kış ayında VESTEL 3D SMART 42PF9060 106 EKRAN LED TV + PS4 alacağım. hala para biriktiriyorum. bence beklemeye değer. erken davranıp ucuz televizyon almayacağım. gerçi elektronik işi şans dır. en kalitelisi de en iyi markada bozuluyor. ama bu televizyonda görüntü harika olduğu söyleniyor. üstelik bu televizyona eş değer markalı TV lerde fiyat 2500-2900 tl. VESTELİN Kİ daha ucuz ve yerli malı. ben beklemede ve para biriktirmedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dz.ikm.CavusTurk -- 8 Temmuz 2014; 19:49:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dz.ikm.CavusTurk

VESTEL 3D SMART 42PF9060 106 EKRAN LED TV
    1900 tl fakat 1700 tl ye de sıfırını bulabilirsin.
    1000 tl o televizyona vereceğine 3 tane ps4 oyunu alma, o parayı buna ver. (vallahi değer)
    42 inç ten yukarı da alma gereksiz. full hd 40-42 inçte tam oturuyor.

vestelin bu televizyonu harika. yalnız tepkime süresini, bilmiyorum.. vestelin en iyi serisi.

ben kış ayında VESTEL 3D SMART 42PF9060 106 EKRAN LED TV + PS4 alacağım. hala para biriktiriyorum. bence beklemeye değer. erken davranıp ucuz televizyon almayacağım. gerçi elektronik işi şans dır. en kalitelisi de en iyi markada bozuluyor. ama bu televizyonda görüntü harika olduğu söyleniyor. üstelik bu televizyona eş değer markalı TV lerde fiyat 2500-2900 tl. VESTELİN Kİ daha ucuz ve yerli malı. ben beklemede ve para biriktirmedeyim.

Hocam bu urunde vestel ın ztn ucuz dıye ne yazık kı bunu secip sunmak ve sormak zorund kaldım 1.700-1.900 gıbı rakamlar vestele cok rakamlar , hadı dıger urunler yurt dısında gelıyor navlunu , otv si vs varda Vestele ne oluyor , onlarla aynı rakama sattıgı halde onlardan kotu sanada tavsıyem vestele girme o rakamlara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.