Arkadaşlar bir Ps3 Cafe açmayı düşünüyorum. şu anda işleten bir arkadaş varsa bazı sorularım olacak. Cevaplarsanız sevinirim. 1- Hukuki yükümlülüğü Nedir? 2- Gerekli şartlar Nedir? 3- Vergili mi emekli üzerine mi açmak daha mantıklıdır? 4-) Aylık ortalama kazancları nedir?
aydınlatırsanız çok sevinicem. Saygılar...
Bence cafe açmakla yetinme aynı zamanda cafe'de PS3 ve aksesuar satışları da yapabilirsin. Bu şekilde düşünürsen sorularına yeni bir madde daha eklemelisin. Bunlar için ayriyetten vergi işlemleri yapılıyor mu diye.
ayrıca oyun takasıda yapabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: _Calderon_
ayrıca oyun takasıda yapabilirsin
Evet, oradan ciddi bir gelir sağlayabilirsin. Mesela takas ederken oyun +5tl alırsın, talep de çok olacağı için kazanç sağlar.
bende cafe açmayı düşünüyorum. ama istanbulda kalıcı olmayı düşünmediğim için askıya bıraktım şimdilik. memlekete tayin için uğraşıyorum torpil bulursak gidecem :D yalnız en 30 bin TL para lazım , eleman filan tutacaz kira vs bağkur, vs. baya bir zor iş iyi bir yere açman lazım. borçsuz açarsan riskin azalır ama büyük borçla açarsan riskli olur senin için.
ben size devredeyim cafemi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme