Şimdi Ara

Playstation 3 Cafe Açmak - Sorular ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
11.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmcelebi

Ayrıca Guitar Hero için de bir oda ayırabilirsiniz meraklısı vardır belki semtte

Semt öyle bir yerki 100 bin nufus var %25 i öğrenci 3 tane ps cafe var. Kısmet ustadım dükkan büyük ayrıcı kirasıda yüksek 15.000 euro civarı
  • Köşk ,Talas, Alpaslan kızılırmak cad. Düşündüğüm yerler buralar.
  • quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/115435/benq-mp515-3d-projektor-.aspx#photos
    http://www.electroworld.com.tr/p/epson-eb-s02h-3lcd-hdmi-projeksiyon/
    http://www.vatanbilgisayar.com/Projeksiyon%20Cihazı/benq-ms517f-ms517f-dlp-svga-800x600,-2700-ansi,-13000:1,-4500-6500-saat,-usb/productdetails.aspx?I_ID=62946

Bunlar işinizi görür perdeye zaten gerek yok.
    Cafeye bir de grantourismo koltuğu, direksiyon seti ve 3D ekranı alırsanız iyi olur. Tabi yeriniz varsa.

Full hd olmalarına gerek yok sanırım bunlar yeterli değil mi?

• 1.Bu iş için ne kadar sermaye ayıracaksınız?
    2.Aylık ne kadar ciro bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilmece38

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/115435/benq-mp515-3d-projektor-.aspx#photos
    http://www.electroworld.com.tr/p/epson-eb-s02h-3lcd-hdmi-projeksiyon/
    http://www.vatanbilgisayar.com/Projeksiyon%20Cihazı/benq-ms517f-ms517f-dlp-svga-800x600,-2700-ansi,-13000:1,-4500-6500-saat,-usb/productdetails.aspx?I_ID=62946

Bunlar işinizi görür perdeye zaten gerek yok.
    Cafeye bir de grantourismo koltuğu, direksiyon seti ve 3D ekranı alırsanız iyi olur. Tabi yeriniz varsa.

Full hd olmalarına gerek yok sanırım bunlar yeterli değil mi?

Bunlar yeterli olur diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG serisine dikkat et nadirende olsa bazı televizyonları laglı yani oyunlarda gecikme yaratabiliyor ama zaten müşterilerin çoğu pes oynayacağı için gerekli
    değildir ,
    Gran Turismo koltuğunu hemen alma derim zarara girebilirsin ilk önce ps3 pes oynatarak başla baktın işler iyi birde gran turismo bağlatırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

1.Bu iş için ne kadar sermaye ayıracaksınız?
    2.Aylık ne kadar ciro bekliyorsunuz?

Bu iş için yeterli sermayem var ustadım.
    Aylık ciro bakımından ise evdeki hesap çarşıya uymaz mantığıyla devam ediyoruz ancak günde en kötüden gidersek 5 saat masalar dolu olsa günü kurtarır hesabı yaptık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

LG serisine dikkat et nadirende olsa bazı televizyonları laglı yani oyunlarda gecikme yaratabiliyor ama zaten müşterilerin çoğu pes oynayacağı için gerekli
    değildir ,
    Gran Turismo koltuğunu hemen alma derim zarara girebilirsin ilk önce ps3 pes oynatarak başla baktın işler iyi birde gran turismo bağlatırsın

İlk başlarda pes fifa blackops 2 ağırlıklı düşünüyorum gt5 vb. oyunlardanda 1 er tane alabilirim blur tarzında

Ayrı olarak lag lı olmaması için nelere dikkat etmem gerekiyor?
  • müşterilere sorsan ,başka hangi oyunlar olsaydı oynardınız diye anket gibi bişey yap öyle karar ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 11 Ocak 2013; 14:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

müşterilere sorsan ,başka hangi oyunlar olsaydı oynardınız diye anket gibi bişey yap öyle karar ver

Cafeyi allahın izniyle bi açarsak öyle anketler yapacağım ustadım :)

Koltuk olarakhttp://www.ikea.com.tr/urundetay/29888588/poang_tekli_koltuk.aspx bu tarz koltuklar nasıl olur acaba?
  • quote:

quote:

müşterilere sorsan ,başka hangi oyunlar olsaydı oynardınız diye anket gibi bişey yap öyle karar ver

Koltuk olarakhttp://www.ikea.com.tr/urundetay/29888588/poang_tekli_koltuk.aspx bu tarz koltuklar nasıl olur acaba?

genelde 2-3 kişilik koltuklar ya da kumlu oturmalık olanlar tercih ediliyor .Ama sizin söylediğiniz nasıl olur bilemiyorum sizin tercihiniz

• quote:

quote:

quote:

genelde 2-3 kişilik koltuklar ya da kumlu oturmalık olanlar tercih ediliyor .Ama sizin söylediğiniz nasıl olur bilemiyorum sizin tercihiniz

Bu koyduğunuz tek kişilik sallanır sandalye öyle cafelerde dayanmaz üstadım. Gençler çok hor davranır. 2-3 kişilik yumuşak koltuklar genelde beğenilir veya hem az masraflı hem rahat hemde beğenilen olarak 2-3 masaya bu yastıklardan koyabilirsiniz. Fifa, Pes, Nba, Black Ops ve Blur derim ben. GT5 gamepad ile oynanacak oyun değil. Blur bu konuda hem çok zevkli hem de 4 kişiye kadar oynanabiliyor. Black Ops 2'ye de gerek yok ama siz bilirsiniz bana göre 1 olsa da olur zaten oynayanlar zombi modu için girecek. Her masaya yeterli sayıda pes, cafenin yarı masası kadar fifa, 2-3 masaya yetecek Nba2k ve Blur, 2 masa için de Black Ops derim.

Playstation 3 Cafe Açmak - Sorular ?

• hocam cafeyi hangi semtte açacaksınız
  • linkteki koltuk armut koltuktan bence daha iyi. Hor kullanılır diyorsunuz ama o biraz sizin elinizde. Ayrıca gitar heroya ayıracak bir bölüm olursa bence güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byte94

linkteki koltuk armut koltuktan bence daha iyi. Hor kullanılır diyorsunuz ama o biraz sizin elinizde. Ayrıca gitar heroya ayıracak bir bölüm olursa bence güzel olur.

Guitar Hero'da bateristten baska kim oturuyor? Asil lazim olmamasi gereken yer Guitar Hero odasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

linkteki koltuk armut koltuktan bence daha iyi. Hor kullanılır diyorsunuz ama o biraz sizin elinizde. Ayrıca gitar heroya ayıracak bir bölüm olursa bence güzel olur.

Guitar Hero'da bateristten baska kim oturuyor? Asil lazim olmamasi gereken yer Guitar Hero odasi.

Ustadım şimdi hesap gördüm ruhsat işimiz halledildiğinde guitar hero yu 1 ay sonra civarı yapmayı planlıyoruz. 13 Masa 11 i 42" 2 si 47" (4lü oynayanlar için). 11 2 li kapane 2 tane 3 lü kanepe düşünüyoruz. Perdeymiş çarymış çurtmuş 5.000 civarıda oralara gidiyor. Her masa için ayrı + 3 kol düşünüyorum buda ortalama 40 kol eder. Uzun koridor halılarından makina halısı olarak düşünüyoruz.

Yukarıda bir arkadaş semt demiş. Aklımda 3 semt var ustam Talas,Köşk mahallesi , Alpaslan mahallesi olarak düşünüyoruz 3 yerdede ayrı ayrı dükkanlarımız hazır hangisi aklımıza yatarsa tutacağız.

Vip oda konusunda dediğim gibi ileride guitar hero koyulabilir vip odalara. Blur nba 2k13 black ops 2 bir kaçta eski oyunlardan düşünüyoruz ayrı olarak.

• quote:

quote:

quote:

Ustadım şimdi hesap gördüm ruhsat işimiz halledildiğinde guitar hero yu 1 ay sonra civarı yapmayı planlıyoruz. 13 Masa 11 i 42" 2 si 47" (4lü oynayanlar için). 11 2 li kapane 2 tane 3 lü kanepe düşünüyoruz. Perdeymiş çarymış çurtmuş 5.000 civarıda oralara gidiyor. Her masa için ayrı + 3 kol düşünüyorum buda ortalama 40 kol eder. Uzun koridor halılarından makina halısı olarak düşünüyoruz.

Yukarıda bir arkadaş semt demiş. Aklımda 3 semt var ustam Talas,Köşk mahallesi , Alpaslan mahallesi olarak düşünüyoruz 3 yerdede ayrı ayrı dükkanlarımız hazır hangisi aklımıza yatarsa tutacağız.

Vip oda konusunda dediğim gibi ileride guitar hero koyulabilir vip odalara. Blur nba 2k13 black ops 2 bir kaçta eski oyunlardan düşünüyoruz ayrı olarak.

Hayırlısı artık hocam, Allah helalinden bol kazançlar nasip etsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlısı artık hocam, Allah helalinden bol kazançlar nasip etsin

Amin inşallah cemil cümlemize hocam :)

• eger ps4 3D ye tam destek verecekse oyunlar 3D destekli çıkacaksa Kesinlikle 3D destekli tv al derim para basarsın ... Ps3 kafeler bitti geçmiş olsun devir ps4 devri Azdaha sabret ps4 çıksın ps4 cafe aç ps 3 bitti kaymağı yendi maximum 2 yıl daha iş yapar en iyi ihtimal 2 yıl daha iş yapar gelecegi yok bekle ps4 ü ilk çıktığında aç insanlar sıraya girer .... kaymağınıda yoğurdunuda sen yersin
    Bende Ps cafe açıcam PS4 ü bekliyorum
    Ps cafe zengin muhitte iş yapar sakın fakir yerde açma zengin muhit ve okula yakın olursa 4 -4 lük olur Zengi muhitler yeni yapılar olur eski semtlerden uzak dur . Ara mahle ama çok ara degil köşe başı yer bul işlek caddeler de dükkanlar pahallı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 12 Ocak 2013; 16:35:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.