Şimdi Ara

Playstation 3 Cafe Açmak - Sorular ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
11.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

eger ps4 3D ye tam destek verecekse oyunlar 3D destekli çıkacaksa Kesinlikle 3D destekli tv al derim para basarsın ... Ps3 kafeler bitti geçmiş olsun devir ps4 devri Azdaha sabret ps4 çıksın ps4 cafe aç ps 3 bitti kaymağı yendi maximum 2 yıl daha iş yapar en iyi ihtimal 2 yıl daha iş yapar gelecegi yok bekle ps4 ü ilk çıktığında aç insanlar sıraya girer .... kaymağınıda yoğurdunuda sen yersin
    Bende Ps cafe açıcam PS4 ü bekliyorum
    Ps cafe zengin muhitte iş yapar sakın fakir yerde açma zengin muhit ve okula yakın olursa 4 -4 lük olur Zengi muhitler yeni yapılar olur eski semtlerden uzak dur . Ara mahle ama çok ara degil köşe başı yer bul işlek caddeler de dükkanlar pahallı olur

Muhit zengin muhiti ustam 100 metre ileride kayserinin en lüks cafelerinden birisi var. PS3 Cafe değil. Ayrı olarak şunuda düşünmek lazım ps3 açıp kalıcı müşteri yapabiliriz 1 1.5 senede ps4 çıktığında ps3 lerin paralarınıda kısmetse çıkarırız zaten onlarıda yarı fiyatına satsan aldığının zararın olmaz. Müşteri çekmek zor iştir. Hazır müşteri potansiyelin varken neden açılmasın ki ileride levhanda ps3 yazan yeri ps4 yaparsın fiyatıda 2 lira arttırırsın olur biter :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bilmece38

quote:

eger ps4 3D ye tam destek verecekse oyunlar 3D destekli çıkacaksa Kesinlikle 3D destekli tv al derim para basarsın ... Ps3 kafeler bitti geçmiş olsun devir ps4 devri Azdaha sabret ps4 çıksın ps4 cafe aç ps 3 bitti kaymağı yendi maximum 2 yıl daha iş yapar en iyi ihtimal 2 yıl daha iş yapar gelecegi yok bekle ps4 ü ilk çıktığında aç insanlar sıraya girer .... kaymağınıda yoğurdunuda sen yersin
    Ps cafe zengin muhitte iş yapar sakın fakir yerde açma zengin muhit ve okula yakın olursa 4 -4 lük olur Zengi muhitler yeni yapılar olur eski semtlerden uzak dur . Ara mahle ama çok ara degil köşe başı yer bul işlek caddeler de dükkanlar pahallı olur

Muhit zengin muhiti ustam 100 metre ileride kayserinin en lüks cafelerinden birisi var. PS3 Cafe değil. Ayrı olarak şunuda düşünmek lazım ps3 açıp kalıcı müşteri yapabiliriz 1 1.5 senede ps4 çıktığında ps3 lerin paralarınıda kısmetse çıkarırız zaten onlarıda yarı fiyatına satsan aldığının zararın olmaz. Müşteri çekmek zor iştir. Hazır müşteri potansiyelin varken neden açılmasın ki ileride levhanda ps3 yazan yeri ps4 yaparsın fiyatıda 2 lira arttırırsın olur biter :)

Ps3 ile başlarsa en kötü ihtimalle ps4 çıkınca ps3 leri yarı fiyatına elden çıkarırsın
    Şu şekildede yapabilirsin İ5 2500k Z78 anakart (oc olabilien ) bide gtx 570 li bilgisayar topladınmı logitech kolları ile lcd ye bağladınmı al sana playstation cafe ps4 ü yaklalamış olursun zaten ps4 çıkınca ona göre pes te çıkar zaten pc yede aynı gırafiklerde oluyor playstation almana gerek kalamz bilmem anlatabildimmi ben bu şekilde yapıcam yani işi bilgisayarlarla yapacam hem orj oyun derdinden kurtulmuş olurum Bunu iyi düşün playstation çok dertli ve pahallı ps4 çıkınca 1500 tl den aşşağı olmaz senin toplayacağın pc kasasıda maximum 1200 tl ye mal olur çok daha karlı olursun pc ile açarsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 12 Ocak 2013; 19:30:16 >

• Cafe ye 3D LED TV mi alacaksın?Pes gol yiyince ekrana tüküren insanları düşün derim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

Orijinalden alıntı: hmcelebi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

3D TV'ye hiç gerek yok boşuna masraf yapma

Arasında 100 150 lira oynuyor üstadım

10 masada 1500 lira 3 makine parasi hocam. 3D tv bir tek grantourismo da kullanirsin o da direksiyon koltuk sistemini alirsan.

Bir tane birsey ekliyim London 2012 de de 3d desteği var

İleride peki atıyorum ps4 çıktığı vakit oyunların geneli 3d li çıkacaktır. Bu ileriye yatırım olmaz mı sizce?

Haklısınız yeni oyunlar genelde 3d destekli olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ps3 ile başlarsa en kötü ihtimalle ps4 çıkınca ps3 leri yarı fiyatına elden çıkarırsın
    Şu şekildede yapabilirsin İ5 2500k Z78 anakart (oc olabilien ) bide gtx 570 li bilgisayar topladınmı logitech kolları ile lcd ye bağladınmı al sana playstation cafe ps4 ü yaklalamış olursun zaten ps4 çıkınca ona göre pes te çıkar zaten pc yede aynı gırafiklerde oluyor playstation almana gerek kalamz bilmem anlatabildimmi ben bu şekilde yapıcam yani işi bilgisayarlarla yapacam hem orj oyun derdinden kurtulmuş olurum Bunu iyi düşün playstation çok dertli ve pahallı ps4 çıkınca 1500 tl den aşşağı olmaz senin toplayacağın pc kasasıda maximum 1200 tl ye mal olur çok daha karlı olursun pc ile açarsan

Playstation un yeri ayrıdır ustam :) şuan ps4 ün nasıl bir özellikte olacağını bilemiyoruz ayrı olarak dediğiniz tarzda düşünmedik maliyeti yükseltir. Yinede öneriniz için teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar konuyu ortalama bir ay sonra diriltmek istiyroum. Bende bugün cok güzel bi dükkan buldum ikinci katta 200 m.kare merkezi konumda civarında iki lise bi kaç dershane ve lokantalar kafeler dönerciler say say bitmez aylık kirası 2 bin lira şuan için önümdeki tek engel ps cafe ruhsatı alabilmek iskan olmadığı için ruhsat verilmiyormuş ama belediye başkanını yakınen tanıyan akrabam var kendisiyle görüşüp ruhsat işini halledersem söz alırsam sizce boyle konumdaki bi yere PS Cafe açmalı mıyım?

Vergi ssk elektirik su kira cart curt PS Cafeyi açarsam aylık giderim ne olur?

Konuyla alakalı deneyimli arkadaşların cevaplarını beklemekteyim teşekkürler..

ha bide konuyu açan arkadaşım ne yaptınız açabildiniz mi PS cafenizi şuan nasıl iyi iş yapıyor musunuz?
  • Bende ps3 kafe açmak istiyom,ama gözüm yemiyo.
    Polisler,belediyeciler rahat bırakmazlar gibi geliyo bana böyle yerleri.
    Bide ps4 çıkacağını düşündükçe,ben almıyım diyom.
  • eğer pes 2014 ps3'e çıkmayacaksa şu saatten sonra böyle bir yer açmak çok mantıklıca değil. çünkü %85 pes oynanıyor.

illa açacak olan varsa makinaları 2.el alsın ve mutlaka cfw yüklemeye uygun versiyon olsun.

guitar hero müşteri kitlesine göre iyi para getiriyor fakat artık setleri üretilmediği için çok pahalı ve kullanımına göre 5-6 ayda mutlaka bozuluyor

ve kesinlikle okula değil dersanelere yakın bir yer olsun. asıl ciroyu haftasonu dersane öğrencilerinden yaparsınız..

not:ps3 cafede çalışıyorum istanbuldakilere yerinde teknik destek verebilirim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 5 Mart 2013; 22:51:16 >
  • quote:

quote:

Ayrıca Guitar Hero için de bir oda ayırabilirsiniz meraklısı vardır belki semtte

Semt öyle bir yerki 100 bin nufus var %25 i öğrenci 3 tane ps cafe var. Kısmet ustadım dükkan büyük ayrıcı kirasıda yüksek 15.000 euro civarı

kimse bu mesajı görmemiş sanırım.

15.000 euro kira ne demek yahu? kayseri birde. gören de mecidiyeköy'ün göbeğine açıyorsunuz sanacak.

esnaflık yaparak o dükkandan o para zor çıkar. ticaret (alım satım) yapmalısınız.

• Bana göre yapılmayacak iş çünkü 20 masa sadece konsol ve tv ler ortalama 1500 tv 700 konsol etti sana 40 bin tl birde dükkanın içi filan falan kira peşinatı filan en az 50 bin tl olur kazanacağın para ise bir ayda maksimum günlük ortalama ciro 200 . 250 tl olur eleman çalıştıracaksin vergisi kirası şunu bunu sana bir şey kalmaz bu ise bu kadar para bağlanmaz bence . Bu para al sat yaparak zahmeti az ama daha çok para kazanırsın en güzeli tüccarliktır başkası yapar sen satarsın yeteneğin varsa böyle bir şey yap gece yapılarına kadar kendini ps cafe ye hapsetme

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Bana göre yapılmayacak iş çünkü 20 masa sadece konsol ve tv ler ortalama 1500 tv 700 konsol etti sana 40 bin tl birde dükkanın içi filan falan kira peşinatı filan en az 50 bin tl olur kazanacağın para ise bir ayda maksimum günlük ortalama ciro 200 . 250 tl olur eleman çalıştıracaksin vergisi kirası şunu bunu sana bir şey kalmaz bu ise bu kadar para bağlanmaz bence . Bu para al sat yaparak zahmeti az ama daha çok para kazanırsın en güzeli tüccarliktır başkası yapar sen satarsın yeteneğin varsa böyle bir şey yap gece yapılarına kadar kendini ps cafe ye hapsetme

Ticaret (al sat) yapmakta öyle kolay değil arkadaş,satış öyle kolay mı,büyük marketler falan varken.
    Varsa öyle revaçta mal satalım ekmek peynir gibi...millet kapış kapış alsın nerde görüyorum hep dükkanlar siftahsız boş boş oturuyo ama ps3 ve internetcafe ler tıklım tıklım hep dolu tebi yer seçimi önemli.
    Bi arkadaşın dediği gibi dersane çevresi iş yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

quote:

Ayrıca Guitar Hero için de bir oda ayırabilirsiniz meraklısı vardır belki semtte

Semt öyle bir yerki 100 bin nufus var %25 i öğrenci 3 tane ps cafe var. Kısmet ustadım dükkan büyük ayrıcı kirasıda yüksek 15.000 euro civarı

kimse bu mesajı görmemiş sanırım.

15.000 euro kira ne demek yahu? kayseri birde. gören de mecidiyeköy'ün göbeğine açıyorsunuz sanacak.

esnaflık yaparak o dükkandan o para zor çıkar. ticaret (alım satım) yapmalısınız.

aynen bende farkettim ama görmemezlikten geldim o kira fiyatına playstation cafe açmam ben dükkanı satın alır kirasını yerim cafeden daha fazla getirisi olur

• İstanbulda Bağdat caddesinde o kiralar yok be,Allah Allah 15 000 euro haaa..ilginç
  • 15,000 euro kira ise bir şey yazmaya gerek yok. O kira ile bu iş olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlisinek

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Bana göre yapılmayacak iş çünkü 20 masa sadece konsol ve tv ler ortalama 1500 tv 700 konsol etti sana 40 bin tl birde dükkanın içi filan falan kira peşinatı filan en az 50 bin tl olur kazanacağın para ise bir ayda maksimum günlük ortalama ciro 200 . 250 tl olur eleman çalıştıracaksin vergisi kirası şunu bunu sana bir şey kalmaz bu ise bu kadar para bağlanmaz bence . Bu para al sat yaparak zahmeti az ama daha çok para kazanırsın en güzeli tüccarliktır başkası yapar sen satarsın yeteneğin varsa böyle bir şey yap gece yapılarına kadar kendini ps cafe ye hapsetme

Ticaret (al sat) yapmakta öyle kolay değil arkadaş,satış öyle kolay mı,büyük marketler falan varken.
    Varsa öyle revaçta mal satalım ekmek peynir gibi...millet kapış kapış alsın nerde görüyorum hep dükkanlar siftahsız boş boş oturuyo ama ps3 ve internetcafe ler tıklım tıklım hep dolu tebi yer seçimi önemli.
    Bi arkadaşın dediği gibi dersane çevresi iş yapar.

hocam haklısında benimki bir öneriydi. o kadar parayı bu işe yatırmak pek mantıklı değil. çok çalışacağına kesin baktığınız kirası ucuz bir yer olabilir. bunun dışında dez avantajları olan bir iş. gece yarılarına kadar dükkandasın, hafta sonun yok, eleman tutarsın belki ama aylık 1.000 TL de elemanın gideri olur, kira filan bir sürü gideri var aylık getirisini iyi hesaplamak lazım

• bigboss,
    Kesinlikle haklısın patron,Bende senin gibi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

15,000 euro kira ise bir şey yazmaya gerek yok. O kira ile bu iş olmaz..

+1
  • Bence bu sermayeyle daha farklı işler deneyebilirsin ps3 cafeden kazanacağın para belli bi miktarı aşmaz ileride pişman olmak var bir de.
  • Arkadaşlar epey olmuş başlık açılalı ama kayseride kiralar euro bazında ve yıllık alınır yani arkadaşın dediği 15 bin euro yıllık kira :)) yani aylık kirası 3 bin filan civarında :))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.