Şimdi Ara

Playstation 3 Cafe Açmak - Sorular ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
11.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba playstation cafe açacağım. Bir yer buldum 300 küsür metre yanlız bugun belediyeyle görüştüm bodrum katların kullanımı yasak dedi. Bu bizden olan bir yasak değil polislerin yasağı dedi. Bulduğum dükkanın 150m2 si de bodrum kat. Dükkan sahibiyle görüştüm dükkanın onunu cafe gibi tente ile kapatabilirim aynı şekilde memurda önünü kapatabilirsiniz dükkan tapusundaysa dedi. Şimdi arkadaşlar ufak sorularım olacak bu işi yapan kardeşlerim abilerimden.

1- Dükkanın 150m2 civarında üst kata aşağı yukarı 2 vip 10 masa sığdırabilirim ancak bodrumu kullansam polis sıkıntı çıkarır mı ?
    2- LG 42LM615S Serisi 3D LED TV düşünüyorum sizce nasıl?
    3- Aşağı yukarı dükanın bulunduğu mahalle orta kesim eğtim görevlileri sanayici ve fabrikatör tarzında.
    4- 100 metre ileride lüks bir cafe var. PS3 Cafe değil. Etkisi olur mu ? Gidenlerin %20 lik kısmı benim çevrem.

Şunu yap veya şunu yapma diye yorum yazan arkadaşların hepsine şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

Önerilerinizin hepsini bekliyorum arkadaşlar.

Yetkili kişi/kişiler için - Konu kapatılmadan önce pm istenirse admin bey ile görüştüğüm ticketin resmini atabilirim. "siz ana konuları kullanın yeterli cevap alamazsanız konu açabilirsiniz. " Diye görüşüldü bilginize.

• Kuzenlerimin orada 'beykozda' bir ps3 cafe vardi. Cafenin giris katinda yalnizca kasa vardi ust kati zaten yoktu ve butun ps3 masalari bir alt katinda yani bodrum katindaydi. Ustelik cok basik bi yerdi. Belediye sikinti cikarmiyorsa polisin cikaracagini hic sanmam. En fazla gelir sigara iciliyor mu diye bakar gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmcelebi

Kuzenlerimin orada 'beykozda' bir ps3 cafe vardi. Cafenin giris katinda yalnizca kasa vardi ust kati zaten yoktu ve butun ps3 masalari bir alt katinda yani bodrum katindaydi. Ustelik cok basik bi yerdi. Belediye sikinti cikarmiyorsa polisin cikaracagini hic sanmam. En fazla gelir sigara iciliyor mu diye bakar gider.

Valla bugün öyle söylediler. Kuzenleriniz ne zaman açtı acaba?
  • Kuzenlerim acmadi, kuzenlerimin bulundugu semtte var. Asagi yukari 3 yildir.

• 3D TV'ye hiç gerek yok boşuna masraf yapma
  • quote:

Kuzenlerim acmadi, kuzenlerimin bulundugu semtte var. Asagi yukari 3 yildir.

Yeni açılacağı için kurallar prosedür felan değişmiş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

3D TV'ye hiç gerek yok boşuna masraf yapma

Arasında 100 150 lira oynuyor üstadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 7 [PC ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Playstation 2 [ANA KONU]
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilmece38

quote:

10 masada 1500 lira 3 makine parasi hocam. 3D tv bir tek grantourismo da kullanirsin o da direksiyon koltuk sistemini alirsan.

• quote:

quote:

quote:

10 masada 1500 lira 3 makine parasi hocam. 3D tv bir tek grantourismo da kullanirsin o da direksiyon koltuk sistemini alirsan.

Haklısın tabiki ince eleyip sık dokumak lazım bu işlerde :)
  • quote:

quote:

quote:

Bir tane birsey ekliyim London 2012 de de 3d desteği var

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

quote:

quote:

İleride peki atıyorum ps4 çıktığı vakit oyunların geneli 3d li çıkacaktır. Bu ileriye yatırım olmaz mı sizce?

• Önerisi olan arkadaşlar yorum yazarsa çok sevinirim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İleride peki atıyorum ps4 çıktığı vakit oyunların geneli 3d li çıkacaktır. Bu ileriye yatırım olmaz mı sizce?

Suan ps3 de cogu oyun 3D destekli. Ps3 cafelerde oynanana ornek olarak NBA2K serisi ve ben hicbir cafede bu oyunun 3D tv de 3D modunda oynandigini gormedim. Yani 3D icin fazla kasmayin derim. Zaten 3D oyunlar yarim saat sonra bende hep mide bulandirir. Ornek olarak da Crysis 2

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Suan ps3 de cogu oyun 3D destekli. Ps3 cafelerde oynanana ornek olarak NBA2K serisi ve ben hicbir cafede bu oyunun 3D tv de 3D modunda oynandigini gormedim. Yani 3D icin fazla kasmayin derim. Zaten 3D oyunlar yarim saat sonra bende hep mide bulandirir. Ornek olarak da Crysis 2

Şuan aklımda ufak tefek planlar oluştu 8 tane 42" 2 tane 47" veya 50" alacağım full hd 1 tane eve 3d düşünüyorum. Peki 1000-1500 arası projektör önerileriniz nelerdir? Vip odalar için

• İnşallah bol getirisi olur ama bu işler bana göre değil. Emlak işinde milletin eften püften sorunları ile uğraşıyorum PS3 cafede neler olur kimbilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

İnşallah bol getirisi olur ama bu işler bana göre değil. Emlak işinde milletin eften püften sorunları ile uğraşıyorum PS3 cafede neler olur kimbilir.

İnşallah ustadım güzel bi yer buldum bodrum problemine çözüm bulabilirim sanırım ama bakıcaz artık :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

İnşallah bol getirisi olur ama bu işler bana göre değil. Emlak işinde milletin eften püften sorunları ile uğraşıyorum PS3 cafede neler olur kimbilir.

İnşallah ustadım güzel bi yer buldum bodrum problemine çözüm bulabilirim sanırım ama bakıcaz artık :)

Serseri batağı çoğu yer. Sizinkisi öyle olmaz zatende bu tarz yerlere ipsiz sapsız takılanlar çoğunlukta.

Cafede abur cuburda satabilirseniz bence ideal olur. Oynarken hepimiz birşeyler atıştırıyoruz genelde. :)

• İkramı bol tutarım ben hesabı kitabı yaptıktan sonra :) baktım 3 4 saattir oynayan var bi kahve yapar ikram ederim :) Çikolata kola vs. onların hepsinden alacağım spottan :)

• Ayrıca Guitar Hero için de bir oda ayırabilirsiniz meraklısı vardır belki semtte
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.