Şimdi Ara

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
6
Favori
14.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MESUT ÇEVİK'İN KARDEŞLİK HAKKINDA BİLGİLENDİRMESİ.

Bir makinede sadece bir tane Ana hesap olabiliyor. Zaten Ana hesabın amacı oyunları evdeki diğerleri ile "aynı konsol" üzerinden paylaşmak.

Şimdi siz kendi hesabınızı arkadaşınıza verdiğinizde ve arkadaşınız sizin hesabınızı evindeki PS4'ünde Ana hesap yaptığında oyunları kendi hesabından oynayabiliyor. Çünkü sistem onu sizinle aynı evde yaşayan yakınınız olarak görüyor.

Siz ise arkadaşınızın hesabını makinenizde ana hesap yapıp, kendi hesabınız ile oyun oynamaya devam ediyorsunuz.

Hesabınızın 2. hesap olması aldığınız oyunları sadece sizin oynayabileceğiniz anlamına gelir. Yani kardeşiniz varsa ve aynı konsola gelip hesap açarsa o ne yazık ki sizin aldığınız oyunları oynayamaz.

Bu sistem gerçek anlamda kardeşler arasında oyun paylaşımı esasına dayandığı için günün sonunda sadece hesapları paylaşan insanlar bu oyunları oynayabiliyor.

Aşağıda detaylı bir grafik yer alıyor. Aslen incelemede yer verecektim fakat burada kafalar oldukça karışmış durumda :) yararı olur umarım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Böyle maceralara gerek yok iki kişi candır.

Zaten iki kişinin bildiği sır değil birde 10 kişi olursa
  • Arkadaşlar daha önce açıklamıştım bu kardeşlikle alakalı değil, farklı 10 konsolda aynı hesapla oturum açmak başka iş, hesabımızın olduğu her konsolda başka hesaplarla oturum açmak başka...

Bu olmadığı sürece kardeşlik olayı olmaz, çünkü sadece lisansların olduğu konsolda diğer hesaplardan oyunlar oynanabilecek, boşuna ümitlenmeyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Arkadaşlar daha önce açıklamıştım bu kardeşlikle alakalı değil, farklı 10 konsolda aynı hesapla oturum açmak başka iş, hesabımızın olduğu her konsolda başka hesaplarla oturum açmak başka...

Bu olmadığı sürece kardeşlik olayı olmaz, çünkü sadece lisansların olduğu konsolda diğer hesaplardan oyunlar oynanabilecek, boşuna ümitlenmeyin derim

Biraz da olumlu bak istersen
  • quote:

Arkadaşlar daha önce açıklamıştım bu kardeşlikle alakalı değil, farklı 10 konsolda aynı hesapla oturum açmak başka iş, hesabımızın olduğu her konsolda başka hesaplarla oturum açmak başka...

IGN'de yer alan habere göre Playstation 4'te PSN hesabımızla indirdiğimiz oyunları istediğimiz sayıda PS4'e indirebileceğiz. Yani PSN hesabınıza 10 ayrı konsoldan girip dijital oyunları indirmeniz mümkün olacak. Bu kulağa çılgınca geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

IGN'de yer alan habere göre Playstation 4'te PSN hesabımızla indirdiğimiz oyunları istediğimiz sayıda PS4'e indirebileceğiz. Yani PSN hesabınıza 10 ayrı konsoldan girip dijital oyunları indirmeniz mümkün olacak. Bu kulağa çılgınca geliyor.

O inanmaz şimdi

• PS 4'te en fazla 1 Ps'ye indirilecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alan Wake 2 [PC ANA KONU]
    3 yıl önce açıldı
    Tropico 6 [PC ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gercekten ucuk bisey olur ama sony nin bunu yapacagini sanmiyorum. Yaparsa oyun firmalari nasil tepki verir? Kulaga cok mantikli gelmiyor. Olursa acayip olur tabi

• 10 sadece haberde verilen bir örnek

Sınırsız indirilecek ama 2 makinede aktif olacak.

• Yandığımızın resmidir. Yeni kardeşlik ve dolandırılma konuları şimdiden PlayStation bölümü için hayırlı olsun.
  • Ben tam anlamadım. Şimdi bir hesaptan oyun alındığı zaman başka konsollara da indirilecek ama o konsollardaki diğer hesaplar bu oyunu göremeyecek mi? Yada 10 tane konsolda açılmış farklı hesaplar bu oyunu görebilecek mi? Oyun 10'a mı bölünüyor yoksa 10 tane konsolda olmasına karşın sadece tek hesaptan mı oynanıyor?
  • 10 Kişi olursa tarikat kurarım yeminle, müridlerim de hazır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 29 Ekim 2013; 16:59:47 >
  • ps4 akar akar dedim inanmadınız bak noldu şimdi
  • Herkesi anladım da xboxone'ı nasıl ikna edeceksin. @KAKÁ
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

ps4 akar akar dedim inanmadınız bak noldu şimdi

nereye akıyor la hayırdır burada amac ps4u ovmek degildi sadece geyik yapıyoruz

• Acaba kelime oyunu olabilir mi? 10 tane olması gerçekten çok güzel ama Sony yapar mı dersiniz
  • ps3'te sınır 5 iken adamlar duruma uyandı ve 2'ye indirdiler; ps4'te 10 a çıkaraklar he? kendi ayaklarına sıkacaklar yani. hmm, OK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

ps4 akar akar dedim inanmadınız bak noldu şimdi

nereye akıyor la hayırdır burada amac ps4u ovmek degildi sadece geyik yapıyoruz

Ben çok yanlış gelmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Ağalar, gencolar isterseniz 20 makinaya indirin, bakın dikkat edin hesabınızla o konsolda oturum açacaksınız diyor. Hesabınızın olduğu konsolda olan diğer hesaplar da açabilecek demiyor...

Bu olmazsa ayıptır söylemesi nasıl kardeşlik yapacaksınız, bakın kapı gibi kardeşlik konusu açtık sizler için, amme hizmeti yapıyoruz orada, bana mı inanıyorsunuz, haberi eksik çeviren bizim sitelere mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_82716864/mpage_1/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 29 Ekim 2013; 17:40:55 >

• Benim birkaç yerden gördüğüme göre,2 kişi aynı anda oynayabilecekmiş.10 kişinin konsola inecekmiş.Yani bir hesabın toplam 10 hakkı olacak gibi bir şey.

Bir oyun aldınız biriyle kardeşlik yaptınız diyelim.İndirdiniz ikinizde.2'nizde oynayabiliryorsunuz aynı anda.Bu nesille aynı yani.Sonra sattınız.3. kişi indirmiş oldu.İndirme hakkı kaldı 7.O da sattı , diğeri de sattı derken toplam o hesap 10 ps4 e inmiş oldu.10. kişi satarsa 11. kişi oyunu indiremeyecek.Ben böyle anladım en azından.

Kısaca artık tanıdığınızla alır oynarsınız ama satmaya çalıştığınızda ya da birinden alırken dikkat etmek lazım o hesap kaç farklı konsola indirildi diye.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.