Şimdi Ara

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
6
Favori
14.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim US PSN'den aldığım oyunu aynı PS4'teki tr psn'den oynayabileceksem ok, yoksa zaten ayvayı yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Bir hesabın iki makinede aktif olmasından ziyade oyunların diğer hesaplarla oynanması mümkün olacak mı asıl sorun bu bence. Oyun oynamaktan ziyade trophy kasan kişiler yeni hesap açıp ortak birisiyle sıfırdan başlamak istemezler açıkçası. Aslında herkes kendi hesabıyla oynamak ister oyunu.

Bu konuda sony başkanı tweet olarak evet cevabını vermişti.
  • Merlinin kazanında verilen haberin şu cümlesine göre,kardeşlik aslında devam ediyor ya da ben mi bir yer kaçırıyorum bilemedim. .

'' Yani size şöyle bir örnekle açıklayalım. Ahmet'in bir PS4'ü ve Plus hesabı var. Mehmet Ahmet'in evine gidip, Ahmet'in PS4'ünde kendi hesabıyla istediği oyunda multiplayer oynayabilir, Ahmet'in Plus oyunlarını deneyebilir; hem de kendi hesabıyla yapabilir ve Trophy kazanabilir. Kendi PS4'ünde ise Ahmet'in hesabını kullandığı müddetçe aynısını gerçekleştirebilir fakat o bunu yaptığı sürece Ahmet'in ana PS4'ünden başka hiçbir PS4'te Ahmet'in hesabı açılamaz''.

Benim ana hesabımdan indirip oynadığım oyunu,x kişi kendi konsolunda benim Id'mi şifremi kullanarak giriş yapabilecek ve oyunu oynayabilecek. .Bunu yaparken sadece o ve ben kullanabileceğiz başka makineler dahil olamayacak. .Benim anladığım bu. .kaçırdığım bir detay mı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugfb -- 31 Ekim 2013; 16:52:21 >

• Kurbana bile bu kadar kişi girmiyor yuh be,atmasyon habere bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edindiğim bir bilgiye göre bu habarin gerçek olma ihtimali var arkadaşlar çıkınca belli olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kişi nedir arkadaş hadi en baba oyun 200 olsa
    200/10=20 tl nedir la

• 10 kişi kardeşlik yapıldığını düşensinize 150/10=15 tl ye güncel oyunlara sahip olmak

• 10 kisi indirse bile bu 10 kisinin ayni anda oynayabilecegini zannetmiyorum

• Büyük ihtimal 2 kişi devam eder ama bazı kısıtlamalar olur.
  • 10 fazla mı oldu ne? :)

• Resmi blogdaki FAQ kısmından ve bugün yayınlanan dijital kullanım kılavuzundan çıkardığım sonuca göre kardeşlik dediğimiz olay %99.9 olacak.

2 kişi olacağı kesin ama 3 kişi aynı anda kullanma ihtimali de olabilir. Bu da ancak deneyince anlaşılacak. 10 kişi aynı anda kullanma ihtimali de kesinlikle yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 13 Kasım 2013; 23:09:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Resmi blogdaki FAQ kısmından ve bugün yayınlanan dijital kullanım kılavuzundan çıkardığım sonuca göre kardeşlik dediğimiz olay %99.9 olacak.

2 kişi olacağı kesin ama 3 kişi aynı anda kullanma ihtimali de olabilir. Bu da ancak deneyince anlaşılacak. 10 kişi aynı anda kullanma ihtimali de kesinlikle yok.

Hocam bende okudum 4 kişi aynı amda online olabilir diye bir madde vardı 15 kasımda göreceğiz inşallah devam eder

• netden indirilen oyunu oynamak için mutlaka internet bağlantısı gerekiyomu diyelim fifa aldım arkadaşımla oynuyorum online girmedim yine 10 mkinaya kurulup oynanabiliyomu.
  • Online olan oyuncu sayısının 1 ile kısıtlı kalmasına imkan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 14 Kasım 2013; 0:14:40 >
  • Açtığın bu konuyla kafamı karıştırdın..

Yarın Amerika'da çıksada şu cihaz görsek. Belli olur yarın herşey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Açtığın bu konuyla kafamı karıştırdın..

Aynen ak kara nedir görsek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Açtığın bu konuyla kafamı karıştırdın..

Aynen ak kara nedir görsek :)

Meraktan ölcem herkezten farkli bir ses çıkıyor biri diyor kalktı biri diyor kalkmadı

• Sadece tek bir PS4'te aktif olacak

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 14 Kasım 2013; 10:33:29 >
  • Diyelim ki benim bir (oz)kardesim var ve ailemin de 10 tane de evi var (mesela) herbirinde de PS4 var diyelim, simdi ben butun playstationlarim ve kardesim icin ayni oyundan 20 tane mi almak zorundayim. TABI KI HAYIR, hangi evdeysem o evden aktif ederim oyunu, kardesim de baska evdeyse o da aktif eder 2 kisi olarak ayni anda pasalr gibi online oynariz. Tek bir oyun 10 tane PS4 te de yuklu durur, olay bu. Olaya boyle yaklasirsaniz daha anlasilabilir olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metyn07

Sadece tek bir PS4'te aktif olacak

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ]

Yani kesin olarak kalktı diyebilirmiyiz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.