Şimdi Ara

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
6
Favori
14.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceru

Ben hiç birşey anlamadım ya..

Şimdi 2 kişi 1 oyun alıp aynı anda kendi hesaplarında online oyun oynayabiliyor mu?

anladığım kadarı ile sen oynarken oyunu arkadaşın oynayamayacak şöyle yani.Oyunun oynandığı bir tane hesap olucak sırayla girip oynacaksınız.

ben bunu anladım şimdilik
  • Sabah uyandigimizda bu sorularin tumunun cevabini net olarak almis olacagiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yukarı da detaylı bir şekilde anlattım neyi anlamadınız? Aynı anda iki kişi kendi hesaplarından ortak hesaptaki oyunları oynayabilir. Ps3'teki sistemden tek farkı, ikinci ortağın kardeşlik hesabıyla kendi konsolunda oturum açması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Arkadaşlar yukarı da detaylı bir şekilde anlattım neyi anlamadınız? Aynı anda iki kişi kendi hesaplarından ortak hesaptaki oyunları oynayabilir. Ps3'teki sistemden tek farkı, ikinci ortağın kardeşlik hesabıyla kendi konsolunda oturum açması gerekiyor.

Ancak offline oynayamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

quote:

Arkadaşlar yukarı da detaylı bir şekilde anlattım neyi anlamadınız? Aynı anda iki kişi kendi hesaplarından ortak hesaptaki oyunları oynayabilir. Ps3'teki sistemden tek farkı, ikinci ortağın kardeşlik hesabıyla kendi konsolunda oturum açması gerekiyor.

Evet ikinci ortak offline oynayamıyor, o da önemli Gerçi interneti olmayan adam zaten Psn den oyun alamaz, o yüzden çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• Eger dedigin dogruysa tek negatif tarafi, eskiden kardes hesaptan indirip ana hesabimizdan acarak trophy vs kazanabiliyor hatta arkadaslarimizla multi oynayabiliyorduk, 2. Konsolun login olmasi gerekiyorsa kazanilan trophyler ana hesap sahibine gider, ayrica kendi arkadaslarinla degil, ana hesap sahibinin arkadaslariyla multi oynayabilirsin, dogru mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

quote:

Evet ikinci ortak offline oynayamıyor, o da önemli Gerçi interneti olmayan adam zaten Psn den oyun alamaz, o yüzden çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Hocam bu bilgiler kesinmi şimdi

• @dunyao Hocam burada şu detay devreye giriyor; "aynı konsolda aynı anda 4 farklı hesap log in olabilir."

Resmi açıklama aynen bu şekilde. Benim anladığım mesela Rayman Legends gibi 4 kişi co-op oynanabilen bir oyunda herkes kendi hesabından log in olup kazanılan trophyleri alabilir. Bu açıklamaya göre hem kardeşlik hesabından, hem de kendi hesabımızdan aynı anda oturum açabileceğimiz kesin. Ama tek kişilik bir oyunda trophy işi nasıl olacak onu denemeden bilemeyiz :)

@omer_Faruk. Valla yazdığım bütün bilgileri resmi açıklamalardan çıkardım.

EDIT : Şimdi Xbox360 daki sistemi düşündüm de, onda da aynı anda birden fazla hesapla oturum açabiliyoruz. Ama bu gamepadlere bağlı. Yani bir gamepadle bir hesap açabiliyoruz. İkinci hesabı açabilmek için ikinci gamepad gerekiyor. Ps4 te de böyle olursa trophy kasanlar için sıkıntı olur. Şahsen ben trophy leri önemsemediğim için kardeşlik hesabından oynasam da olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 15 Kasım 2013; 0:28:50 >

• Kardeşlik netleştimi artık ?

• Ps3'de oluşturduğumuz plus hesabını 2 kişi kullanıyoruz. Online olma derdi olmadan. ( hesap makine'de aktif olsun yeter , ps3'de ki mantık bu şekilde )

Şimdi biz bu kullandığımız plus hesabını ps4'de kullanabilecek miyiz? Tekrardan 2 kişi olarak ps4'de oyunlarımızı plus'tan alıp devam edebilecek miyiz?

Birisi bunu cevaplarsa sevinirim. Herkes bir şey yazmış karıştı her şey.
  • Ps3deki sistem aynen devam ediyor.Kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Ps3deki sistem aynen devam ediyor.Kesin

Yeni haber mi hacı ?
  • quote:

Kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Yeni haber mi hacı ?

yeni haber değil.kafası karışanlar var yukarda onlar için yazdım.
  • Kardeşlik devam ediyor sadece oyunu aldıgın hesap oyunu verdıgın kişide online olacakmış tek şart bu.Ama o kişi yine kendi hesabıyla o oyunu oynayabilecek sadece oyunu indirdiği hesap online olacak.

• "-If I’m not a PlayStation Plus member but I log into a PS4 system owned by a PS Plus member, will I be able to play online multiplayer?
    -Yes. If you don’t have a PS Plus membership, you can still access online multiplayer modes if you log into a PS4 system which is set as “Primary” by a PS Plus member. This means that, for example, if one housemate is a PlayStation Plus member, everyone in the household will have access to online multiplayer. Additionally, on the same PS4 system, any games or content purchased by one user are available to other users who play on that console (unless that content has expired).

-How many users can play online multiplayer modes on a single PS4 system set as “Primary” by a PS Plus member?
    -All users can play online multiplayer modes. Up to four users can log in simultaneously to a single PS4 system, and all will have access to multiplayer as long as the PS4 system is set as “Primary” by a PS Plus member."

Kaynak :http://blog.eu.playstation.com/2013/10/30/playstation-4-the-ultimate-faq/#sect8

Yukarıdaki sık sorulan sorular kısmında yazılanlara göre plus paylaşma durumu netleşmiyor. Oyun olayını önceki mesajlarımda yazmıştım. Kardeşlik hesabının aktifleştirildiği konsolda diğer tüm hesaplar o oyunlardan internet olmadan da yararlanabilecek. Ama hesabın paylaşıldığı 2.kişi oyunlara erişebilmek için kendi konsolunda kardeşlik hesabıyla oturum açmak zorunda. Online olmadan o oyunlara erişemez. Ps3'te hesap iki farklı makineye entegre oluyordu, ama Ps4'te bu sayı bire düşürülmüş.

Alıntıladığım kısımda da sadece Plus üyesi hesabın aktifleştirildiği konsoldaki diğer kullanıcıların Plus içeriğinden yararlanabileceğinden bahsetmiş. Oyun için anlattığım 2. duruma dair bi açıklama yok. Ama ben oyun ve plus ı ayrı ayrı değerlendiremeyeceklerini düşünüyorum, yani oyunlarda olduğu gibi 2.kişi ortaklık hesabıyla oturum açınca plus içeriklerine de ulaşabilir gibi geliyor. Resmi açıklamaları detaylıca okudum, kesinlikle Ps3 teki sistemle aynı değil. Bu adamların kardeşlik dediğimiz olayla bi bağlantıları olmadığı için de açıklamaları ona göre değil, o nedenle kardeşlik olayı denemeden tam anlamıyla netleşmiyor. Kesin olan tek şey, ikinci kişi kardeşlik hesabıyla oturum açtığı sürece oyunlar 2 kişi arasında aynı anda paylaşılabilir. @BlacK_TowerR Ek olarak bir konsolda aynı anda 4 farklı hesapla oturum açılabileceği yazıyor, ama Xbox360 ı düşündüğümde 1 gamepadle 1 hesap açılabiliyor. Eğer Ps4 te de aynı sistem kullanılmışsa, 2.kişi ortaklık hesabı yanında kendi hesabını da açmak için ikinci Ds4 e ihtiyaç duyabilir.

Kardeşlik olayı net olmadığı için çıkardığım tüm ihtimalleri yazıyorum :) Artık deneyerek bi yolunu buluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 15 Kasım 2013; 16:16:21 >

• Eyvallah açıklama için. Artık alanlar deneyip net bir şry yazar.
  • Olaylar karışık baya umarim istedigimiz dogrultuda netlesir oyunlar cok pahali PS4 varken trophy ler varken şahsen PC de oyun oynamak istemem yani.

.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Eyvallah açıklama için. Artık alanlar deneyip net bir şry yazar.

Alıyormuyuz kanka =)
  • jrazrael kullanıcısına yanıt
    Aliyruk buba
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.