Şimdi Ara

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
331
Cevap
6
Favori
14.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu forumda 2. elde en çok güveneceğim insanlar. dürüst ve adam gibi olarak bildiğim kişilikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo Elric

şu forumda 2. elde en çok güveneceğim insanlar. dürüst ve adam gibi olarak bildiğim kişilikler.

Eyvallah, teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo Elric

şu forumda 2. elde en çok güveneceğim insanlar. dürüst ve adam gibi olarak bildiğim kişilikler.

Paypayi orda gorecegim aklima gelmezdi. :)

O listede sadece GT_55 ile BF3 alisverisim olmustu zaten kendisi DH nin topragi yani ondan birşey cikmaz :) )

O listede sadece Ico sakat okadar profesyoneldir ki anlamazsin bile.

Saka bi tarafa bu saka bile Ico reise hakareti r. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 16 Kasım 2013; 1:20:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Evet bu videonun hemen başından anlaşıldığına göre sistem Xbox daki gibi olmuş. Bir önceki mesajımın son kısmında söylediğim gibi, yani 1 Ds4 le sadece 1 hesapta oturum açılabiliyor. Bu nedenle kardeşlik olayı PS3 teki gibi olmayacak. Nasıl olacağını yukarıda anlatmıştım tekrar özet geçeyim ;

A kişisi yeni bir hesap açıp oyunu alır ve konsoluna indirir. Artık o hesaba ihtiyaç duymadan satın aldığı oyunu istediği hesapla online ve offline olarak oynayabilir.

B kişisi ise satın alınan oyunu oynamak için kardeşlik hesabıyla oturum açmak ve o hesap üzerinden oynamak zorunda.

Bu sistem hiç olmamasından iyidir ama trophy kasanlar, illa kendi hesabıyla oynamak isteyenler için uygun görünmüyor. Benim gibi trophy vs. önemsemeyenler, amacı sadece oyunu oynamak olanlar için işe yarar.

Tabi şöyle de önemli bir durum var; A kişisindeki hesap B kişisindekine göre daha avantajlı. Bu nedenle kardeşlik yapılacaksa iki kişinin de eşit miktar ödemesi adil olmaz. Bu durumda benim aklıma şu geldi; oyunun 60$ (120TL) olduğunu düşünelim, A kişisi 3/2 sini (80 TL), B kişisi 3/1 ini (40 TL) ödeyebilir. Bunu örnek olarak söylüyorum. PS4 ünü alıp da bu şekilde kardeşlik yapmak isteyen arkadaşlar olursa ayrı bi konu açıp kendi aramızda detayları konuşup kararlaştırırız.

• 4 hesap aynı anda log in olabilecekti.Acaba hesaplar arası geçiş olamaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avantaj derken ?
  • Ben şimdi X hesabımla oyunu satın alacagım indirecegim sonrasında XX hesabımlada oyunu oynayabilecegim.
    Oyunu arkadasım X hesabı ile indircek ve yine X hesabı ile oynayacak.Ozman o hesap onun olacak sürekli ve herzaman o hesap üzerinden oyunu oynayabilecek.

Burdaki fiyat 3/2 si ne anlam taşıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 19 Kasım 2013; 23:11:45 >
  • Kötü oldu bu.
  • Defalarca anlatmıştık nasıl olacağını ama konsol çıkana kadar inanmak istememiştiniz. Sonuç olarak kardeşlik RIP

http://forum.donanimhaber.com/m_82716864/mpage_1/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 19 Kasım 2013; 23:20:14 >
  • Ben indirdiğim oyunu dilediğim hesapta oynayacagım karşı taraf indirilen hesap ile oynayacak.

Pek sıkıntı göremiyorum.

O hesap ile 3-5 tane oyun alırım karşı taraf ile yararlanırım.Fakat karşı tarafın saglam tanıdık olması lazım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 19 Kasım 2013; 23:28:34 >
  • Hey maşallah
  • Makina çıkınca şöyle ucuz online bir oyun alıp deneriz, herkes rahata kavuşur
  • Ben gibi dayısına amcasına 150 liradan oyun çakanlar için sevindirici bir haber. Çakmaya devam...
  • @K U N Aynı anda log in olması, 4 kişinin de kendi hesaplarından ellerindeki Ds4 lerle log in olması içinmiş. Hesaplar arası geçiş yapmak isteyince açık olan hesap kapatılsın mı diye soracaktır. Xbox da öyle oluyor.

@BlacK_TowerR Avantaj olarak herşeyden önce A kişisi oyunları offline olarak oynayabilir, B kişisi oynayamaz. Mesela tatilde interneti olmayan bi yere konsolunu götürse oyunları açamaz. A kişisi istediği hesaptan oynayıp trophy vs. kasabilir. Aslında ben de internet olayının çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Rakamları da dediğim gibi örnek olarak verdim. 70 e 50 olur, 65 e 55 olur. Onu artık bu iş için bi grup oluşturup kararlaştırabiliriz.

@d3vstator Aslında benim gibi düşünenler için kardeşlik öldü diyemeyiz. Hatta trophyleri önemseyen adam bile oyunlu hesabı kendi makinesinde aktifleştirip 2. hakkını güvendiği birine belli bir miktar karşılığı satar.

Bu yolla kardeşlik sistemi oturursa hesaplar için Primary, Secondary gibi tabirleri kullanmamız gerekecek.

• Multi tabanlı oyunları BF , COD gibi yakın bir arkadasınla anlaşıp alabilirsin bunda sıkıntı yok.Singlemı oynayacagız sanki :)
  • Fifa,Cod,Bf gibi bütün sene oynanan oyunları arkadaşınla hiç primary secondary katmadan kardeşlik yapma olayı devam edecek gibi duruyor.(Mesela ben senle fifa alacağım.Oyunu cmd.keen hesabına satın alıyorum ama cmd.keen hesabı benim konsolunda primary yapıyorum.Böylece ikimiz de kendi hesabımızda oynayabiliyoruz.)Kz,AC gibi oyunları da dedigin gibi primary ve secondary olarak ayrı ayrı satmak gerekecek.Ama buna da bir standart getirmek lazım.Makineler alınsın 13 Aralık'ta,ayrı bir konu açıp düzenleme yaparız devamlı kardeşlikle oyun alacak kişilerle birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 20 Kasım 2013; 0:28:31 >
  • @BlacK_TowerR Kişiden kişiye değişir tabi. Onu artık kardeşlik yapacaklar kendileri karar verir :) Bu arada bir de Vita faktörü var, yanlış bilmiyorsam remote play için PS4 le Vita da aynı hesapların açık olması gerekiyor. Aynı anda 2 farklı makinede oturum açabilme imkanı da bunun için verilmiş sanırım

@K U N Bak evet o şekilde de olabilir. Tabi ana hesabın sahibinin de bunu kabul etmesi lazım, anlaştıktan sonra sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 20 Kasım 2013; 0:34:08 >
  • Yok 1000

• İlk mesajı güncelledim ama eksik bişey varsa hatırlatın beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Kasım 2013; 11:39:20 >
  • Anladığım kadarı ile artık bir kişi ile kesin anlaşmak gerekecek.Ben onun hesaptan satın alıcam önce.Sonra da o girip kend hesabına oynayacak.Ben de kendi hesabımdan oynayableceğim.Böylece herkes istediğini yapmış olacak. Bir fark sonradan indiren online olmadan oynayamayacak değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.