Şimdi Ara

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
331
Cevap
6
Favori
14.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylastigin kisinin senin hesabinla oynamasina gerek yok ama oyun kendi hesabiyla acsa bile diger hesap alinan psni arka planda acicak ayni anda oyuna girmek mumkun degil ps3 te socom ve warhawkta vardi bu sistem zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

Paylastigin kisinin senin hesabinla oynamasina gerek yok ama oyun kendi hesabiyla acsa bile diger hesap alinan psni arka planda acicak ayni anda oyuna girmek mumkun degil ps3 te socom ve warhawkta vardi bu sistem zaten

Eminmisin ?
  • Sistem henüz net degil biraz daha beklemek lazım.Net olunca yeni bir konu açar bilgilendirme yaparız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyuna artık 130 tl vercez desene

• K U N kullanıcısına yanıt
    Tek Ds4 le anlattığım şekilde olacak o kesin de, birden fazla Ds4 olunca nasıl olur onu denemek lazım. Ama o da az çok belli, konuştuğumuz gibi olur büyük ihtimal.

Şahsen bir oyunu yarı fiyatına oynayıp işim bitince satma imkanı olduktan sonra ortak hesaptan da oynarım ben
  • 1 güvenilir kişi ile tek yapsak şu işi ? Yeni hesap açsak oyunlarımızı birlikte alsak olmaz mı ? Multiplayer oyunlar için kendi hesabımızla alacaz mecbur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

1 güvenilir kişi ile tek yapsak şu işi ? Yeni hesap açsak oyunlarımızı birlikte alsak olmaz mı ? Multiplayer oyunlar için kendi hesabımızla alacaz mecbur.

Olur isteğe bağlı bişey, yalnız kendi hesabıyla oyunu alanlar o hesabı satamayacağını göz önünde bulundurmalı. Tabi isteyen ana hesabını da satar ama diğer türlü o oyunlar elde kalır.
  • Hemen hemen herkesin birden fazla ds4ü olur o konuda bence sıkıntı çıkmaz.Ben hala hesap değiştirme olayı ile ps3deki sistemin devam edeceğini düşünüyorum.Ha olmazsa çok sıkıntı değil zaten 1 sene oynanan multi oyunlar satılırken para etmiyor yenisi çıktığı için.Single oyunları da trophy derdi olmayanlarla alırız.Veya online olan primary hesap yapar kendini.O da anlaşılarak bir şekilde olabilir.Ama dediğim gibi ben bu 2 soruya dayanarak eski sistem devam eder diyorum.

Can multiple users log into one PS4 system?
    Yes, as on PS3, PS4 users can switch between multiple SEN accounts on one PS4 system.

Can multiple SEN accounts log into the same PS4 system at once?
    Yes, a maximum of four users can be simultaneously logged into one PS4 system.

Yalnız 2. soru ile ilk sorudaki as on ps3 kısmı çelişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 20 Kasım 2013; 20:52:33 >
  • Kardeşilği bitirdiler digital oyun devride kapandı bundan sonra.
  • Çok aptal bir sistem olduğunu düşünüyorum yeni halinin. Eskisi güzeldi ve ekonomik oluyordu. Onuda elimizden aldılar.
  • Kardeşlik olayı olmazsa ücra yerlerdeki oyuncular hariç kimse dijital oyun almaz kutulu parasına kim dijital alır.
  • K U N kullanıcısına yanıt
    İlk sorunun cevabı çok net değil. 16 hesaba kadar konsola kayıt yapılabileceği yazıyordu. Burada "Ps3 de olduğu gibi" dediğine bakılırsa bu 16 hesap arasındaki geçişten bahsediyor olabilir.

İkinci soru da dediğim gibi 4 adet Ds4 le yapılabilecek birşey gibi duruyor. Yanlış bilmiyorsam Ps3 e en fazla 4 gamepad bağlanabiliyordu. Maksimum 4 kullanıcı hakkı oradan geliyor gibi.
  • Resmi olarak gelmeden bu işin içinden çıkamayacağız.

• +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chopinnyc -- 21 Kasım 2013; 7:55:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation resmi sayfasında ki bir ifadeyi aynen kopyalıyorum. '' *Aynı anda en fazla iki sistem kullanabilirsiniz: "ana" PS4 sistemi olarak etkinleştirdiğiniz sistem ve diğer sistem. '' Benim bu cümleden çıkardığım PS3'teki gibi devam edecek sistem. Yanılıyor muyum ? Sayfanın tamamı linkte.http://tr.playstation.com/ps4/features/ps4-faq/
  • İndirdiğiniz oyunlar, akrabalar ve arkadaşlarınız gibi PS4 sisteminizi paylaşan diğer kullanıcılar tarafından oynanabilir. Diğer kullanıcıların bu oyunları oynaması için sistemde oturum açmanız gerekmez.

Bu ibarede denilen şey satın aldıgın oyunun hesabını paylasştıgın kişide online tutman gerekmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

İndirdiğiniz oyunlar, akrabalar ve arkadaşlarınız gibi PS4 sisteminizi paylaşan diğer kullanıcılar tarafından oynanabilir. Diğer kullanıcıların bu oyunları oynaması için sistemde oturum açmanız gerekmez.

Bu ibarede denilen şey satın aldıgın oyunun hesabını paylasştıgın kişide online tutman gerekmez.

Kafam allak bullak oldu. Uzun lafın kısası kardeşlik bitti yani. Ps4'te alacağım oyun listesini daraltmam lazım o zaman Bari PSN fiyatlarıda 150'de kalsın bu nesilde ki gibi. Kutulular 200 olacak. Psn de uçarsa çare spot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 21 Kasım 2013; 21:37:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

quote:

İndirdiğiniz oyunlar, akrabalar ve arkadaşlarınız gibi PS4 sisteminizi paylaşan diğer kullanıcılar tarafından oynanabilir. Diğer kullanıcıların bu oyunları oynaması için sistemde oturum açmanız gerekmez.

Kafam allak bullak oldu. Uzun lafın kısası kardeşlik bitti yani. Ps4'te alacağım oyun listesini daraltmam lazım o zaman Bari PSN fiyatlarıda 150'de kalsın bu nesilde ki gibi. Kutulular 200 olacak. Psn de uçarsa çare spot.

Paylaşabilir oynanabilir diyor !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

quote:

Paylaşabilir oynanabilir diyor !

Beynim çorba oldu. Peki şimdi ben arkadaşımla oyun aldığım zaman 2'mizde o oyunda online olabilecez mi ? Ve herkes kendi hesabıyla mı giriş yapacak yoksa yukarıda dönen muhabbetlerdeki gibi 2. kişinin online olup oyunun satın alındığı hesaptan mı oynaması gerek ?

• Nedir son durum arkadaşlar var mı bir netleşme?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.