Şimdi Ara

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
6
Favori
14.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Nedir son durum arkadaşlar var mı bir netleşme?

Aslında durum nette bizler olayı tam kavrayamadık henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

hocam kardeşlik yok bu kadar basit .
    umut baglamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

quote:

hocam kardeşlik yok bu kadar basit .
    umut baglamayın

Basit olan ne ? Kaynak göster yok diye.

• Aslında durum net, önceki sayfada youtube videosunun altında anlattığım şekilde olacak. Resmi açıklamaları ayrı ayrı değerlendirince Ps3 teki gibi olur zannediliyor ama öyle değil. Ps3 te hesabı iki farklı konsolda etkinleştirebiliyorduk, bu sayı Ps4 için bire düşürüldü. Yani 2.kişi ortak hesapla online olmak zorunda.

"-Hesap başına yalnızca 1 PS4™ sistemini etkinleştirebilirsiniz.
    -Kullanıcı sistemi kendi hesabıyla etkinleştirirse, söz konusu kullanıcı oturum açmamış olsa bile sistemdeki diğer kullanıcılar ilgili hesabın uygulamalarını kullanabilir ve bazı PlayStation®Plus imkanlarından yararlanabilir."

http://manuals.playstation.net/document/tr/ps4/settings/activation.html

• Opricnik kullanıcısına yanıt
    Ps3 teki gibi olmayacak ama farklı şekilde de olsa hesap paylaşımı mümkün. 2.sayfada resmi kaynaklardaki açıklamalarla anlattım.
  • Ps4 BSC ofisine girmiş. Yakında aydınlatırlar bu konuları.
  • Hadi hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

Ps4 BSC ofisine girmiş. Yakında aydınlatırlar bu konuları.

Onlar büyük ihtimalle kardeşlik yok diyecek çünkü Ps3 teki gibi olmuyor.
  • Ben çok iyimser bakiyorum sanırım Şimdi secondary hesabın log in olması , sahip ollduğu oyunları oynamak için yeterli(aktivasyon olayı yok).

Açtık makineyi birinci ds4 ile kendi hesabımıza girdik.İkinci ds4 ile de kardeşlik yaptığımız hesaba girdik,online olduk.Şimdi bu noktada birinci ds4 hesabına (yani ana hesabımıza) dönmenin yolu var mı yok mu? Bu sorunun cevabı evetse ps3teki sisteme devam.Yoksa cmd.keen nin anlattığı yolla kardeşlik yapılacak.

Ya da şöyle olur ilk olarak kardeşlik hesabına Log in olursun.İkinci ds4 ile de ana hesabına log in olursun ve oyunları oynarsın.Atladigim bir nokta var mı?

Burada şu sıkıntı olabilir,kendi hesabımızla kardeşlik oyununa girdiğimizde hata verebilir "kardeşlik hesabı ile oyuna gir" diye ama şu ana kadar tüm resmi kaynaklar log in olmayı tüm içeriklerin kullanılması anlamına geldigini söylüyor.

(Aynı anda 4 hesaba kadar log in olabileceğimiz de resmi blogda yazılı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 22 Kasım 2013; 8:49:51 >

• K U N kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu biraz daha kurcalarsak artık rüyalarımıza da girecek

Dediğim gibi o kısmı denemeden bilemeyiz. Dediğin şekilde olursa güzel olur tabi ama olmazsa da en kötü benim ilk anlattığım şekilde yaparız. O bile hiç olmamasından iyidir.
  • Sony'nin kendi içinde çelişkili olması yüzünden burada kafa patlatıyoruz. Kullanma kılavuzunda ki bilgiyle resmi sitedeki bilgi o kadar farklı ki. Biri ak biri kara. İnşallah sonuç resmi sitede yazan gibi olur.
  • Bence kimse Ps3 teki gibi olacağına ümit bağlamasın öyle olmayacağı garanti, olsaydı iyiydi tabi En kötü anlattığım şekilde olacak, o şekilde yararlanıcaz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Bence kimse Ps3 teki gibi olacağına ümit bağlamasın öyle olmayacağı garanti, olsaydı iyiydi tabi En kötü anlattığım şekilde olacak, o şekilde yararlanıcaz artık.

Garanti değil de büyük ihtimal PS3'teki gibi olmayacak. Resmi sitedeki bilgilere göre Ps3'tekinden bir farkı yok. 2 sistem aynı anda kullanılabiliyor deniyor. Ayrıca 2.kişi ana hesaba giriş yapmak zorunda değil deniyor ki buda online olma zorunluluğu yok demek. Ama kullanma kılavuzunda tamamen zıt şeyler yazıyor. Acaba sonradan böyle mi karar kıldılar diyorum ama en azından resmi sitede bir düzeltme yaparlardı.
  • Vala arkadaşlar kardeşlik olayı biterse digital oyun olayıda biter bukadar basittir olay.Kimse kutulu parasına digital oyun satın almaz.

• quote:

Vala arkadaşlar kardeşlik olayı biterse digital oyun olayıda biter bukadar basittir olay.Kimse kutulu parasına digital oyun satın almaz.

+1
  • quote:

Vala arkadaşlar kardeşlik olayı biterse digital oyun olayıda biter bukadar basittir olay.Kimse kutulu parasına digital oyun satın almaz.

Kutulu dijital eşit olursa tabi ki kutulu almak daha mantıklı basar. Ama kutulular 200 TL ve dijitalinde o fiyatta olacağını hiç sanmıyorum. Maksimum 150 olur diyorum. Burada kutululara KDV , firma payı derken fiyatlar uçuyo. Birde bu Aral rakipsiz olduğu için bir güzel sömürüyor. GTA V'i herkesin alacağını bildikleri için 220 TL fiyat koydular. E insafsız oyunun kalitesine göre fiyat oynar mı . Kardeşlik olmasa bile dijital kutuludan daha az cep yorar. Bir de spot ihtimali var ki bende onu yapmak istemiyorum. Zaten korsan çok, orijinal alanda spot alırsa Türk oyunculuğu gelişmez.
  • Dostum kutulu 200 digital 150 böyle bir sistem olmaz.Kim 50 tl için digital oyun alır ?

• Kardeşliğin kalkması tabi ki cazibesini kaybettirecek dijitale. Ama 50 TL de az bir fark değil. Birde şöyle birşey var. Oyun fiyatları dijital ortamda daha çabuk iniyor. İndirimlere de uğrayabiliyor. Psn özel fiyatı gibi. Ama Aral'da bakıyosun Gta 4 hala 70 TL'nin üstünde. Yok abi yıllar geçsede şöyle 30 lara bile inmiyor. Rekabet ortamı oluşmadıkça Aral sömürür. Rakip lazım. Nasıl şimdi Sony olmasa Microsoft sömürecekti diyoruz. Aynı şey. Her türlü PSN Türk pazarından daha üstün. He ama kutulu alırım bitirir takaslarım dersen o da ayrı bir yöntem tabi. Çok şükür ki burada bir kısıtlama yok.
  • quote:

quote:

Kutulu dijital eşit olursa tabi ki kutulu almak daha mantıklı basar. Ama kutulular 200 TL ve dijitalinde o fiyatta olacağını hiç sanmıyorum. Maksimum 150 olur diyorum. Burada kutululara KDV , firma payı derken fiyatlar uçuyo. Birde bu Aral rakipsiz olduğu için bir güzel sömürüyor. GTA V'i herkesin alacağını bildikleri için 220 TL fiyat koydular. E insafsız oyunun kalitesine göre fiyat oynar mı . Kardeşlik olmasa bile dijital kutuludan daha az cep yorar. Bir de spot ihtimali var ki bende onu yapmak istemiyorum. Zaten korsan çok, orijinal alanda spot alırsa Türk oyunculuğu gelişmez.

dijital versiyon US PSN de ps3 de ki gibi 60 dolar olacak hocam genel olarak.... fakat diğer ülke PSN lerinde fiyat PS3 e göre biraz zamlanmış sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

quote:

dijital versiyon US PSN de ps3 de ki gibi 60 dolar olacak hocam genel olarak.... fakat diğer ülke PSN lerinde fiyat PS3 e göre biraz zamlanmış sanırım

Yalnız tr storede fiyatlar 185 tl ye çıktı kardeşlil bile 92.5 tl

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.