Şimdi Ara

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
331
Cevap
6
Favori
14.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Şu şekilde bir açıklama geldi sony'den.

Playstation 4'ünüzde PSN'e bağlanıp oyun indirdiğinizde bunu arkadaşlarınızla paylaşırken dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Konsolda bir ana hesabınız ve bunun yanında yan hesaplar kullanabileceksiniz.

Ana hesap konsolunuzda kayıtlı olacak, başka yere gidip bu ana hesabı kullandığınızda hesabınızı "ikincil-yan hesap" olarak göreceksiniz. Bu sistem PSN'den indirilen oyunları paylaşma konusundaki karışıklıkları önlemek için düzenlenmiş. Kısacası kendi konsolunuzdaki "ana hesap" bütün oyunların asıl sahibi olacak.

Peki diyelim konsolunuz bozuldu. Ana hesabınızı bir başka konsola aktarmak istiyorsunuz? Bu aktarımı herhangi bir Playstation 4 üzerinden yapamıyorsunuz. Bunun yerine hesabınızın bağlı olduğu Playstation'ın resmi sitesine girip oradan "ana hesap değişikliğini" yapmanız gerekiyor.

Bu durumun bir başka güzelliği ise ana hesabınızı arkadaşlarınızın evine gittiğinizde kullanırsanız, arkadaşlarınız sizin hesabınızı kendi konsollarının ana hesabı yapamayacak olmaları diyebiliriz. Yani Sony burada güzel bir güvenlik önlemi almış.

2. Kişi onlinemi olmak zorunda şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_Faruk. -- 24 Kasım 2013; 19:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben eski sistem yüzde 51 devam edecek diyorum bir ss buldum internette üzerinde açıklıyorum.

Alttaki ss de adam ds4 ile makineyi açmış ve hesabına giriş yapmış.Ayni ps3de yaptığımız gibi.

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ]

Adam sonra kamerayı açmış.(Biz ikinci ds4ü açarız genelde,ama kamera da olabilir size bağlı).Ve makine hangi hesapla devam edeceksin diyor.Şimdi biz burada başka hesap seçeceğiz.Ben diyorum ki biz başka hesap(mesela o hamburg hesabı) ile giriş yaptığımızda ikinci ds4 ile, o kristen hesabı primary olmasa bile onun sahip olduğu oyunları oynayabileceğiz.
    Umarım atladigim bir nokta yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 24 Kasım 2013; 19:16:02 >

• K U N kullanıcısına yanıt
    Evet ben de ilk mesajımda aynen bundan bahsetmiştim. İkinci konsolda oyunlu hesapla oturum açıldığı sürece diğerleri de onun oyunlarına ulaşabilir. Ama burada User 1 çevrimdışı olursa, User 2 onun oyunlarına erişemez. Ps3'te offline olarak da erişilebiliyordu çünkü hesabı iki farklı konsola entegre etme hakkımız vardı. Yani buna Ps3'teki sistem diyemeyiz, ama hiç yoktan iyidir. Önceki mesajlarımda bahsettiğim ikinci konsolun dejavantajı dediğim şeyde buydu, yani sürekli online olma gerekliliği.
  • Tabi canım tamamen eski degil ama yüzde 95 eski sistem.

Dün ps4 kullanma klavuzunu okudum.Şöyle bir ibare var.Sız "manuel" olarak hesabınızdan çıkış yapmadıkça offline olmayacaksınız.Yani yok ds4 ışığı söndü yok uyku moduna geçti bu tarz küçük seyler de sıkıntı olmayacak.

Zaten artık internete bagli olmayan konsol da kalmadı.Yazın köyde oynayacam diyen adamların köyüne bile internet geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 24 Kasım 2013; 19:45:21 >
    oo bak bu varsa süper işte Ben görmemiştim onu. O zaman Ps3'ten tek farkı online olma zorunluluğu diyebiliriz. Önce kendi hesabımızı, sonra ortak hesabı açarız olur biter.
  • Terbiyesizin onde gideni kisilerin insanligini giyimine gore mi degerlendiriyordun,
    Nikin yasalanmis ama tekrar sikayet edicem seni, kimseye, hele ki inqnclarindan dolayi kisilere hakaret edemeyecegini anlarsin insALlah 30 gun yasak yersen.

• Kardesligi cozdum, yarin bir rehber hazirlayacagim, biraz fazla corba olmus. Yanlislarim olabilir deneme yanilma ile anlayacagiz kendi konsollariniz geldiginde, ozetle kardeslik var ama bu dh ahalisinin anladigi sekilde sagdan soldan 30-40 tlye tekli hesap alayim, kurup ana hesabimdan oynayayim seklinde degil. Cmd.keen in daha once yazdigi primary daha fazla para eder sozundeki gibi birsey. Detaylar yarin dedim ama yarin aslinda bugundur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 kardeşlik konusunda birkaç şey yazmak istiyorum, birçok kişinin merak ettiği şeyler var. Aşağıda yazacaklarım, anlaşılması güç olmakla beraber bazı sorulara cevap verecektir, bazılarına veremeyecektir. Yanlışlarım olabilir, veya ileride farklı sistem zaafları da çıkabilir, ben dün gözlemlediklerimi yazacağım sizlere:

1-PS4te kardeşlik var. (yok yok diye her posta yorum yapan bir arkadaş vardı, zoru neyse..)

2-Ps3 sisteminden farklı.

3-Ps4 kardeşliği daha çok harbi sabit kardeşliğe yatkın. Şimdi kısaca bir örnek verelim:

Ahmet ile Hakan iki arkadaştır. Oyunları dijital alıp, en azından maliyeti ikiye bölmek isterler. İşte burada sıkıntı yok. Yapmaları gereken:

-Ahmet, kendi makinasına Hakan'ın hesabını kuracak. Hakan kendi makinasına Ahmet'in hesabını kuracak ve ikisi de bu kurduklarını primary yapacaklar. (doğru okudunuz yanlış yazmadım, kafanız karışmaya başladı bile)

-Ardından Ahmet, makinaya kendi kullandığı hesabını kuracak, bu otomatikman secondary olmuş oluyor. Hakan da kendi hesabını kuracak kendi makinasına, böylece herkesin kendi hesabı kendi makinasında secondary oldu. Ardında 3 oyun Ahmet aldı, 3 oyun Hakan aldı. Ahmet, Hakan'ın oyunlarını, Hakan da Ahmet'in oyunları kendi hesaplarına login olarak sorunsuzca oynarlar. Örnek: killzone'u Ahmet almış, Hakan da Ahmet de makinayı açıp kendi hesabına login olup, aynı anda single ve multi oynayabilirler. Tek şart iki makinanın da internet bağlantısının olması.

4-Peki gelelim, DH tipi kardeşliğe, sene boyunca her oyunu farklı bir hesap yaratıp, alıp, satmak, maliyeti iyice sıfıra düşürmek, bu mümkün mü, mümkün. Yalnız eskiden kardeşlik hesabı satın alınır, download'a başlanır, sonra kendi hesabına geçip oyunu kurardın, istediğin hesaptan da oyuna girerdin ya, artık bu yok işte. İş burada zorlaşıyor.

buna da DH tipi kardeşlik diyelim. Yukarıdaki örneğe devam edelim:

Ahmet ve Hakan ortaktı oyunlarda ama dediler ki, yahu infamous çıktı, gel bunu yeni hesap yaratalım, infamaouskardeşlik@gmail.com, bitirince de DH'de satarız. şimdi o halde, ya Ahmet ya Hakan bunu primary olarak kurmak zorunda, diyelim Ahmet primary kurdu, Hakan secondary. Bu durumda ne oldu, Ahmet'de Hakan'ın hesabı primary idi, şu anda Ahmet, Hakan'a ait oyunları oynayamaz. Ama infamaous oynar, dünyanın sonu mu değil, çünkü istediği zaman tekrar Hakan'ı primary yapar. Peki Hakan ne yapacak, Hakan da bu hesabı zaten otomatikman secondary'e düşmüş olacak, girip oyununu oynayacak ama kendi hesabından değil. bu yeni infamouskardeslik@gmail.com dediğimiz hesaptan. Dezavantajı nedir, trophy alamaz, kendi ismiyle değil, başka isimle oynamak zorunda kalır, hepsi bu. Oysa Ahmet primary yaptı ya, istediği secondary hesabından oynar, ister online ister offline oynar.

Benim görüşüm imkanı olanlar için ilk kardeşlik dertsiz tasasız. Maliyet ikiye bölünmüş oluyor, bir daha da hiçbir ayar vs yapmıyorsunuz. İkinci tip DH tipi kardeşikte ise hababam bir uğraş var, ortak aldığınızda kim primary kuracaksa o daha avantajlı gözüküyor, onun daha çok para vermesi lazım. Knack gibi 5 saat süren bir oyun bence rahatça bu yöntemle alınır, oynanır, satılır. Ama diyelim hardcore multiplayer bf4 oyuncusuysanız, 2. tip bir kardeşlik önermem.

Bu arada iki konsola iki aynı hesabı girebiliyorsunuz ya, biri girdiğinde, diğeri de girdiğinde, ilkinde mesaj çıkıyor ekranda başka yerden bağlandınız diye, hemen atıyor hesaptan.

Belki kafanız daha da karıştı, bazılarınız ise, hah tamam şimdi kaptım olayı dedi. İnanın biz de dün yabancı forumlarda okuduklarımızı iyice sindirerek ve deneme-yanılma yoluyla uygulayarak anlamaya çalıştık. Eğer bu anlattıklarım birşey ifade etmiyorsa, makinanız geldiğinde denersiniz, acele etmeyin, ben sadece ne olur ne olmaz biraz fikir vermek istedim. Dün sabit kardeşlik dediğimiz yöntemle @mikelanj ile bir oyun aldık ve ikimiz de aynı anda kendi hesaplarımıza login olarak oynayabiliyoruz, en azından bunu konfirme etmiş olduk. Hepinize iyi oyunlar dilerim.

• Sen dualshock olayını denedin mi onu söyle.Bu yazdıklarını zaten 2 aydır daha açık bir şekilde dile getirdik ki , bir taneniz primary yapsa da yeterliydi.Bu anlattığın durumun ötesinde olaylar var yüksek ihtimalde olacak.Forumda dievas nickli üyeye denettirmiştim ve sorun çıkmadığını söylemişti.

2 mesaj yukarıda yazdım ona bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Sen dualshock olayını denedin mi onu söyle.Bu yazdıklarını zaten 2 aydır daha açık bir şekilde dile getirdik ki , bir taneniz primary yapsa da yeterliydi.Bu anlattığın durumun ötesinde olaylar var yüksek ihtimalde olacak.Forumda dievas nickli üyeye denettirmiştim ve sorun çıkmadığını söylemişti.

emir kipiyle konuşmamanı rica ederim.
    ikinci dualshock'um yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Sen dualshock olayını denedin mi onu söyle.Bu yazdıklarını zaten 2 aydır daha açık bir şekilde dile getirdik ki , bir taneniz primary yapsa da yeterliydi.Bu anlattığın durumun ötesinde olaylar var yüksek ihtimalde olacak.Forumda dievas nickli üyeye denettirmiştim ve sorun çıkmadığını söylemişti.

emir kipiyle konuşmamanı rica ederim.
    ikinci dualshock'um yok.

Hayır yani bir şeyleri netleştirmeden buraya yazmamak lazım.Sonuçta kardeşlik bu forumun üyeleri arasında olacak ve millet okuyor yazdıklarımızı.İnsanlar bu sistem bana uymaz veya ben beceremem diyip kutulu oyuna yönelecek ve birnevi piyasa daralacak. İnsanları yanlış yönlendirmemek lazım.Biraz daha bekleyelim gerçekten konuya hakim birisi denesin.Ya da 2. ds4 alıp sız deneyin.Olur veya olmaz iş netleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 25 Kasım 2013; 11:14:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

3. Cumlemi tekrar okuyabilirsen daha net anlasiriz.

• quote:

PS4 kardeşlik konusunda birkaç şey yazmak istiyorum, birçok kişinin merak ettiği şeyler var. Aşağıda yazacaklarım, anlaşılması güç olmakla beraber bazı sorulara cevap verecektir, bazılarına veremeyecektir. Yanlışlarım olabilir, veya ileride farklı sistem zaafları da çıkabilir, ben dün gözlemlediklerimi yazacağım sizlere:

1-PS4te kardeşlik var. (yok yok diye her posta yorum yapan bir arkadaş vardı, zoru neyse..)

3-Ps4 kardeşliği daha çok harbi sabit kardeşliğe yatkın. Şimdi kısaca bir örnek verelim:

Ahmet ile Hakan iki arkadaştır. Oyunları dijital alıp, en azından maliyeti ikiye bölmek isterler. İşte burada sıkıntı yok. Yapmaları gereken:

-Ahmet, kendi makinasına Hakan'ın hesabını kuracak. Hakan kendi makinasına Ahmet'in hesabını kuracak ve ikisi de bu kurduklarını primary yapacaklar. (doğru okudunuz yanlış yazmadım, kafanız karışmaya başladı bile)

-Ardından Ahmet, makinaya kendi kullandığı hesabını kuracak, bu otomatikman secondary olmuş oluyor. Hakan da kendi hesabını kuracak kendi makinasına, böylece herkesin kendi hesabı kendi makinasında secondary oldu. Ardında 3 oyun Ahmet aldı, 3 oyun Hakan aldı. Ahmet, Hakan'ın oyunlarını, Hakan da Ahmet'in oyunları kendi hesaplarına login olarak sorunsuzca oynarlar. Örnek: killzone'u Ahmet almış, Hakan da Ahmet de makinayı açıp kendi hesabına login olup, aynı anda single ve multi oynayabilirler. Tek şart iki makinanın da internet bağlantısının olması.

4-Peki gelelim, DH tipi kardeşliğe, sene boyunca her oyunu farklı bir hesap yaratıp, alıp, satmak, maliyeti iyice sıfıra düşürmek, bu mümkün mü, mümkün. Yalnız eskiden kardeşlik hesabı satın alınır, download'a başlanır, sonra kendi hesabına geçip oyunu kurardın, istediğin hesaptan da oyuna girerdin ya, artık bu yok işte. İş burada zorlaşıyor.

Ahmet ve Hakan ortaktı oyunlarda ama dediler ki, yahu infamous çıktı, gel bunu yeni hesap yaratalım, infamaouskardeşlik@gmail.com, bitirince de DH'de satarız. şimdi o halde, ya Ahmet ya Hakan bunu primary olarak kurmak zorunda, diyelim Ahmet primary kurdu, Hakan secondary. Bu durumda ne oldu, Ahmet'de Hakan'ın hesabı primary idi, şu anda Ahmet, Hakan'a ait oyunları oynayamaz. Ama infamaous oynar, dünyanın sonu mu değil, çünkü istediği zaman tekrar Hakan'ı primary yapar. Peki Hakan ne yapacak, Hakan da bu hesabı zaten otomatikman secondary'e düşmüş olacak, girip oyununu oynayacak ama kendi hesabından değil. bu yeni infamouskardeslik@gmail.com dediğimiz hesaptan. Dezavantajı nedir, trophy alamaz, kendi ismiyle değil, başka isimle oynamak zorunda kalır, hepsi bu. Oysa Ahmet primary yaptı ya, istediği secondary hesabından oynar, ister online ister offline oynar.

Benim görüşüm imkanı olanlar için ilk kardeşlik dertsiz tasasız. Maliyet ikiye bölünmüş oluyor, bir daha da hiçbir ayar vs yapmıyorsunuz. İkinci tip DH tipi kardeşikte ise hababam bir uğraş var, ortak aldığınızda kim primary kuracaksa o daha avantajlı gözüküyor, onun daha çok para vermesi lazım. Knack gibi 5 saat süren bir oyun bence rahatça bu yöntemle alınır, oynanır, satılır. Ama diyelim hardcore multiplayer bf4 oyuncusuysanız, 2. tip bir kardeşlik önermem.

Bu arada iki konsola iki aynı hesabı girebiliyorsunuz ya, biri girdiğinde, diğeri de girdiğinde, ilkinde mesaj çıkıyor ekranda başka yerden bağlandınız diye, hemen atıyor hesaptan.

Belki kafanız daha da karıştı, bazılarınız ise, hah tamam şimdi kaptım olayı dedi. İnanın biz de dün yabancı forumlarda okuduklarımızı iyice sindirerek ve deneme-yanılma yoluyla uygulayarak anlamaya çalıştık. Eğer bu anlattıklarım birşey ifade etmiyorsa, makinanız geldiğinde denersiniz, acele etmeyin, ben sadece ne olur ne olmaz biraz fikir vermek istedim. Dün sabit kardeşlik dediğimiz yöntemle @mikelanj ile bir oyun aldık ve ikimiz de aynı anda kendi hesaplarımıza login olarak oynayabiliyoruz, en azından bunu konfirme etmiş olduk. Hepinize iyi oyunlar dilerim.

soyle bir sorum var benim. A ve H konsollari ve A ve H PSN hesaplari var.

A PSN hesabi -> H konsolu primary, A konsolu secondary
    H PSN hesabi -> A konsolu primary, H konsolu secondary

H konsolunda A'nin oyununun oynanmasi tamam. Peki H'nin oyunu nasil oynaniyor? Sonucta bir psn hesabinin bir primary bir secondary konsolu mu var? Sanki secondaryler sonsuz sayida diye hatirliyorum.

• fizboz F kullanıcısına yanıt
    H konsolu a nin oyununu oynar, kendi oyunu da sanki arkadasina misafirlige gelmis de oynuyormus gibi oynar, denedik bunu sikinti yok, peki biraz daha zorlastiralim.

P PSN HESABI-> R konsolu primary, H konsolu secondary, o halde bu makine kimin oyununu hangi sartlarla oynar, cevap verebilecek var mi? Benim de kafam bulandi

• quote:

H konsolu a nin oyununu oynar, kendi oyunu da sanki arkadasina misafirlige gelmis de oynuyormus gibi oynar, denedik bunu sikinti yok, peki biraz daha zorlastiralim.

P PSN HESABI-> R konsolu primary, H konsolu secondary, o halde bu makine kimin oyununu hangi sartlarla oynar, cevap verebilecek var mi? Benim de kafam bulandi

dunya anladiysam arap oluyumlan bunu bana cuma gunu net sekilde anlatacaksin yoksa seni operim:)

• quote:

PS4 kardeşlik konusunda birkaç şey yazmak istiyorum, birçok kişinin merak ettiği şeyler var. Aşağıda yazacaklarım, anlaşılması güç olmakla beraber bazı sorulara cevap verecektir, bazılarına veremeyecektir. Yanlışlarım olabilir, veya ileride farklı sistem zaafları da çıkabilir, ben dün gözlemlediklerimi yazacağım sizlere:

Eğer birinci maddede saydığınız kişi bensem ki, konu ile ilgili ben bir başlık açmıştım. Gerek orada, gerekse diğer başlıkta bununla ilgili resmi ne açıklama varsa, başka ne söylenmişse onu aktardım sizlere. Sizin bu uzun mesaj boyunca anlatmaya çalıştığınız meseleyi de siz daha konsolu alıp denemeden söylemiştim zaten. Benim ne kardeşlik yapanlarla, ne de yapmak isteyenlerle ilgili bir meselem yok, kurallar izin verdiği sürece isteyen istediği her şeyi yapmakta özgür. Kaldık ki, bu açıkladığınız konu Sony'nin bir açığı olup, bence kısa zamanda Sony tarafından kapatılacak bir açıktır diye bakıyorum. Çünkü adamlar bu sistemin devam etmesini istemiyor. En azından PS3 döneminde olduğu gibi bir kardeşlik olayı olmayacaktır, hatta trophy'lerin ana hesabın olduğu konsoldan alınması da ayrı bir sorun teşkil edebilir. İlerde daha kapsamlı trophy kısıtlamaları, ana konsol aktif etme sınırlaması, süre tahdidi gibi konular gündeme gelirse zaten bu olay baştan patlar. Zamanla her şey açığa çıkacaktır, tabii Sony'nin de tavrı önemlidir...

Konularda insanları kendinize bir şeyler dikte etmesinden rahatsız olup, ardından böyle insanları taşlamanız biraz ironik bir yaklaşım olmuş.

• quote:

o zaman once sunlari sorayim ben de, kalan sorularima ona gore devam edecem.

- Her PSN hesabinin bir primary, bir secondary konsolu mu var?
    - Her konsolda bir adet PSN hesabi mi primary olabiliyor?

• Icinde kardesligin gectigi her konuya ilgili veya ilgisiz bir sekilde girip, kardeslik yok, bitti, unutun vs yazmissiniz, tuhaf bir durum. Yazdigim normal bir cumleyi de uzerinize alip cevap verme ihtiyaci hissetmissiniz. Sonuc itibariyle yonlendirmeniz ve vardiginiz sonuc dogru degil. Uzatmanin da manasi yok, isteyen istedigini yapsin.

Bu zaten iddia ettiginiz gibi sonynin acigi falan degildir, sonynin amaci 2 adet ps sahibi olan aile uyelerinin tepkisini cekmemek amaciyla, bir oyun alip aralarinda paylasmalarina bilerek ve isteyerek izin vermesi sonucu olusmus birseydir. Ileride sony isterse gerekli gorurse bu durumu bitirir.

• dunyao kullanıcısına yanıt
    Burada insanlara bana bir şey dikte etmeyin deyip, üstüne insanı töhmet altında bırakırcasına laf atmanızı yadırgadım. Size göre normal olan bu durum bana hiçte normal gelmiyor. Kendiniz için istediğinizi, başkaları için de istemeniz gerekir, her neyse...

Gelelim mesajlarıma;

Yapılan her kardeşlikten benim cebimden bir para çıkmıyor. Ama gerek bu konu, gerekse başka konularda yeri geldi insanlar 10 kişiye kadar kardeşilik yapılacak beklentisine girdi. Kimsenin yarım yamalak bilgiyle başkalarına yanlış bilgi vermesi, hele ki, ortada bazı net bilgiler varken hiç hakkı yoktur diye düşünüyorum. Sonuçta baştan dediğim üzere PS3'te yaptığımız gibi bir kardeşlik olayı olmayacak PS4'te. Öyle veya böyle şu aşamada gayet çetrefilli bir şeyler yapmak gerekiyor, üstelik trophy konusu, hesaplarımızın kullanılırken ikinci bir kola gereksinimin gerekli olması, Sony'nin niyeti ile mevcut durum çelişmesi nedeni ile ilerde Sony tarafından bu konuya bizim aleyhimize bir güncelleme getirecek olma ihtimali de ortadadır.

Siz zaten nasıl yapıldığını anlatmışsınız ama bu koşullar altında kim kardeşilik yapar, kimle yapar büyük soru işaretidir. Şu ana kadar açıkladığım, buraya veya kendi açtığım konuya yanlış bir bilgi vermiş veya kasıtlı olarak insanları yanlış yönlendirmişsem eyvallah ama siz yazdıklarımı okumadan ve isim vermeden birilerini veya beni töhmet altında bırakmışsınız. Yaptığınızı kabul etmem, alttan almam mümkün değil, açıkçası özre ihtiyaç bir durum varken...

Ne siz, ne başka bir forum üyesi, diğer bir üye hakkında bu tarz ifadelerde bulunamaz. Hayır içeriği anlasanız, tamam ama 15 yıldır kullandığım bu markanın konsolları hakkında başkalarından derse de ihtiyacım olmadığı ortada.

• Arkadaslar bilen arkadaslara bi kardeslik sorum olacak, yalniz benim sorum 2 konsol sahibi tek bir kisi ile ilgili...

Benim iki ayri evimde iki farkli konsolum var diyelim, bu konsollar A ve B olsun. Simdi gittim bi hesap acip bi oyun aldim, bu oyunu da A ve B ye primary ve secondary olarak yukledim. Simdi bugun A da primary de oyunu oynuyorum diyelim, ertesi gun B ye gittigimde ayni oyunu oynayabilmek icin bu hesabi primary mi yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.