Şimdi Ara

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
6
Favori
14.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

10 Kişi olursa tarikat kurarım yeminle, müridlerim de hazır zaten

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ]

öL dhe ÖLeLİM ReYİs.

• PSN hesabınızla 10 cihaza girip oyunları indirebilirsiniz diyor. Buda ne anlama geliyor o cihazlara ait başka PSN hesapları ile oyunları oynayabilirsiniz demek oluyor sanırım.
    İnşallah öyle olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

Benim birkaç yerden gördüğüme göre,2 kişi aynı anda oynayabilecekmiş.10 kişinin konsola inecekmiş.Yani bir hesabın toplam 10 hakkı olacak gibi bir şey.

Bir oyun aldınız biriyle kardeşlik yaptınız diyelim.İndirdiniz ikinizde.2'nizde oynayabiliryorsunuz aynı anda.Bu nesille aynı yani.Sonra sattınız.3. kişi indirmiş oldu.İndirme hakkı kaldı 7.O da sattı , diğeri de sattı derken toplam o hesap 10 ps4 e inmiş oldu.10. kişi satarsa 11. kişi oyunu indiremeyecek.Ben böyle anladım en azından.

Kısaca artık tanıdığınızla alır oynarsınız ama satmaya çalıştığınızda ya da birinden alırken dikkat etmek lazım o hesap kaç farklı konsola indirildi diye.

Bende böyle anladım. 2 kişi kardeş olabiliyor fakat adresin satışı kolaylaşmış. Eskiden deaktive aktive falan vardı şimdi direk satacağız alan kişi de şifre falan değiştirir satış biter.

• hahaha aynen bu arada skype bak la format atmıştım silinmişsin yada senden silinmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

PSN hesabınızla 10 cihaza girip oyunları indirebilirsiniz diyor. Buda ne anlama geliyor o cihazlara ait başka PSN hesapları ile oyunları oynayabilirsiniz demek oluyor sanırım.

o demek olmuyor hocam. neogafta sony yetkilisi açıkladı bunu. sınırsız makineye indirebilirsin oyunu hesaptan ama o oyunu açarken online olup o makineyi Primary consol(birincil konsol olarak seçmen gerekli)
    yani sınırsız konsola indirebilirsin ama tek bir konsol ANA konsol olacak diğerlerinde oyun duracak ama açamayacaklar
  • İstersen 2000 konsola indir oyunu, sadece iki kişi oynayabilecekse ne faydası kalıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

PSN hesabınızla 10 cihaza girip oyunları indirebilirsiniz diyor. Buda ne anlama geliyor o cihazlara ait başka PSN hesapları ile oyunları oynayabilirsiniz demek oluyor sanırım.

o demek olmuyor hocam. neogafta sony yetkilisi açıkladı bunu. sınırsız makineye indirebilirsin oyunu hesaptan ama o oyunu açarken online olup o makineyi Primary consol(birincil konsol olarak seçmen gerekli)
    yani sınırsız konsola indirebilirsin ama tek bir konsol ANA konsol olacak diğerlerinde oyun duracak ama açamayacaklar

O zaman kardeşlik hayalleri yatmış olyuyor.Kesinmi bu bilgi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Aynen

• Kişi başı 10 tl'ye binlerce oyun alırız artık.

Başka bir arkadaş ps4 için kardeşliğin kalkacağından çok emindi o arkadaşı bekliyorum konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Kişi başı 10 tl'ye binlerce oyun alırız artık.

Başka bir arkadaş ps4 için kardeşliğin kalkacağından çok emindi o arkadaşı bekliyorum konuya.

Bir üstteki oprinik nikli arkadaşın yazdığını okuyunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Okudum, teşekkür ederim.Kötü olmuş. Yani bir nevi istersen 2000 makinaya indir bir amacı yok.

Özet: kardeşlik yok.

• quote:

quote:

quote:

Okudum, teşekkür ederim.Kötü olmuş. Yani bir nevi istersen 2000 makinaya indir bir amacı yok.

hocam zatne o sistemin amacı 2 konsol kullanan adamın mesela bazen kuzenine gidiyordur vs yada iş yerinde konsolu olan yada bunun gibi evde 2 konsol kullananlarda var konsol taşıyıp bilgileri taşımak isteyenler içindi
    biz bu nesil boyunca 5 kişi sonrada 2 kişi iyi suistimal ettik :D

• Hiç inandırıcı gelmedi. PS3'te 5 olan hakkı 2'ye indirip PS4'te 10'a çıkarırlar mı hiç? Daha önce sadece tek konsolda oyunun açılacağı haberleri dolaşıyordu.
  • Benim için 1 hesabı 2 makine de aktif etme durumu olsun yeter.
  • Arkadaşlar biz şimdi ps3de bir oyun satin alip 2 makinaya yukluyoruz degilmi. Ps4de satin aldigimiz oyunu sadece satin allan kullanici oynayabiliyor. 2. Hak ise arkadaş benim accountuma yan oturum acip benim accountumla oynayabiliyor. Şimdi oyunu indirip istedigimiz accountla oynama olayi bitti. Zaten sonynin aciklamasinda, arkadaşiniza oyununuzu deneme şansi sunabilirsiniz diyor. Tahmini online oyunlardada sadece anamakina oynayabilir. Ps4de eski sisteme geri donecegiz 3tane cd alip durmadan takas et. Birde online pass para ver yine sony kazansin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok anlamsız herkes bir şey demiş indirme mevzusunu geçiniz bir hesapta alınan oyunu 2 makine mi oynayabilecek tek makine mı olay burada asıl
  • quote:

quote:

quote:

Bende arkadaşın nikini iyi sallamışım Opricnik miş

• U_şen kullanıcısına yanıt
    Farkettim, ses etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

çok anlamsız herkes bir şey demiş indirme mevzusunu geçiniz bir hesapta alınan oyunu 2 makine mi oynayabilecek tek makine mı olay burada asıl

Kardeşlik devam ediyor sanırım.

Can two people use my account’s content on two different PS4 systems at once?
    Yes, this is possible.

http://blog.eu.playstation.com/2013/10/30/playstation-4-the-ultimate-faq/#sect9
  • Bir hesabın iki makinede aktif olmasından ziyade oyunların diğer hesaplarla oynanması mümkün olacak mı asıl sorun bu bence. Oyun oynamaktan ziyade trophy kasan kişiler yeni hesap açıp ortak birisiyle sıfırdan başlamak istemezler açıkçası. Aslında herkes kendi hesabıyla oynamak ister oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.