Şimdi Ara

Playstation 3 Chip !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben playstation fanatiğiyim.1 ve 2 almıştım.PS3 de almayı düşünüyorum.Ama acaba chip ne zaman çıkar?PS2'ye chip ne zaman çıkmıştı?Çok beklemek istemiyorum.Sizler ne düşünüyorsunuz Chip'in keyfini mi bekliceksiniz yoksa kasımda atlıcak mısınız ?

• çip derken??? yuh be arkadaşım dur hele bir kardeş aygıt piyasaya sürülsün bi. çipe daha çooooook var
  • Nasıl durayım yaw bir oyuna 100 ytl vermeye niyetim yok.Ama o makinayı görünce inşallah kendimi tutabilirim.
  • PS3 de unut sen chip işini, hatta yeni nesil konsollarda unut
    Xbox360 a bile çıkmadı chip.8 aydır piyasada
    Ha kopya oyun oynanıyor o ayrı ama chip yok.
  • valla artık orjinale alışın derim. çip ya hiç çıkmaz yada çıkması rahat 2 seneyi bulur. ayda 10 kopya oyun alacağınıza 2 orjinal oyun alacaksınız. en azından online da paşalar gibi oynarsınız.
  • Nasıl yani chip olmadan kopya oyun oynanıyor mu?
  • Peki oyunların fiyatı hakkında bilgi var mı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 4 pro
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya açık açık söyliyim çip olmadanda oynarsın firmware falan kurup oynarsın kırılan oyunlar olacaktır.

ama bunla uğraşmaya niyetlimisin diye de sorarım? ps3 belki her hafta bir update getirecek konsoluna ve ps3 den oraya bağlanıp update edeceksin ne güzel en güncel halinde olacak konsolun. ama firmwarele kopya oyun oynıcam dersen update etmemen gerekir.

kim bilir ne güzel şeyler gelecek o updatelerle. onu geçtim orjinal oyunla oyunu oynamak hakkaten daha güzel. online a bağlanıyorsun ne güzel sorunsuz istediğin gibi dünyadaki herkesle oynuyorsun falan. korsan olsa oynayamayacaksın.

sonra firmware in sorunlu çıkması olayı var belkide. belki konsolunun bile içine edecek birşey olacak. yani olmayacak şeyler değil bu dediklerim, riske giriyorsun korsan oynamakla. onu geçtim bi ton uğraş gerektiriyor dediğim gibi. ayrıca boş blueray medyası lazım ki korsan oyunu blueray e yazabilesin. ve boş blueray 25 dolar şu an.dvd ye de yazılabilir gerçi ama işte dediğim gibi firmware la uğraşıp sırf korsan oynayacam diye bir sürü güzellikten mahrum kalacaksın. ben şahsen ayda 2 orjinal oyun alırım 10 korsan alacağıma. ama o 2 orjinalin online ı ile 10 korsan oyunla geçireceğimden çok daha zevkli zaman geçiririm. düşün call of duty 3 korsan aldın single ı bitti napacaksın at çöpe multi oynayamazsın. orjinal alsan cod3 ü oh ne güzel önce single ı bitir sonra dal multiye aylarca yıllarca oyna. cod2 1 yıl oldu çıkalı hala serverlar full.

ileride çıakcaktır tabiiki x360 da olduğu gibi chipsiz çalıştırma. ben bunlarla uğraşırım bir sürü zahmete girerim korsan oynarı diyorsan senin seçimin. bende korsan düşünüyordum orjinal almam diyordum ama legal olarak kullanırsan konsolu hakkaten çok fazla zevk alacaksın. en azından o verdiğin 59 doların hakkını vererek oynayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Ağustos 2006; 20:25:53 >

• PS3 oyunlarının tamamının blueray de çıkacağını okumuştum bir yerde.Eğer doğruysa Sony konsolu çipli bile çıkarsa en az bir yıl kopya oyun oynamayı unutun derim.
  • Saol TuGy18 kardeş.Ama oyunlar inşallah çok pahalı olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tej90

Saol TuGy18 kardeş.Ama oyunlar inşallah çok pahalı olmaz.

oyunlar 58.99$ dolar olacak.

birde orjinal oyunla online ın zevkini bir tad, konsolunun en güncel haliyle. ileride chip çıkarsa taktıracağından bile şüpheliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Ağustos 2006; 20:32:30 >
  • aboovvv bu neyav doğmamış çoçuğa don biçiliyor zar....arkadaşın canı sıkıldığından böyle bir topik açmış...he çip çıkacak hem de aynalısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iudex -- 17 Ağustos 2006; 21:10:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

valla artık orjinale alışın derim. çip ya hiç çıkmaz yada çıkması rahat 2 seneyi bulur. ayda 10 kopya oyun alacağınıza 2 orjinal oyun alacaksınız. en azından online da paşalar gibi oynarsınız.

Bir yere kadar dediğin doğruydu. şu an için değil ben XBOX360 da 26 Tane Backup oyun var paşalar gibi online oynuyorum . aşşadaki oyunların hepsinide live'de oynuyorum. normalde orjinalini almaya kalksam bir çoğunu göremiyecektim bile ? orjinall 4 tane oyun aldım nerdeyse makinanın yarı Fiyatını ödedim ve seçmek zorunda kaldım alacağım oyunları gönül isterki asla kopya oynamayayım ama şartlar buna zorluyor ps3 de aynı çip çıkmazsa bizi i zor günler bekliyor bekleyelim ve görelim ..

Battlefield 2: Modern Combat
    Blazing Angels: Squadrons of WWII
    Burnout Revenge
    Call of duty 2
    Condemned
    Dead Or Alive 4
    Elder Scrolls 4-Oblivion
    Far Cry Instincts Predator
    FiFa World Cup Germany 2006
    Fight Night Round 3
    Full Auto
    Hitman: Blood Money
    Kameo:Elemets of Power
    Lord of the Rings-Battle for Middle Earth II
    MotoGP 06
    NBA2k6
    Need for Speed Most Wanted
    Perfect Dark Zero
    Prey
    Project Gotham Racing 3
    Quake 4
    Table Tennis
    The Outfit
    Tom Clancy's Ghost Recon 3 Advanced Warfighter
    Tomb Raider: Legend
    Top Spin 2

• şu an oynayabilirsin ama microsoft illaki bir yol bulur buna. tabii sony de.
  • boş BD diskler 17$ amerikada
    25gb tabiki

çip çıkmadan bu iş imkansız
    firmware ile olmaz bu iş, blueray i satadan mı bağlayacaksınız pc ye? güldürmeyin beni sony bu
  • PS3 te o iş çook yaş
    Ayrıca duyduguma göre oyun 1GB yerde tutsa, 24GB lık boş data ile doldurulacakmış.Yani al DVD ye yaz olayıda yalan olacak heralde.Neyse PS3 ü alacak olanlara kolay gelsin diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

PS3 te o iş çook yaş
    Ayrıca duyduguma göre oyun 1GB yerde tutsa, 24GB lık boş data ile doldurulacakmış.Yani al DVD ye yaz olayıda yalan olacak heralde.Neyse PS3 ü alacak olanlara kolay gelsin diyelim

Adamlar ya korsandan illallah demişler ya da ilerde çıkacak yüksek datalı oyunlara hazırlık yapıyorlar (23 gb lik bluray ancak 120 dk.lık hd kalitesinde film kaydını alabilecekmiş)....

Artık Türkiye' de bu oyun değiştirme işinin gelişmesi lazım ki psp de bir nebze olsun adım atılmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı:TuGy18

birde orjinal oyunla online ın zevkini bir tad, konsolunun en güncel haliyle. ileride chip çıkarsa taktıracağından bile şüpheliyim

Bu fiyatlar Türkiye'de 3 katına çıkar kardeş işimiz zor valla.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tej90

Saol TuGy18 kardeş.Ama oyunlar inşallah çok pahalı olmaz.

Tüm oyunlar 59$ olmayacak. Bi iki hafta önce Kaz Hirai oyun fiyatlarının 59$ ila 99$ dolar arasında olacağını açıkladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demus -- 18 Ağustos 2006; 18:49:45 >

• quote:

valla artık orjinale alışın derim. çip ya hiç çıkmaz yada çıkması rahat 2 seneyi bulur. ayda 10 kopya oyun alacağınıza 2 orjinal oyun alacaksınız. en azından online da paşalar gibi oynarsınız.

Bu ve bu konuyla ilgili mesajlarına +1000 diyorum.

Sonuçta Live sistemi var,umarım PS3'te de olur.Bu sayede demoları indirip beğendiğimiz oyunu alırız.Çok oyun yerine az ve kaliteli oyun en iyisi.Hem orjinal oyunun keyfi de bir başka oluyor gerçekten....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.