Şimdi Ara

Playstation 3 - Güncel Top30 - DH Oyun Listesi [69 Kişi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uncharted hayatımda oynadığım sayılı oyunlardandır uncharteddan sonra diğer oyunlardan zevk almak biraz zor
    bunun yanısıra nba 2k8 de şu ana kadar gördüğüm en iyi grafiklere sahip ve en gerçekçi basketbol oyunudur
    ayrıca tabiki gt5p de mükemmel bi oyun ama full sürümü sabırsızlıkla bekliyorum.
    sıralamam
    1-uncharted
    2-cod4 her nekadar oynayamadıysam da
    3-granturismo5 p
    4-nba2k8
  • 1.PES 2008
    2.GRAW2
    3.COD4
  • 1-DMC4
    2-Burnout Paradise
    3-Heavenly Sword
  • Uncharted,Heavenly Sword,Pes 2008
  • 1- COD 4 - yılın oyunu olmayı hakediyor. bu yılın en güzel FPS oyunu multiplayer bir harika
    2- Burnout Paradise - EA ilk defa hakkını vermiş çok zevkli bir araba yarışı oyunu
    3- Uncharted - en güzel grafikler çok emek harcanmış bir oyun
    4- NBA 2K8 - en güzel basketbol oyunu multiplayer çok zevkli
    5- Warhawk - müthiş mültiplayer topyekün savaş
    6- Motorstorm - bu oyun ilk oyunum çok seviyorum çılgınca grafikler çok güzel
    7- gt5 prologue- en fotorealistik oyun ama demo gibi. full sürüm bekliyorum
  • @wyldechild

Hocam beşyüz adet oyun sıralamışsın, ilk üçünü aldım. Bu sayede daha rafine bir liste oluştururuz diye düşünüyorum :)
  • Söylemeden geçemiycem.Yürü be Uncharted kim tutar seni be hehey
  • @OFFLINER
    dostum güzel başlık yapmışsın da, sürekli listeyi tazelemek adamı yorar be
    yönetici arkadaşlardan rica etsekte anket şekline dönse konu, hem daha sağlıklı olur hemde aynısı xbox bölümün de de vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: OffLineR

@wyldechild

Hocam beşyüz adet oyun sıralamışsın, ilk üçünü aldım. Bu sayede daha rafine bir liste oluştururuz diye düşünüyorum :)

:) başlıkta top 20 yi görünce 13 oyunum daha olsada keşke yazsam diye düşündüm bende :)
  • @evo_4

olmaz manyak gibi güncelleyecem ben listeyi. Şaka maka doğru söylüyosun da, ben bu kadar rağbet olmaz demiştim :P

Bence bir süre sonra durur güncellemeler. Benim için farketmez, günde 1-2 güncellerim.

Hem ankette üç cevap seçilebilmesi lazım, yoksa çok yalın bir liste olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffLineR -- 19 Şubat 2008; 15:44:00 >
  • hl orange box

fifa 2008

call of duty 4

gerisi yalan bence
  • nba 2k8 .cod4 .pes 2008. fight night 3 favorim nba 2k8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 19 Şubat 2008; 15:52:04 >
  • Uncharted: Drake's Fortune

Heavenly Sword

Burnout Paradise
  • Eğer listeden memnun iseniz böyle değilde anket olarak yapalım isterseniz? 20 tane oyunu yazıp en çok tercih edilen oyunu buluruz.Eğer uygunsa hazır OffLineR topic açmışken bir mesaj atman yeterli.
  • daha pratik olur koray anket olayı
  • Bence biraz daha idare edelim, bakalım nasıl gidiyor.
    Baktık kopuyo, toparlayamıyoruz, anket yaparız.
    Olmaz mı?¿
  • Evet hocam anket olarak isteriz yaparsanız memnun kalırız, arkadaş hernekadar uğraşırım desede (saolsun)anket yapalım
  • COD 4 -------- FİFA08 ----- NIGTH FIGHT 3
  • COD4
    DMC
    UNCHARTED
  • quote:

Orjinalden alıntı: hothor

Evet hocam anket olarak isteriz yaparsanız memnun kalırız, arkadaş hernekadar uğraşırım desede (saolsun)anket yapalım

HAYIIIIR!!!

O değil de ankette sadece bir oy kullanılmayacak mı? O nedenle basit ve sığ bir liste olur gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.