Şimdi Ara

Playstation 3 - Güncel Top30 - DH Oyun Listesi [69 Kişi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahip odugmuzmu oynadıgımız mı begendiğimiz mi ?? kim ne oynar falan yazmışsın o yüzden dedim.

Oynadıgım En iyi 3 oyun:

GT5: Prologue
    Uncharted: Drakes Fortune
    Havenly Sword

Sahip oldugum oyunların en iyi 3 ü

Heavenly Sword
    Eye Of Judgement
    Rainbow:6 Vegas

En Çok Beğendiğim oyunların 3ü

Heavenly Sword
    GT:5
    COD4

En Beklediğim Oyunların 3ü

Killzone 2
    MGS:4
    Little Big Planet

En Baydıgım Oyunların 3ü

Resistance :Fom
    FNR:3
    Motorstorm

Bu 3lemeler uzar gider , aklıma gelenleri yazim dedim , sen hangisini almak istersen dostum.

• STARDUST HD şiddetle tavsiye ediyorum download edip oynayın (tabii meraklısına), tabiki UNCHARTED, pes(online sadece), burnout
    1. stardust hd
    2. uncharted
  • @serhanuygur

yok sen seçme işini bana bırakma. Şöyle düşün, güncel Top 20, ona göre listeni ver.
    İlk mesajı da bu doğrultuda güncelliyorum.
  • oynadığım en iyi 3 ve en beğendiğim 3 ne yav serhan anlamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

sahip odugmuzmu oynadıgımız mı begendiğimiz mi ?? kim ne oynar falan yazmışsın o yüzden dedim.

Oynadıgım En iyi 3 oyun:

GT5: Prologue
    Uncharted: Drakes Fortune
    Havenly Sword

Sahip oldugum oyunların en iyi 3 ü

Heavenly Sword
    Eye Of Judgement
    Rainbow:6 Vegas

En Çok Beğendiğim oyunların 3ü

Heavenly Sword
    GT:5
    COD4

En Beklediğim Oyunların 3ü

Killzone 2
    MGS:4
    Little Big Planet

En Baydıgım Oyunların 3ü

Resistance :Fom
    FNR:3
    Motorstorm

Bu 3lemeler uzar gider , aklıma gelenleri yazim dedim , sen hangisini almak istersen dostum.

• Siz bilirsiniz benim için farketmez.Birden fazla seçim olabiliyor ama sınırı yok yani seçen istediği kadar seçyor.3,4 vs.. gibi sınırlandırılmıyor.
  • Yanlız dikkatinizi çekerim, ilk 3 sırayı benim seçmiş olduğum 3 oyun bulunuyo.Bu böyle gidemi görecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Siz bilirsiniz benim için farketmez.Birden fazla seçim olabiliyor ama sınırı yok yani seçen istediği kadar seçyor.3,4 vs.. gibi sınırlandırılmıyor.

Teşekkürler teklif için ama bence böyle devam etsin, yoksa kan gövdeyi götürür 3-5 derken. En olmadı yardımınızı rica ederiz tek seçimlik bir anket yaparız.
  • koray istersen kimse yorum yazmasın burası sadece senin olsun
  • 1.Uncharted
    2.COD4
    3.GT5
  • quote:

Orjinalden alıntı: husmenus

STARDUST HD şiddetle tavsiye ediyorum download edip oynayın (tabii meraklısına), tabiki UNCHARTED, pes(online sadece), burnout
    1. stardust hd
    2. uncharted

Hocam senin üçüncü sıraya ne yazsam bilemedim :)

@SİNANKAAN
    Yakında zaten Top20'yi tamamliim, Türkiye Top 20 diye web sitesi açıp, ordan devam edicem oylamaya

Şaka bir yana yıllar süren araştırmalarım en beğenilen üçün değerlendirilmesinin daha sağlıklı sonuçlar verdiğini gözlemledim

• 1-uncharted
    2-gran tourismo 5
    3-heavenly sword
    heavenly sword'a yeni başladım,oyunun atmosferi çok iyi,resmen içine giriyoruz oyunun:D
  • ut3;cod 4;ucharted derim ben
  • doğru 3 isim olunca insan illaki düşünüp taşınıp 3 tane seçecek öbür türlü kafamız karışıyor ben önce timeshift yazmıştım sonra half life yaptım düşününce 3.seçeneği
  • Bunlardan ebnden ;

COD4
    UNCHARTED
    HEAVENLY SWORD
  • quote:

Orjinalden alıntı: OffLineR

quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Siz bilirsiniz benim için farketmez.Birden fazla seçim olabiliyor ama sınırı yok yani seçen istediği kadar seçyor.3,4 vs.. gibi sınırlandırılmıyor.

Teşekkürler teklif için ama bence böyle devam etsin, yoksa kan gövdeyi götürür 3-5 derken. En olmadı yardımınızı rica ederiz tek seçimlik bir anket yaparız.

O zaman sizi başbaşa bırakıyorum

Benim ilk üçüme gelince:
    1- Uncharted
    2- Heavenly Sword
    3- Motorstorm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• herkes cod4-uncharted ,den bahsediyo ama en az onlar kadar iyi bi oyun daha var kimse ismini bile yazmamış.fırsatınız olursa KANE&LYNCH DEAD MAN bu oyunu oynamıyanlar oynasın gerçekten grafik-ses ve aksiyon olarak ilk 2 ye koyduğunuz oyunlar kadar iyi bir oyun arkadaşlar.
    1-COD-4
    2-UNCHARTED
    3-KANE&LYNCH DEAD MAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 20 Şubat 2008; 10:44:59 >
  • ses ve aksiyonu bilemem de grafik olarak unc cod4 ve hs ile karşılaştırılabileceğine emin misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

ses ve aksiyonu bilemem de grafik olarak unc cod4 ve hs ile karşılaştırılabileceğine emin misin?

bence de

kane and lnych grafik olarak yanına bile yaklaşamaz cod4'ün.
  • ismi geçen 3 oyunuda oynadım bence karşılaştırılabilecek kadar iyi bir grafiğe sahip bir oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NumanB

Bunlardan ebnden ;

COD4
    UNCHARTED
    HEAVENLY SWORD

heyt be oyun zevklerimize bak yaw.ilk 3 sıradaki oyunlarOyun dergisi felan mı yapsak , oyundan anlıyoz yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hothor -- 20 Şubat 2008; 10:59:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.