Şimdi Ara

Playstation 3 için LCD Tv Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni bir playstation 3 kullanıcısıyım ve hararetle LCD televizyon arıyorum. Birçok alışveriş merkezine gittiğimde HD Ready olan Samsung LE40R81B ve Sony Bravia KDL 40W2000 arasında kalmıştım. Sony Full HD olduğu için beni cezbetti ancak Media Markttaki arkadaş Samsungun daha iyi olduğunu ve game mode olduğunu söyledi. Gerçekten de Samsungdaki görüntü parlak, Sonydeki ise çok mattı. Forumları araştırdığımda Samsung'un LE-40N87BD modelini gördüm. Full HD, 10.000:1 kontrast ve 550 parlaklıkla hoşuma gitti. İstanbulbilişimdeki fiyatı ise 3500 YTL. Sizce bu 3 televizyondan hangisi PS3 için daha uygun? Bu fiyat aralığında Full HD başka bir televizyon alternatifim var mı acaba? Forumların her köşesini araştırdım ama fazla bir vaktim olmadığı için bir de konu açmak zorunda kaldım. Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşım aynı konuyu bende açmısdım daha evvel , istersen burdan devam edelim forum kirliliği yaratmayalım.

Link burda ;

http://forum.donanimhaber.com/m_19052549/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 16 Kasım 2007; 18:22:42 >
  • le37r81b samsung bu tv yi tavsiye ediyorum ben alalı 15 gün oldu herşeyiyle süper özellikle ps3 görüntü kalitesi mükemmel fiyat olarak da 2,600 civarı özelliklerini yazmıyorum araştırırsın ama dost tavsiyesi tv çok güzel kesinlikle daha fazlasına para verme ekran ebatı olarak da tatmin edici 4-5 cm için 1000 ytl farka gerek yok lcd panellerdeki en iyi ekran boyutu bu ayrıca full hd hikayesine de aldanma bu tv 580i 720 p 1080i 1080p video sinyallerini destekliyor full hd boşa para vermeye gerek yok kolay gele..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.