Şimdi Ara

Playstation 3 İnternetten Film İzleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben evime internet bağlatmayı düşünüyorum. Ancak bende PS3 var. Merak ettiğim şu; Playstation 3'te internet bağlantısıyla film izleyebilirmiyim? İzleyemessem boşuna internet bağlatmayayım. Bir de bu film izleme olayı software sürüme göre değişir mi? Şimdiden teşekkürler..

• Öncelikle PS3'e güvenip film için internet bağlatmayın....PC'deki gibi ,her oynatıcıyı çalıştırmıyor PS3...Tarayıcıdan bulduğun filmlerin görüntü kalitesi de kötü seviyede(Onu da bulursanız artık)....PS3'te Youtube uygulamasından 2-3 film izlemiştim,görüntü kalitesi tatminkardı...Tabi istediklerinizi de bulamıyorsunuz...Bırakın PS3'ü,PS4'te de film izlenmiyor doğru düzgün.....Kısaca PS3'e güvenmeyin derim film konusunda
    Sürüm olarakta her türlü sürümde tarayıcıdan gezinebilirsiniz fakat dediğim Youtube uygulamasını kullanmak istiyorsanız en güncel sürüm olmak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

Öncelikle PS3'e güvenip film için internet bağlatmayın....PC'deki gibi ,her oynatıcıyı çalıştırmıyor PS3...Tarayıcıdan bulduğun filmlerin görüntü kalitesi de kötü seviyede(Onu da bulursanız artık)....PS3'te Youtube uygulamasından 2-3 film izlemiştim,görüntü kalitesi tatminkardı...Tabi istediklerinizi de bulamıyorsunuz...Bırakın PS3'ü,PS4'te de film izlenmiyor doğru düzgün.....Kısaca PS3'e güvenmeyin derim film konusunda
    Sürüm olarakta her türlü sürümde tarayıcıdan gezinebilirsiniz fakat dediğim Youtube uygulamasını kullanmak istiyorsanız en güncel sürüm olmak zorunda.

Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için.. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    2 yıl önce açıldı
    Mac de altyazılı film izlemek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.