< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Playstation 3 ısı
-
-
Boştayken mi yoksa oyun sırasında mı ısınıyor oyunu kapattıkdan sonra fan zamanla durmuyorsa sıkıntı ama kendinden fanlar frene basıyorsa bi sıkıntı olmaz Fat ve Slim modellerde ısı problemi çok sık rastlanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Webman ile %35'e sabitledim. Ben 2 saat civarı oyun oynarım kapatmadan hemen önce derecelerine bakarım ve 69 derece civarı. Dün akşam yarim saat oynadım 69 derce oldu. Bu sabah otomatik fan temizleme yaptım ve fan hızını %25'e indirdim ve yarim saat sonra 83 derece olmuş, konsol uyarı verdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fan hızlarıyla oynamayın. Orijinali nasılsa o şekilde kullanın. Normalde sorun yoksa bile sorun çıkartabilirsiniz. Eğer kapanmıyorduysa zaten sorun yoktur. Isınacak tabii ki. Sıcak şehirlere göre yapıyorlar bu konsolları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Haziran 2022; 17:4:27 >
Hangi modellerde ısı problemine rastlanmaz peki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Slim kasa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORKUT01 -- 19 Haziran 2022; 18:21:10 >
Orijinal fan hızı yani %25'te 30 dakika dayanabildi. Bu yılın başlarında orijinal fan hızında ilk defa sistem ısındı uyarısı aldım, konsolu açıp fanı temizlesem geçebilir mi?
Arkadaşlar konsolum kırık dereceleri o yüzden biliyorum.
Bence bu konuda en iyi SuperSlimler.
-
Evet, hata yaptım.
Oynanamayacak gibi sürekli yapıyorsa işlem yaptırman gerekebilir. Termal macun değişimi belki. Ama çok iyi yapan birine yaptırman lazım. Yanlış macun seçimi veya kötü yapılırsa eskisinden daha kötü hale gelebiliyor.
Bu yılbaşı itibaren sıcaklık artışı olmaya başladı. Hiç açıldı mı bilmiyorum. Biz ilk aldığımızda konsolun altındaki vida kapaklarının birinde hiç açılmadığı gösteren bir plastik olur ya ondan vardı sadece kenarları biraz açılmış gibiydi. Bu termal macunu bilgisayarcı halledebilir mi?
Konsol tamiri yapan birine yaptırman lazım. Konsollardan anlayan ve hep o işi yapan.
Teşekkür ederim.
El yatkınlığın varsa aç cihazı komple. En ince detayına kadar pırıl pırıl yap konsolu. Birde en kaliteli termal macundan al arctic mx-4 vs. harika olur. Birde konsolu havadar bir yere konumlandırırsan süper olur.
-
Multimandan da cpu gpu ısı değerlerine bak boşta iken 40 ı geçmemeli.
-
50-60 arasinda
El yatkınlığım var, diş fırçasıyla halledebilirim ama anakart ve cpu'ya zarar verirdim düşüncesiyle korkuyorum.
Hamama giren terler
Haklısın, ama ben işimi sağlama alacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- dubai ps5 fiyatı
- ps5 dinlenme modunda oyun iner mi
- ps5 slim fan sesi
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- ps5 fat kasa
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- silent hill 2 sistem gereksinimleri
- ps store kasım indirimleri
- uncharted 5 çıkacak mı
- en iyi hayatta kalma oyunları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X