Şimdi Ara

Playstation 4 alacağım yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Playstation 4 almaya karar verdim daha önce hiç Playstation'um olmadı pek bir bilgim yok kafelerde arkadaşlarla pes ve fifa oynamaktan başka.

Şimdi öncelikle şunları sorayım;

1) Bu ürünü n11.com veya gittigidiyor.com gibi sitelerden almak mı mantıklı yoksa teknosa veya vatancomputer gibi mi? aralarda çok fiyat farkı var herhangi bir sıkıntı doğurur mu?

2) 500 gb ve 1 tb modeller arasındaki farkı tam anlayamıyorum. bunlar sadece ps store den oyun indirmekle alakalı mı cd takıp oynadığımızda bu alanın pek önemi var mı?

3) sony garantili almayı düşünüyorum ama bazı ürünler ithalatçı garantili diyor bunlara güvenebilir miyiz?

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

• Hocam benim de ps konusunda hiç bir bilgim yoktu. Xbox 360 kullanıyordum bir süredir.
    Amazon.de den aldım geçen gün 720 ye geldi. Sen de yakalamış olsaydın keşke :(
  • Bütçeyi arttırıp PS4 Pro al bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göruntu kalitesine takintili degilsen ps4 slim al çok sessiz çalişir.

Takintin varsa ps4 pro al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik takıntınız yoksa PS4'ün Jet kasasının son çıkanlarını tavsiye ederim. Dijital oyun alacaksanız 1TB alın kesin.

Sony garantinin hiç bir iyi yanı yok. Müşteri hizmetlerinde ki kişi çok ilgisiz 250 lira fazla verip garantili almayın derim konsolunuz bozulursa spotçular tamir yapıyor kol tamiridir felan hiç gereği yok ek olarak kol ya da oyun alırsınız zaten
  • 1) Nerde ucuzsa oraya yönelmeni tavsiye ederim. Tabi satıcının puanlarına dikkat et.
    2) Sadece oyun indirmekle alakalı değil. Cd de alsan HDD'ye yükleme yapıyor. Eğer fazla oyun almam veya oynamadığımı silerim kafasındaysan 500 gb yeter diye düşünüyorum.
    3) Aslında bu durum biraz şans işi o yüzden iyice düşün taşın kafana yatanı al.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SPİDERMAN 2 YARDIM LAZIM
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. el piyasasına da göz atmanı tavsiye ederim güzel temiz makineler bulunabiliyor. Bence alınacaksa sony garantili olmalı çünkü bir sorun olduğunda en azından muhattabın daha güvenilir birisi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.