Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6005. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60036004600560066007
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarayıcıdan hesabıma girebiliyorum. Konsoldan girmek isteyince bir hata oluştu yazısı çıkıyor.
  • Kartal.03 kullanıcısına yanıt
    Telefonun android 5 .0 ve ustu olacak ps4 unu 7.00 versiyonuna güncelluceksin ve google playden remote playi indireceksin. Telefonun android surumu eskiyse googleplayde remote play uygulamasini goremiosun. Second screen uygulamasiyla olmuo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smasher3670

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Plusın oldugu sürece istediğin gibi sil oyna yeniden kur.. Lakin evet ps4 ömrü bitti bitiyor gerçi.hala last of us 2 gibi bir efsane çıkacak lakin sıfır yerine 800 TL ye 2.el falan bulunur yada alıp oynayıp yaz gibi en geç elden çıkarın bence ps5 3000 den aşağı olmaz.. lakin ps4 çok değer kaybedecektir. kısaca o iş karışık biraz 1600 ithalatçı garantili ye çok bence.. ben alet çıktıgında 1100e sony garantili almıştım tabi dolar o zamanlar peh.... :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar remote olay olayını kullanmak istiyorum ama DS4 ile oynayamıyorum android 9 cihazım bunun açığı var mı kullanabilir miyim acaba yardım lütfen ..

• Ps4 de iki hesap olsun kullandigin hesabi ana hesaptan cikar diğerini ana hesap yap o zaman kolla oynayabiliyorsun

• Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim .
    Şimdi kendi kullandığım plus hesabım var oyunu bundan oynamak istiyorum.
    Yapmam gereken ttelefona başka hesabı tanıtıp ama telden girince DS4 ile diğerine mi tıklanan lazım tam anlayamadım ?

• Ps4 hesabını ana kullanıcıdan çıkar. Baska bir boş hesabı ana kullanıcı yap o zaman dedigin gibi ds den oynayabiliyorsun

• Çok teşekkür ederim hocam deniyorum hemen

• Tabi olacaktır ben yaptım oldu

• Merhabalar, PS5 çıkacak deniyor ama biraz kesin değil gibi..ben de ps4 almayı düşünüyorum..oynadığım Tek oyun Call of Duty Ghost..Onun da WM4 ü çıkıyor..
    Ps5 gelene kadar -kesin de değil- beklemek veya ps4 almak arasında tavsiye nedir?
    Bir de Ps4 + için aylık abone sistemi gelmiş ne güzel :)
    2nci el oyunları oynayabiliyoruz değil mi ps4 te ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Merhabalar, PS5 çıkacak deniyor ama biraz kesin değil gibi..ben de ps4 almayı düşünüyorum..oynadığım Tek oyun Call of Duty Ghost..Onun da WM4 ü çıkıyor..
    Ps5 gelene kadar -kesin de değil- beklemek veya ps4 almak arasında tavsiye nedir?
    Bir de Ps4 + için aylık abone sistemi gelmiş ne güzel :)
    2nci el oyunları oynayabiliyoruz değil mi ps4 te ?
    PS5 resmi olarak duyuruldu. 2020 yılının sonunda, yaklaşık 13-14 ay sonra raflarda yerini alacak.
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür..
    1 sene var, ilk çıkan nesil problemler olsa 1,5 sene demek lazım..
    Geriye Uyum konusunda pek açıklık yok gibi, Cloud üzerinden Stream olarak mı oynatacak (Tabii paralı) veya Ps4,ps3 DVD leri takıp oynatacak mı bu kısım da biraz açık değil gibi??
    Zira bu geriye Dönük kelimesinde "Şartlar" olursa biraz sıkıntı
    Türkiyedeki fiyatını merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 22 Ekim 2019; 11:16:1 >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Ps5 beklemek mantıklı değil, 4 al ve en az 4 sene yoluna devam et. 5 seneye Kasım da yada Aralık'ta cikacak kaldi ki Türkiye mize ne zaman gelecek? Onuda geç yeni oyunlarin ps5 e uyarlanmasi var cok beklemek gerekecek direk herkes ps5 almaz biraz izler ve os4 e guncelleme en az 5 sene gelir neden dersen pro versionu daha yeni çıktı 😊

• Ben de böyle düşünüyorum..1 Sene az değil ki 1 sene sonunda cihaz Türkiyeye gelir mi gelmez mi, yazılım hataları..Oyunlar ne olur bilinmez..
    Sony bu son anda iptal de edebilir..Bilindiği üzrere Sony küçülmeye gidiyor, Panasonik ile Oled üretecekti vazgecti..TV ler için Dükkan kapatacak deniyor..Konsol durumu ne olur bilinmez..Microsoft ile anlaşacağı söyleniyor..
    Next Generasyon oyun konsolu diye üstü kapalı şeyler var ama..Bekleyip görmek en güzeli..
    Ps4 te Abone sistemi getirdiler..ps5 te Oyunlar Stream, CD/DVD siz oynanabilir..Öde oyna gibi şeyler yapılabilir..
    Tamamen paraya dayalı şeyler, Amerikalılardan (XBOX) öğreniyor sony
  • Ps 5 Türkiye ye gelir mi gelmez mi ne ya:) Avrupada çıktıgı an burda da çıkar..

• Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
    Geçen yine yazmıştım remote play ile oyun oynarken DS4 kullanmak istemiştim bir arkadaş yardımcı olmuştu ama şuan ki sorunum 😊 kendi PS plus aldığım hesabımda oynuyorum oyunları derken onda save dosyalarım arkadaşın dediğini yapıp başka boş bir hesaba girince DS4 kullanabiliyorum hatta o hesabı ana PS4 de yaptım remote play için o hesabı da girdim ama kendi hesabımda ki oyunları telefondan oynayamıyorum bir çözümü var mı ? İnşallah anlatabilmişimdir

• Arkadaşlar amazondan sipariş geçeceğim CUH 2216A - CUH2216B arasında çok bir fark var mı A serisi daha ucuz çünkü onu almakta niyetim.
  • Amazon.com dan fifali paket alacağim. Oyunda türkçe dil desteği olur mu

• Birinci fotoda arkadaşın hesabından aldığımız oyun (Unity) benim satın alınanlarımda gözüküyor. Tek bu oyunda oldu bu anlamadım. Sebebini bilen var mı?

Battlefieldin altındaki simge (kol ve +1 falan gibi) ne anlama geliyor?

Gta ve Rdr'den sürekli yeni etkinlik var bildirimi falan geliyor oyunları silmeme rağmen. Bunları nasıl iptal edebilirim?

PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]

• PlayStation ya da oyunlarda sorun yaşayanlar direk bu gruba baksın. PS TR
  • 
Sayfa: önceki 60036004600560066007
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.