Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6006. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60046005600660076008
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Özet geçeceğim. Dün uyduruk avatarsız bir PS üyesi bir şeyler yazdı İngilizce. Yazdık ettik sonra beni bir linke yönlendirdi tabi doğrudan link vermiyor. Yazışmaları da Android telefonumdaki PS messenger üzerinden yapıyoruz tabi bana bir resim de atmıştı. Neyse verdiği linke güvenemediğim için PC üzerinden Gizli sekmede girip Accept Invite dedim. Zaten sonrasında link değişiyor ve kredi kartı bilgilerinizi girin diyor. Dolandırıcılık bu belli de. Şimdi hiçbir veri girişi yapmadığım halde şu an PSN hesabım tehlikeye girmiş midir? Bugün arkadaşıma anlattığımda hesabın gitti geçmiş olsun diye içime kurt düşürdü. Zaten ondan sonra PS üzerinden parolamı değiştirip cüzdana da bir ayar çektim. Hatta ne olur ne olmaz diye gmail hesabımın da şifresini değiştirdim.

Evet hesabım/kredi kartım tehlikede mi?

Ek bilgi: Bir başka arkadaşımla DH'de adlandırıldığı şekliyle "daimi kardeşlik"imiz var. Tabi o sanal kart kullanıyor ben mevcut kredi kartım sanal kart desteklemiyor diye kullanamıyorum -ama sanal kart destekli bir kart çıkartacağım- o kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Kasım 2019; 17:17:50 >
  • Arkadaşlar merhaba Death Stranding, The last of us part 2 ve Ghost of tsushima için PlayStation almak istiyorum ancak aklıma takılan bir kaç soru var buradan sormak istiyorum sorun olmayacaksa:

Öncelikle bende 4k monitör yok normal 1080p Samsung bir monitör var o yüzden Ps4 Pro almak pek mantıklı gelmiyor, siz ne dersiniz bu kararıma

Son olarak Slim versiyon alırsam Death Stranding, Tloup2 ve Tsushima gibi oyunlarda kasma, yavaşlama sorunu olur mu acaba merak ediyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sphagetto

Arkadaşlar merhaba Death Stranding, The last of us part 2 ve Ghost of tsushima için PlayStation almak istiyorum ancak aklıma takılan bir kaç soru var buradan sormak istiyorum sorun olmayacaksa:

Öncelikle bende 4k monitör yok normal 1080p Samsung bir monitör var o yüzden Ps4 Pro almak pek mantıklı gelmiyor, siz ne dersiniz bu kararıma

Son olarak Slim versiyon alırsam Death Stranding, Tloup2 ve Tsushima gibi oyunlarda kasma, yavaşlama sorunu olur mu acaba merak ediyorum şimdiden teşekkürler
    Pro modeli sadece 4k görüntü için değil. Pro alırsanız oyunlardan daha iyi performans ve grafik kalitesi alırsınız. Slim modeller biraz sıkıntılı bu konuda

• Sphagetto kullanıcısına yanıt
    İmkan var ise pro yok ise slim

• superoid S kullanıcısına yanıt
    A 500 B 1000 Gb tek farkları bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arada biraz fazla fiyat farkı var hocam, o yüzden slim daha cazip geliyor şuan

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    Evet sanırım bayağı fark var ama özel oyunlarda dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum

• Bence pro alin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Arkadaşlar merhaba. Özet geçeceğim. Dün uyduruk avatarsız bir PS üyesi bir şeyler yazdı İngilizce. Yazdık ettik sonra beni bir linke yönlendirdi tabi doğrudan link vermiyor. Yazışmaları da Android telefonumdaki PS messenger üzerinden yapıyoruz tabi bana bir resim de atmıştı. Neyse verdiği linke güvenemediğim için PC üzerinden Gizli sekmede girip Accept Invite dedim. Zaten sonrasında link değişiyor ve kredi kartı bilgilerinizi girin diyor. Dolandırıcılık bu belli de. Şimdi hiçbir veri girişi yapmadığım halde şu an PSN hesabım tehlikeye girmiş midir? Bugün arkadaşıma anlattığımda hesabın gitti geçmiş olsun diye içime kurt düşürdü. Zaten ondan sonra PS üzerinden parolamı değiştirip cüzdana da bir ayar çektim. Hatta ne olur ne olmaz diye gmail hesabımın da şifresini değiştirdim.

Evet hesabım/kredi kartım tehlikede mi?

Ek bilgi: Bir başka arkadaşımla DH'de adlandırıldığı şekliyle "daimi kardeşlik"imiz var. Tabi o sanal kart kullanıyor ben mevcut kredi kartım sanal kart desteklemiyor diye kullanamıyorum -ama sanal kart destekli bir kart çıkartacağım- o kesin.
    onu bilmem de mesaj gizliliğini sadece arkadaşlar yap bence.1 yıl önce hesaplara msj gönderip sistemi çökertiyorlardı ps4 lerde.Yani sana dışarıdan biri mesaj atamasın en güvenlisi bu
  • quote:

Evet sanırım bayağı fark var ama özel oyunlarda dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum
    ps5 arefesinde proya gerek yok.Zaten 4k ekran yokmuş o kadar fiyat farkına değmez.Çok fark var diyenleri de takma.PS5 ten sonra pronun esprisi kalmayacak zaten,proya özel oyun çıkmayacak çıkacak oyunlar ps5 e göre yapılacak.

• aragorn187 kullanıcısına yanıt
    Ha bu arada Pro alırsam HDR'da yok

HDR öyle inanılmaz bir deneyim sunan teknoloji değil , çok yoğun içeriklerde hatta göz yorgunluğu yapıyor .
  • quote:

Arkadaşlar merhaba Death Stranding, The last of us part 2 ve Ghost of tsushima için PlayStation almak istiyorum ancak aklıma takılan bir kaç soru var buradan sormak istiyorum sorun olmayacaksa:

PS5 arefesinde illa alacaksanız ben olsam 2.el fat kasa veya slim(hangisi ucuz ise) alır 1 sene idare ederim
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Hocam Pro alsam Ps5 çıktıktan 2-3 sene sonra da idare etmez mi? Birde Last of Us Part 2 slim'de çok zayıf durur gibi geliyor bana Last of Us manyağıyım ben kötü gözükürse kırarım kafayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sphagetto -- 4 Kasım 2019; 0:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

onu bilmem de mesaj gizliliğini sadece arkadaşlar yap bence.1 yıl önce hesaplara msj gönderip sistemi çökertiyorlardı ps4 lerde.Yani sana dışarıdan biri mesaj atamasın en güvenlisi bu

Alıntıları Göster
    İlginç. Önerini uygulayacağım, teşekkürler.
  • quote:

Hocam Pro alsam Ps5 çıktıktan 2-3 sene sonra da idare etmez mi? Birde Last of Us Part 2 slim'de çok zayıf durur gibi geliyor bana Last of Us manyağıyım ben kötü gözükürse kırarım kafayı
    Etmez ps4 e maksimum 1 sene daha oyun çıkar onlarda tek tük ondan sonra FIFA dışında bir şey çıkmaz aynı süreç ps3 de yaşandı
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam slim alın diyorsunuz yani, umarım cyberpunk gibi oyunlarda çok sorun çıkmaz

• quote:

Anladım hocam slim alın diyorsunuz yani, umarım cyberpunk gibi oyunlarda çok sorun çıkmaz
    bana kalırsa ben hiç almam ps5 beklerim illaki alacaksanız 2.el hangisi ucuzsa onu alın slimde olması gerekmez maksat 1 sene idare etmek
    Last of us 2 ps4 e çıkan bir oyun. Slimde mahçup olmazsın. Bazı Ps4 oyunlarının arkasında ps4 pro enchanded yazar, ps4 pro ya özel performansla oynarsın bu oyunları. Last pf us 2 de öyle gelecektir. Zaten gördüğüm kadarıyla rdr2 den grafik olarak pek üstün yanı yok.

Last of us 2 ps4 jenerasyonunun oyunudur, slim oynatır. Asıl grafik ps5 ile gelecek

Hocsm bende ps 3 vardi onceden ps 4 cikti almadim bekledim sonra ps4 pronun ayak seslerini duydum ps 4 proyu aldm . Ben ps 5 tr yine aynisini yspicsm ps5 in slim ya da pro modeli piyasaya surulene kadar beklerim eger sizde benim gibiyseniz ps 4 pro alin bence . Hdr bende de yok ama 4k zaten yetiyor bana

• 
Sayfa: önceki 60046005600660076008
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.