Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6008. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60066007600860096010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: muammer816

s.a arkadaşlar,

ps4 için kardeşimle iki ayrı kullanıcı profil açtık ve bazı oyunlarda birbirimizin kaydettiği kayıtlarını göremiyoruz.böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu? özellikle pes 2016 için bu sorunun bir çözüm yolu var mı?

Save dosyalari sadece onu olusturan kullanicida calisir. X hesabinda kaydettigin bir save dosyasini Y hesabina kopyalarsan calismaz. Ayarlar kismindaki bolumden de baska hesaptaki dosyalari goremezsin.

Alıntıları Göster
    Konsollar arası SAVE dosyasını aktarmanın bir yolu var mı arkadaşlar ?

Klasik yöntem ile USB ye kopyalama işi ok. onda sıkıntı yok. SAVE dosyasını başka konsola kopyalaması da tamam.

Ama kullanıcı adını bilmiş olsak bile yeni konsolda aynı SAVE dosyası ile kaldığımız yerden devam etmenin bir yolu var mı ?

PSN bilgileri yok elimde. Hep OFFLINE oynandı oyun. Kutulu GOW 4 aynı CD ile yeni konsolda sıfırdan kurarak kaldığım yerden devam etmek istiyorum.

Konu çözümü için yardımcı olabilecek arkadaşım var mı ?

Teşekkürler.
  • karatepe kullanıcısına yanıt
    PS Plus'a yüklemeyi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sphagetto

Sanırım öyle yapacağım
    Hocam bişi sorucam ben daha önce PS4 hiç almadım. Sizde alım arifesinde olduğunuzdan bilginizden faydalanmak istiyorum. Ben arkadaşımla eğlenerek oynayabileceğim oyunlar için alicam ancak oyun maliyetleri ve PS mantığını bilmediğim için biraz şüpheliyim. Acaba kırık PS 4 mu alsam diyorum korkuyorumda elimde kalır diye. Amacım popüler oyunları haftasonu oynamak o kadar. Siz böyle bir ikileme düştünüz mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 pro şu an vatanda 3000 tl 200 tl ziraat combo ile 2800 e geliyor. Sizce şimdi almak mantıklı mı ilerleyen dönemde daha fazla düşer mi?

• loftuk kullanıcısına yanıt
    PS5 çıktığı zaman hemen almayacaksan almak mantıklı.

Konsolu ne kadar erken alırsan o kadar kâr edersin.
  • Plus hesabı almak isteyen varsa ortak alabiliriz

• Celebrating 25 Years of Play | PlayStation

-----

2019 PlayStation Highlights | PS4

• Arkadaşlar PSN’de sorun mu var WS-37505-0 hatası verip internet bağlantısı kesiliyor?

Edit: Düzeldi arkadaşlar PSN’de genel bir sorun varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLdacTrack -- 3 Ocak 2020; 17:10:2 >
  • Merhaba arkadaşlar. Slim modelini Amerika'dan alarak ben de bu gruba yıllar sonra katılmış oldum. PS3'den sonra ilaç gibi geldi.

Öncelikle birkaç sorum var. Ps plus almayı düşünüyorum Tr fiyatı 15 TL/ay Amerika fiyatı ise 5$ /ay. Doğal olarak Tr almak yarı fiyatına denk geliyor. Ama Amerika'dan aldığım için mi bilmiyorum, plus sayfasına girince Amerika versiyonu çıkıyor ve asla Tr sayfasına giremiyorum. Hesap özelliklerinde adresimi de Amerika dışına taşıyamıyorum. Her ay iki katı fiyatı vermek istemioyrum açıkçası. Çözümünü bilen var mı? Bilgisayardan alsam üyeliği playstationda aktif edebilir miyim? Ya da Amerika plus'ının farkları var mı?

İkinci sorum olarak telefondan ps'i yönetmenin bir yolu var mı? Second screen uygulamasını indirdim ama Netflix youtube gibi mecralarda çalışmıyor. Açıkçası yatarak bir şeyler izlerken dualshockun şarjı bitsin istemiyorum ya da onu kullanmak.

Şimdiden teşekkürler.
  • g4ntug kullanıcısına yanıt
    TR PSN hesabı da açın hocam. Muhtemelen USA PSN hesabı açmışsınızdır. Mevcut üyeliğinizden çıkış yapıp TR PSN'den kaydolun.

TR PSN

-----

Telefon uygulamaları da şunlar:

PlayStation App
    IOS:
    Android:
    play.google.com
    PlayStation App - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scee.psxandroid

PS4 Remote Play
    IOS:
    Android:
    play.google.com
    PS4 Remote Play - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playstation.remoteplay

PS4 Second Screen
    IOS:
    Android:
    play.google.com
    PS4 Second Screen - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playstation.mobile2ndscreen

PlayStation Messages
    IOS:
    Android:
    play.google.com
    PlayStation Messages - Check your online friends - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playstation.mobilemessenger

PlayStation Communities
    IOS:
    Android:
    play.google.com
    PlayStation Communities - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playstation.mobilecommunity

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Ocak 2020; 11:1:39 >
  • Fifa 18 ve pes 19 yüklü. Online oynamıyorum. Fifa20 alınırmı

• 20 PlayStation Games You Must Play In 2020 And Beyond!

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. On sene önce ps3 için açmıştım hesabı sanırım Amerika için açmışım. TR için açınca düzeldi.

Uygulamaların hepsi yüklü ama dediğim gibi hiçbiri netflix ya da youtube gibi mecralarda çalışmıyor. Dualshocka kaldık.

• hakan abibeyoutube
    PlayStation 4 Temizliği |detaylı anlatım | Garanti kapsamından çıkmaz !
    https://www.youtube.com/watch?v=MBCoQ1EplzE&feature=youtu.be

• Merhaba arkadaslar ps4 usb noktasi, yetmiyor usb çoklayici 3 sıfır almamiz yeterlimi yoksa ps4 için diye bir ibaremi olmasi lazim, üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevik001981 -- 13 Ocak 2020; 17:32:16 >
  • İndirilemiyor,
    sorun hakkında Bilgi için bildirimler ekranına gidin hatası alıyorum

• Arkadaşlar bir kaç gündür acayip bir sorun yaşıyorum. Arkadaşla online maç yapalım diyoruz. Bağlantı koptu hatası veriyor. Ama her ikimizde başkalarıyla online maç yapabiliyoruz. Defalarca denedik hep aynı şey oluyor. Çözümünü bilen var mıdır?
  • Arkadaslar ps4 storeda kasmalar yasiyorum ayrica tarayicida girislerde cikislarda kasiyor nedeni ne olabilir

• beyler ds4 garantiye dahil mi?
  • ps4 discord sunucus
    Discord
    Join the Ps4 Türkiye Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/zsD4y32

[Ben ps4 discordu cok arastirdim ve boyle bi sunucu yok discord icin biz bunu kurduk gelip ps4 icin arkadas arayabilirsiniz]

• 
Sayfa: önceki 60066007600860096010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.