Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6009. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60076008600960106011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba eski psn hesabımın şifresini hatırlayamıyorum mailiminde şifresini bulamıyorum.kurtarmamın bir yolu varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrcnn1987 kullanıcısına yanıt
    Sony müşteri hizmetleri ile görüşebilirsin.
    Hesabın güvenlik bilgilerini (doğum tarihi, varsa gizli soru, kartla alışveriş yapmışsan kartın son 4 hanesi gibi) teyit edip hesabın sana ait olduğuna ikna olurlarsa hesap mail ve şifresini değiştirtebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim ikinci el ps4 alacak. Adam pro olduğunu ve 500gb olduğunu söylemiş, ama baktığım kadarıyla pro nun 500gb lik versiyonu yok. Şimdi bu adam kazıklamaya çalışıyor gibi geldi ama konsol kullanmadığımdan çok bilgili değilim. Fotoğraftan tam anlamadım ama ya normal ya da slim sanırım.

Konsolun yanında 2 tane ds4, god of war, killzone vericekmiş. 1500tl. Sizce mantıklı mı? Oyun olarak Rdr 2 de problem çıkarır mı normal veya slim?

Son olarak alırken dikkat etmesi gereken şeyler neler? Araştırdığım kadarıyla psn banı var mı diye sormak ve arkasındaki garanti kağıdına bakın dediler, var mı başka önemli bir şey.

Alırsak bugün alıcaz cevap verirseniz sevinirim.

PLAYSTATION 4 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes-_- -- 16 Şubat 2020; 12:28:49 >
  • Enes-_- E kullanıcısına yanıt
    Fiyat ve diğer sorulara diğer arkadaşlar cevap versin fakat fotoda görülen ürün ps4 pro değil, pro 3 katlı oluyor, fotodaki kalın kasa (senin normal dediğin) bir ps4 ve yazdığın gibi pronun 1 tb harddiski olması gerekir

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Ps4 fat miş. Fat normali mi oluyor

• Enes-_- E kullanıcısına yanıt
    Evet, fat kalın kasa oluyor yani ilk çıkan seri kasalardan, bluray okuyucusunu kontrol edin diyeceğim ama anlık anlaşılmayabilir, bir hafta falan kullanırsanız ancak o zaman belli eder sorun varsa.

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Almaktan da vazgeçtik zaten. Fiyatı pahalıydı ve artısı yoktu. (Garanti veya fazladan oyunlar) İçi de açılmış zaten.

• Beyler playstation işlerinden anlamam ancak fiyatı düşmüşken ps4 alayım diyorum ancak geç mi kaldım? 2020 son çeyreğinde ps5 tanıtılacak ancak fiyatı da uygun olmayacağı açıklandı sony tarafından. 2-3 sene sonra tanıtılacak oyunlarda grafiksel sorunlar yaşar mıyım takılmalar vs?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba Sony iki üç sene sonra ps4 oyun tanitmayabilir veya kısıtlı tanitir ps5 çikan her oyun ps4 daha düsük grafikte çiksa zaten çogu kişi konsol degiştirmez birde şuan ben cod mw 2019 var cod son oyunu bu oyunu oynarken makina uçacak gibi ses çikariyor yani cihazi kastiriyor da bazen ben olsam ps5 bekler alirdim tabi bu benim düsüncem

• quote:

Orijinalden alıntı: cevik001981

Hocam merhaba Sony iki üç sene sonra ps4 oyun tanitmayabilir veya kısıtlı tanitir ps5 çikan her oyun ps4 daha düsük grafikte çiksa zaten çogu kişi konsol degiştirmez birde şuan ben cod mw 2019 var cod son oyunu bu oyunu oynarken makina uçacak gibi ses çikariyor yani cihazi kastiriyor da bazen ben olsam ps5 bekler alirdim tabi bu benim düsüncem
    Hocam haklısınız. Bende enişteden ödünç alayım dedi ps’yi hoşuma gitti ancak beklemekte fayda var. Bir de dediğiniz gibi çok ısınıp çok ses çıkarıyor fanlar. Uncharted 4’te kasmasa bile baya yoruluyor makina belli.

Ben en iyisi ps4’ü idarelik kullanıp ps5 bekleyeyim. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    PS5 bekle hocam. Zaten geriye uyumlu gelecek ve bütün PS4 oyunlarını da çalıştıracak.

• PS4'te Bu Hafta

• Arkadaşlar mesela ben bir arkadaştan digital oşarak aldığı bir oyunun hesabını satın aldım. Ben o hesap ile cihazımda açıp oyunu oynarım peki benden bir başkası o oyunu kütüphaneden indirip oynayabilirmi ? Demek istediğim abim ve bende ps4 var ve psn kardeşliği cihazlar bir birine tanımlı ben oyun hesabını alsam birisinden abim benden oyunu indirebilirmi o hesaptan.
  • Gencler Shenmue oynuyorum plat yapicam izlemek istiyen buyursun :)))
    Twitch
    FearIess_tr - Twitch
    https://www.twitch.tv/feariess_tr
  • ps4 slim kullanıcısıyım 5.1 blueray ses sisteminden dolby yada dts ses almak istiyorum ama alamıyorum.
    netflixte ve oyunlarda ses 5.1 alamıyorum ne yapmamı tavsiye edersiniz?
  • Arkadaşlar merhaba, psn kardesligiyle sec hesap olarak aldigim fifa20'ye girmek isterken soyle bir hata aliyorum:

"İçerik kullanilamiyor. Play Station Network'e baska bir ps4 sisteminde giris yaptiniz. Bu ps4 sistemindeki icerikleri lisansinizla baslatmaniz biraz zaman alacak."

Yaklasik 4-5 aydie hicbir sorun yasamamistim ilk defa bununla karsilastim. Cozumunu bilen var midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gok2K -- 1 Mart 2020; 13:58:51 >
  • Selam arkadaşlar,
    Abim yeğenime bir tane PS4 alacak ama bilgimiz yok. Yeğenin yaşı küçük henüz 5.5 yaşında. Nasıl birşey almamızı önerirsiniz?

Teşekkürler
  • Herkese iyi haftalar arkadaşlar.

Nasılsınız?

Sonunda biz de PS4 aldık, 500 GB

Oyun tavsiyelerinizi alabilir miyiz?

Eşimle oynayacağımız olur, tek oynanacak olur vs.. Kült oyunlara ya da şu an oynaması keyifli olan oyunlara hakim değiliz. Amatöre anlatır gibi anlatırsanız sevinirim
  • PLAYSTATION 4 [ANA KONU]

PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
  • PS4'te Bu Hafta

• 
Sayfa: önceki 60076008600960106011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.