Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6011. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60096010601160126013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.5 sene alısmanız sürebilir bazen bende çok değil 1 hafta oynamayayım aimim kayıyor. ben hiçbir aparat kullanmıyorum bu arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün ps4 fiyatlarına bakayım dedim. 500gb modelleri 3000-3500 tl olmuş. 2kollu fifalılar 5000₺ ps4 pro 5000₺.
    Neler oluyor fiyatlara. Şaka gibi ikiye katlamışlar

• Pro konusunda da cevap alamamıştım buraya da yazayım,

Dostlar selamlar. Ilk defa oyun konsolu gundemime girdi, yaptigim kucuk arastirmayla 4un tee 2013te, 4 pronun 2016da ciktigini okudum. 5 geldi gelecek soylentilerinin arasinda, 4 pro almak ne kadar mantikli sizce?

Son cikan oyunlari alip hepsinin icinden gececegim gibi bir amacim yok, arkadaslarimiz gelince aktivite olsun amaciyla alacagiz. Tavsiyeniz nedir, nelere dikkat etmem lazim? Mesela PSN Ban diye birşey okudum az önce, ikinci ellerde nasıl bir yol izlemeliyiz sorunsuz cihaz bulmak için?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraqoniquE -- 30 Mart 2020; 17:12:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraqoniquE

Pro konusunda da cevap alamamıştım buraya da yazayım,

Dostlar selamlar. Ilk defa oyun konsolu gundemime girdi, yaptigim kucuk arastirmayla 4un tee 2013te, 4 pronun 2016da ciktigini okudum. 5 geldi gelecek soylentilerinin arasinda, 4 pro almak ne kadar mantikli sizce?

Son cikan oyunlari alip hepsinin icinden gececegim gibi bir amacim yok, arkadaslarimiz gelince aktivite olsun amaciyla alacagiz. Tavsiyeniz nedir, nelere dikkat etmem lazim? Mesela PSN Ban diye birşey okudum az önce, ikinci ellerde nasıl bir yol izlemeliyiz sorunsuz cihaz bulmak için?

Teşekkürler.
    Hocam 4 5 senelik ps4 kullanıcısıyım. Tecrübelerime göre yazayım.

2016'da ps4 slim alıp 3 sene sonra pc almak için satmıştım. Sonra tekrar ps4 pro aldım ve kullanış açısından memnunum. Yeni nesil konsollar çıkana kadar bununla devam edeceğim. Siz de ps4 pro almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim. Ama sadece arkadaşlarınızla takılıp pes fifa falan oynayacaksanız xbox one s daha iyi olur. Hem ucuz hem de playstationtrnin son dönemdeki tavrı ve fiyat durumu nedeniyle xbox daha iyi olacaktır. Tabii xboxda da oyunlar ucuz değil. Ama pstr gibi müşteriyi takmamazlık etmiyorlar.

Yine de ps4 alacağım diyorsanız ikinci el tamamen şans işi. Adam yıllardır kullanıp bir şey olmamıştır ancak siz aldıktan bir hafta sonra bozulabilir. Bu tüm elektronik cihazlar için geçerli. Oyun konusunda ise forumdaki kardeşlik kısmını tavsiye ederim. Burada (bazı işgüzarlar dışında) daha uyguna oyun bulabilirsiniz. Sakın oyunbüfem ve instagram sayfalarındaki satıcılardan oyun almayın. Genellikle çalıntı hesaplar oluyor ve bir süre sonra hesap kullanılamıyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: London_

Hocam 4 5 senelik ps4 kullanıcısıyım. Tecrübelerime göre yazayım.

2016'da ps4 slim alıp 3 sene sonra pc almak için satmıştım. Sonra tekrar ps4 pro aldım ve kullanış açısından memnunum. Yeni nesil konsollar çıkana kadar bununla devam edeceğim. Siz de ps4 pro almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim. Ama sadece arkadaşlarınızla takılıp pes fifa falan oynayacaksanız xbox one s daha iyi olur. Hem ucuz hem de playstationtrnin son dönemdeki tavrı ve fiyat durumu nedeniyle xbox daha iyi olacaktır. Tabii xboxda da oyunlar ucuz değil. Ama pstr gibi müşteriyi takmamazlık etmiyorlar.

Yine de ps4 alacağım diyorsanız ikinci el tamamen şans işi. Adam yıllardır kullanıp bir şey olmamıştır ancak siz aldıktan bir hafta sonra bozulabilir. Bu tüm elektronik cihazlar için geçerli. Oyun konusunda ise forumdaki kardeşlik kısmını tavsiye ederim. Burada (bazı işgüzarlar dışında) daha uyguna oyun bulabilirsiniz. Sakın oyunbüfem ve instagram sayfalarındaki satıcılardan oyun almayın. Genellikle çalıntı hesaplar oluyor ve bir süre sonra hesap kullanılamıyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Alıntıları Göster
    Hocam çok teşekkürler cevabınız için.

Aslen PC Master Race tarikatı üyesiyim Ancak dediğim gibi, arkadaşlarımız da gelince aktivite olsun keyifli vakit geçirelim amacıyla bu yola çıkasım var. PSTR'nin politikası kullanıcıları fazlasıyla üzmüş, onu okumuştum ancak geçici bir durum olarak düşündüm o konuyu. Sanırım Xbox'a şu an için hazır değilim

Bununla birlikte, PS3'te Gran Turismo 6 oynadık bir arkadaşımla seneler önce, çok uzun süre boyunca. Ondan da çok büyük keyif aldım direksiyon da kallavi birşeydi Logitech'in. Hani olsa olsa simülasyon mantığında yarış, çıtır çerez bir kaç vakit geçirmelik oyun, onun dışında misafir gelen arkadaşlarla oynamalık bir kullanım senaryom var. Hali hazırda oyun odaklı bir bilgisayarım var zaten, bana çok uzun süre daha yetecek konfigürasyonda.

Bu bilgiler ışığında (televizyon akıllı ve 4K) 4 bile yeter gibime geliyor. Ancak 2013'te çıkan bir konsolun da artık vadesi inceden dolmuş olabilir endişem de var.

Garanti konusunda, Sony garantisi evrensel mi yoksa Sony Eurasia vardı sanırım bir zamanlar, burada tabi olduğumuz şirket kendileri mi? Farklı şirketler var mı distribütör garantili mantığında olan (mesela Xiaomi, kaç tane distribütörü var belli değil) ama servisi iyidir canın sıkılmaz diyebileceğiniz?

Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraqoniquE

Hocam çok teşekkürler cevabınız için.

Aslen PC Master Race tarikatı üyesiyim Ancak dediğim gibi, arkadaşlarımız da gelince aktivite olsun keyifli vakit geçirelim amacıyla bu yola çıkasım var. PSTR'nin politikası kullanıcıları fazlasıyla üzmüş, onu okumuştum ancak geçici bir durum olarak düşündüm o konuyu. Sanırım Xbox'a şu an için hazır değilim

Bununla birlikte, PS3'te Gran Turismo 6 oynadık bir arkadaşımla seneler önce, çok uzun süre boyunca. Ondan da çok büyük keyif aldım direksiyon da kallavi birşeydi Logitech'in. Hani olsa olsa simülasyon mantığında yarış, çıtır çerez bir kaç vakit geçirmelik oyun, onun dışında misafir gelen arkadaşlarla oynamalık bir kullanım senaryom var. Hali hazırda oyun odaklı bir bilgisayarım var zaten, bana çok uzun süre daha yetecek konfigürasyonda.

Bu bilgiler ışığında (televizyon akıllı ve 4K) 4 bile yeter gibime geliyor. Ancak 2013'te çıkan bir konsolun da artık vadesi inceden dolmuş olabilir endişem de var.

Garanti konusunda, Sony garantisi evrensel mi yoksa Sony Eurasia vardı sanırım bir zamanlar, burada tabi olduğumuz şirket kendileri mi? Farklı şirketler var mı distribütör garantili mantığında olan (mesela Xiaomi, kaç tane distribütörü var belli değil) ama servisi iyidir canın sıkılmaz diyebileceğiniz?

Çok teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Garanti konusunda sony eurasia garantili almanızı öneririm. Şimdiye kadar sony garantili ps4ler hakkında şikayet duymadım. İthalatçı garantili olarak ALB Tek. SYD Tek. Key games falan güvenilir siteler.

Konsol 2013'te çıktı ancak daha sonra slim versiyonu da geldi. Ocak ayında kuzenime slim aldık. Gayet memnun. Ki ben de daha önce slim kullanıyordum.

4k tv varsa pro iyi olabilir ancak olmazsa olmaz değil. Slim de sizi üzmeyecektir.
  • Bu fiyatlar ne olmuş böyle. Okullar kapalı diye fiyatları uçurmuşlar.
  • yagmur67 kullanıcısına yanıt
    Ülkeler makarna, tuvalet kağıdı kıtlığı çeker bizde ps4 kıtlığı çekiyoruz. Ülkede ne kadar fırsatcı adi herif varsa fiyatları 5k ya çekmiş ayıp be ayıp. Teknoloji marketlerde de yok veya zam gelecek diye satışı durdurdular. Arkadaşa ps4 pro almaya çalıştık ay başında önce 3700 liraya almak istemedi şimdi 3700 liraya razı geldi 2 sene önce 1899 liraya aldığıma şükrediyorum. 400 dolarlık alet 5k fiyatını gördüyse ps5 düşünmek istemiyorum.
  • memomur M kullanıcısına yanıt
    Playstation classic öneririm

• Arkadaşlar ps4 cihazı açıp( Anakartı vs. hepsini çıkartıp temizledim 5 yılddan fazladır bayağı kirlenmişti.)temizleyip geri kapattım fakat şimdi dualshock bağlantısı durmadan kesiliyor. Cihazı kablo ile bağlıyorum bir kaç saniye sonra bağlantısını kesiyor. Beyaz ışık yanıp sönüyor. Kablo ile takınca mavi oluyor sonra tekrar kopuyor. 2 adet var ikisi de aynı.

neden olur? Başına gelen var mı?

edit: sorun toplama sırasında wireless kablosunu düzgün takmamışım yerinden çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draw1907 -- 31 Mart 2020; 19:33:22 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Mor olanı o kadar harika ki! Şöyle kendimizi şımartacak ''ekstraları'' alırken fiyatlarından ötürü hevesimiz kırılıp da almaktan cayıyoruz ya; çok üzülüyorum.
  • T1WCM kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 99 senesinden beri playstation kullanıyorum. Ama yeni oyunların cross platform olmasıyla birlikte mouse-klavye ile aradaki kullanım farkı bariz bir şekilde ortaya çıkıyor. Eskiden iyiydi herkes joystickle :) ama artık öyle değil warzone ile birlikte bu işin yaygınlaşacagini düşünüyorum. Dolayısıyla sağ analog stick dışında bir yardımciya ihtiyaç var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba yaklaşık PS3 ile 6 yıl yaşadıktan sonra Fat kasa kronik sıkıntısını yaşayıp bilgisayara tamamen geçiş yapmıştım.

Şimdi malum durumlar sonrası hem ses sistemi, hem yeni televizyon almışım tamalasın derken Playstation 4 bakınıyordum.

Bir arkadaşım kendisine ait 8 aylık, kabloları vs tam 1 TB PS4 + 2 oyun için (oyunkların ne olduğunu bilmiyorum) 1300TL fiyat verdi. Fakat DS4 yanında mevcut değil. Sizce almak mantıklı mı bu fiyata, Slim kasa olma ihtimali de var. Orijinal controller değil ama 170-180'e internette muadil ürünler var onlar nasıl? Önerir misiniz?
  • Sony, koronavirüs pandemisi nedeniyle The Last of Us II ve bazı oyunların geliştirilmesini süresiz olarak askıya aldığını duyurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BREAKING: Sony is delaying The Last of Us II indefinitely due to the coronavirus pandemic. A Naughty Dog source tells me the game is basically done, and this decision was made purely for economic/logistical reasons

Haber doğru, çıkışına bu kadar az kalmışken gerçekten çok üzdü. Lojistik nedenler yüzünden herkesin aynı anda oynamasını istiyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 3 Nisan 2020; 1:4:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ara nette 5000 liralarda geziniyor. fiyatlar neden bu kar arrtı? adana burmamı alsak ps4 mü alsak kararsız kaldık

• abeslank kullanıcısına yanıt
    Stok yok Teknosa, Vatan, Media Markt gibi görece daha kurumsal mağazalarda. Spotçular, elektronikçiler de akıllarınca krizi fırsata çeviriyorlar millet nasılsa alır diye. Şu virüs olayları biraz yatışsa ve mağazalar yeniden satışa başlasa resmi fiyatlardan, bunlar da tıpış tıpış mağazaların bile daha altına çekecek de işte; uzak gözüküyor.
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    hocam bende ps4 var yüksek bir fiyata letgoya atmıştım bir kaç gündür yazıyorlar
    ps4 slim 500 gb tek kol temiz
    kutulu olarak
    red dead redemption 2
    days gone
    god of war
    spıderman
    gta5
    lost of us var ve 3500 yazmıştım baya talep olunca ilanı kaldırdım gidişatımız kötü satarsam bir daha alamam

• Beyler selam,

Şimdi playstation da kullandıgım bir hesap var ben yeni bi tane açtım 14 günlük deneme sürümü için. Bahar indiriminde detroit 58 tl ye düşmüş plus üyelerine 45 TL.

Ben bu deneme sürümü yüklü yedek hesabımla 45 den oyunu alabilir miyiz. Yarın bitiyor deneme sürümü. Ve asıl kendi hesabıma dönüp oynayabilir miyim oyunu sorunsuz... Eski hesapla işim kalmadan.

Teşekkürler.

• abeslank kullanıcısına yanıt
    PS5'i çıktığı gibi alacak durumda değilsen elinde tutman iyi olur şimdilik, The Last of Us Part II ve Ghost of Tsushima için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 5 Nisan 2020; 18:35:36 >
  • 
Sayfa: önceki 60096010601160126013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.