Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6021. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60196020602160226023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ps4 pro uyumlu bir kulaklık tavsiye edebilirmisiz ? Fiyat olarak max 250 tl civarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bugün ps4ümü açtığımda farkettim. Avatarım ve profil resmim kaybolmuş. Ana girişte kullanıcı seçme ekranında gözüküyordu. Neyden kaynaklanmış olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaI -- 23 Mayıs 2020; 16:39:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni Sony garantili kol aldım sag analog yukarı çekiyor aldığım ikinci kol bu yine bu hata var şimdi corona olduğundan göndersem de çok uzun süre ugtastirirlar gönderirsem değişim mi olur yoksa sadece analog tamiri mi?

• Hocam ürün yeniyse tabi ki göndermen lazım. Para verip aldığın yeni ürünün niye içini açtırıp tamir ettireceksin bir de üstüne para vereceksin. Çok acil şekilde iadeni iste.

• arkadaşlar danışmak istediğim bir konu var 2018 kasım ayından beri psn plus Sec hesap kullanıyorum 2020 aralık ayında son bulacak üyeliğim.Buradaki oyunlara ek fifa 19,20 ve birkaç oyun daha var. ps4 satmak istiyorum acaba hesabı ayrı ps4 ü ayrı mı satmalıyım ? yoksa hepsini paket program mı satmalıyım ? cihaz 1Tb slim kasa ne kadar fiyat yazmalıyım ? teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba,
    Yurtdışından fifa 20,uncharted ve the last of us alacağım. Bu oyunlarda türkçe dil seçeneği varmıdır türkiye’deki gibi?

• Selamlar bazen Dualshock da beyaz ışık çıkıyor kol tepki vermiyor tuşlara.. 10 dakika kadar sonra düzeliyor kendiliğinden.. Yaşayan varmı?

• Merhaba, ps4 için hdmi çoklayıcı almayı düşünüyorum. Tv eski olduğu için youtube netflix desteği yok. Ps4 üzerinden tv ye bağlayarak bunları kullanacağım, oyun oynarken de oyuncu monitörünü kullanacağım. Ancak hdmi çoklayıcı input lag’e sebep olabilir mi? Bu şekilde kullananlar varsa ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

• Arkadaşlar Slim 500 gb 20 ay garanti Lasf Os uf God Of War Detroit Pes 20 Truck Driver, 1 orjinal 1 yan ürün kol 2750 Tl alınır mı sizce bekleyim düşer mi seviyeler
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Ds 4 ün arkasında küçük bir sıfırlama tuşu var. İğne ya da kürdanla bastırıp sıfırlama yapabilirsin. Eğer olmazsa flex kablo da sorun olabilir. Internette çipi ile birlikte ben üç ay önce 19 TL ye almıştım sorun düzelmişti. Bende de kitleme ve şarj olma sorunu olmuştu.

• quantic dream firmanın birden fazla yeni projede çalıştığını açıkladı

• PS4'te Bu Hafta

• Arkadaşlar 2 terabytle şık bir harddiskim var benim ps4ün tanıması için hangi format olması lazım? fat 32 mi? harddisk ntfs galiba benim içindekiler silinmeden nasıl biçimlendiririm?

ps4e harddiski takınca otomatik biçimlendirir. başka hiçbir cihazda kullanamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

ps4e harddiski takınca otomatik biçimlendirir. başka hiçbir cihazda kullanamazsın.
    bir daha pc ye takamam mı?
    bu arada usb 2.0 mış olmazmı

Tekrar formatlarsan pcde kullanabilirsin tabi ki.
    Ps4’te kullanım için usb 3.0 olması gerekiyor

• dün gece 7.51 sürümünü yükledikten sonra alet kafayı yedi resmen. Önce açılmadı SU-30746-0 hatası verdi. Güvenli moda geçerek falan bir şekilde hallettim. Gece dinlenme modunda indirmeye bırakmıştım. Biraz önce açmaya çalıştığımda "PS4 sistemi başlatılamıyor." diye siyah ekranda hata aldım. Kolu bağlayınca bir şekilde yine açıldı ama korkuttu beni. Benzer bir durum yaşayan var mı?
  • cagatyercan kullanıcısına yanıt
    bi sıkıntı yoktu ben de fakat güncellemeden sonra alet ses çıkarmaya başladı. aslında ara ara çıkardığı sesi daha da yoğunlaşıp arttı.

• 2. Kez ps4 alarak arabıza katıldım
    350 eu

• 7.51 zorunlu bir güncelleme değil sanırım, üst mesajlardaki
    gibi sıkıntıları varsa hemen güncellememek en doğrusu olacak

• 
Sayfa: önceki 60196020602160226023
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.