Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6020. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60186019602060216022
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de arada oluyordu lan kablosunun soketleri gevşemişti yeni kablo alarak sorunu çözdüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ps açtığımda oyunlara yavaş girmeye başladı ayrıca tv video kısmındaki uygulamalar yüklenmiyor. Oyun içinde update hatası veriyor. Ps Store'a da giremiyorum. Ama internet var tarayıcıya girebiliyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşayan olmuş muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shanks0 S kullanıcısına yanıt
    Dostum şuan bu sorunlar bende de var oyunlarda takılma menüde yavaş geçişler mevcut sistem donuyor

• Merhaba psn den gta5 için aldığım köpekbalığı kartı para çekildiği halde oyun içinde gözükmüyor oyunu kapatıp açtım ps kapatıp açtım ama sorun düzelmedi bunun çözümü nedir müşteri hizmetleri malum saatleri var mail attım dönüş yok ne yapmam gerek bilen varsa yardımcı olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: egefitnessbackinbusiness

ps4 için 1 tb harici hdd almayı düşünüyorum ne önerirsiniz
    Bugün amazon'dan Toshiba canvio 2tb aldım yorumları çok iyi alabilirsin yarın elimde olacak bakalım 500gb yetersiz geliyor cod mw nerdeyse 200gb yer kapliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: egefitnessbackinbusiness

yok mu önerisi olan ?????
    Bütçen varsa söyledim Toshiba canvio basic 2tb
    2gundur bütün incelemeleri izledim baktım karşılaştırmalar herşey okuma yazma olarak çok performanslı ürün paran varsa 1tb SSD alıp takarsan bilemem ama harici olarak tek bu ürüne bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1802

Bütçen varsa söyledim Toshiba canvio basic 2tb
    2gundur bütün incelemeleri izledim baktım karşılaştırmalar herşey okuma yazma olarak çok performanslı ürün paran varsa 1tb SSD alıp takarsan bilemem ama harici olarak tek bu ürüne bak derim

https://www.amazon.com.tr/Toshiba-Canvio-Basics-Harici-Siyah/dp/B07994QL95/ref=mp_s_a_1_1?adgrpid=60269426389&gclid=EAIaIQobChMIvOj20rS26QIVWe7tCh1Ufwh6EAAYASAAEgKau_D_BwE&hvadid=339183592682&hvdev=m&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=17237418197890250358&hvtargid=kwd-301343827625&hydadcr=16523_1889568&keywords=toshiba+canvio+basic+2tb&qid=1589564352&sr=8-1

Alıntıları Göster
    1tb modeli 290tl
    2tb 428tl bilgin olsun

• emre1802 E kullanıcısına yanıt
    eyw hocam sağolasın

• Arkadaşlar kredi kartı yerine bankamatik kart ile ps plus üyeliği alınıyor mu?

• merhaba herkese, ıraktan ps4 almayı düşünüyorum, benim merak ettiğim bölgesel kısıtlamalar var mı ya da farklar, amerikadan alınan ps4 ile ıraktan alınan ps4 arasında ne gibi farklar var?

• Güvenli moda geçerek rebuild database yapmanız gerekiyor. Disk birleştirme başka bi deyişle, pc deki gibi. Daha sonrasında cihaz yağ gibi akacaktir. YouTube da videoları mevcut gayet basit bir işlem.

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam da internet kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum çünkü wifi ile telefondan da ps storea girmiyordu. Mobil veri ile giriyordu. Şuan sorun düzeldi bende. Oyuna girince birden ps network bağlanın dedi eposta şifre istedi düzeldi.

• Merhaba
    Polonya’da öğrenciyim ps 4 slim 1tb+2 kol+fifa 20 2000₺ burada. Almayi dusunuyorum ilk defa konsol alacagim.cok gecmi kaldim sizce?

• Selamlar herkese. PS4 Slim aldığımda yanındaki kol arızalı ve dağıtılmış bir şekilde bana verilmişti.

Uzun araştırmalar sonrası bir arkadaşımdan orijinal 2 adet kol aldım V1 ve V2 olmak üzere.

V1 olan bariz daha kaliteli ve hassas. Ben çok beğendim.

Elimde arızalı olanın da toplamasını yaptırdım , temizlendi değişen parçalar oldu. Hala minik bir sorunu devam ediyor FPS oyunlarında oluyor sadece, elimden çıkartacağım onu da. Sağ analog motoru değişmesi ya da temizlenmesi gerekmekte.
  • 4 yıldır kullandığım fat mat kasa sıcağın da etkisiyle yanar döşer oldu tüm odayı ısıtıyor macun değiştirsem çok etki eder mi

• Vergi %20 ye düştükten sonra sizce fiyat ne olur slim ve pro için tahminen ps5 arifesinde alayım 3 4 sene gotursun istiyorum
  • arkadaşlar dualshock 4 kolumun sol analog düzgün çalışmıyor sprint yaparken felan, daha önce 2 defa oldu yenisini aldım şimdi tekrar başıma geldi kronik bir sorunmuş kesin çözümü var mı? (yenisini al demeyin artık içini dışını değiştiririm yine de yenisini almam)

• A.Doğukan A kullanıcısına yanıt
    Resmi satış kanallarına ürünler gelmeye başlasın öyle al hocam. Şu an piyasada her satıcı kafasına göre fiyat biçiyor. Biraz daha bekle bana kalırsa. Zaten ps 5 çok acayip fiyata çıkacak kur ve vergilerden dolayı, ps4 ün daha çok ömrü var.

• Quiet00 kullanıcısına yanıt
    Çözümü içini açıp analog motorunu değiştirmek. İnternette yedek parçalari satılıyor fakat lehim işinden anlaman gerekiyor biraz meşakkatli iş. V2 lerde ben hiç böyle soruna rastlamadım. V1 lerde genelde bu tür arızalar meydana geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbey87

Resmi satış kanallarına ürünler gelmeye başlasın öyle al hocam. Şu an piyasada her satıcı kafasına göre fiyat biçiyor. Biraz daha bekle bana kalırsa. Zaten ps 5 çok acayip fiyata çıkacak kur ve vergilerden dolayı, ps4 ün daha çok ömrü var.
    Aynen hocam kur dusmesını ve hayatın nıspeten normallesıp urunlerın yıne gırıs yapmasını bekleyecegım en mantıklısı o bugun 2.el aldıgımız fıyata yarın 0 imkanı doğarsa pişmanlık yaşamak istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 60186019602060216022
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.