Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6018. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60166017601860196020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-----

Bağımlılık Yapan Mini-Oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Mayıs 2020; 4:2:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eduyardo

Bugün spiderman ve god of war'ın son oyunlarını kutulu olarak 220 lira sattım. Ucuza mı vermişim Letgo da baktım sadece spiderman için 200 liraya yakın istiyorlar
    Sen normale hatta pahalıya vermişsin. 2 yıllık oyunun tanesini 200'e satan dolandırıcı alan kerizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Cevap icin tesekkurler. Peki arkadasimda wd var ama prize takilan hdd lerden. Sorun olur mu
    Problem olmaz. Ben PC'den söktüğüm 2 TB 3.5" 7200 RPM HDD'yi, gücü prizden alan USB 3.0 disk kutusuyla kullanıyorum.
    Bir harcama yapmadan 2 TB ek depolama ve daha yüksek performans elde etmiş oldum.

Standart 2.5" harici disklere göre de avantajlı. Hem daha performanslı hem de gücü PS4'ten çekmemiş oluyor.

Konsolun içine ise gene PC'den söktüğüm 256 GB SATA3 SSD'yi taktım. Zorlayan birkaç oyunu ona kuruyorum. İşletim sistemi de SSD'den faydalanmış oluyor.

Normalde, harici işine girmeden konsola 1 veya 2 TB SSD takardım ama PS5'teki next-gen oyunlarda SATA3 SSD'ler kullanılamayacağı için, PS5'e geçtiğimde boşta kalacaktı. Next-gen oyunlar için M.2 SSD'ler gerekecek. Hatta PS5'ten tam randıman almak için, PCI-E 4.0 M.2 modellerin oturmasını beklemek gerekiyor. PS5'in dahili SSD'si 5.5 GB/Sn olacağı için, exclusive oyunlar PCI-E 3.0 (2.5 GB/Sn) M.2'lerde bile problem yaratabilir.

Not: Fotoğrafta harici diski konsolun üzerine koydum ama o şekilde kullanmayın. 3.5" 7200 RPM diskler yüksek ısı üretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Mayıs 2020; 4:54:45 >
  • Merhaba,

Yasimdan dolayi kullanmayi pek beceremedigim, sadece 3-4 kez oynadigim Playstation 4 umu satmak istiyorum

Ilgilenenler ozel mesaj atabilir
  • arkadaşlar merhaba

ps4 500 gb slim kasa kullanıcısıyım konsolumu 2018 aralık ayında ikinci el olarak aldım 2017 ocak ayında alınmış 1 yıl garantisi devam edecek şekilde temiz kullanılmış bir konsoldu hala kullanıyorum ve bugüne kadar sıkıntı yaşamadım diyebilirim, taa ki geçen hafta assassin's creed origins yükleyene kadar

öncelikle şunu belirteyim konsolumda assassin's creed origins yanında nba 2k20, gta 5, cod warzone yüklü ve alan depolamasında 80 gb boş yerim var... gelelim origins'e, oyunu yaklaşık 40-50 saat oynamış durumdayım 1-2 defa çok net donma ve takılma yaşadım oyunu kapatıp açmak zorunda kaldım ki bu ilk defa bir oyunda başıma geliyor, bir defa da hata verdi mavi ekranda bir hata koduyla beraber yine kapamak zorunda kaldım, bugün ise oyunda ara ara inanılmaz fps düşüşleri yaşandı maalesef

merak ettiğim şey şu bu sorunların sebebi konsoldan mı kaynaklanıyor olabilir yoksa oyunda bu tarz buglar mı mevcut? aynı sorunları diğer oyunlarda yaşamıyorum fakat şunu da söylemeliyim ki originse girdiğimde aralıksız 5 saat - 8 saat - 10 saat gibi gameplay sürelerim oluyor haliyle konsol ısınıyor hatta hdd zorlanıyor diye düşünüyorum ayrıca konsolun depolama alanının büyük bir kısmı da dolu olması bu duruma sebep olabilir mi acaba?

konsolun durumuna gelirsek aşırı kapalı olmayan bir durumda hava alabildiğine eminim 3 ay önce kadar detaylı bir toz temizliği de yaptım konsola, elimde kullanmadığım (yedekleme amaçlı toplamda 4-5 defa pcye takmışımdır) 1 tb usb 3.0 bağlantısı bulunan seagate marka hdd var konsolun içindeki hdd ile bunu değiştirsem performans artışı olur mu sizce?

açıkçası konsolumun eskidiğinden ve vaktini doldurduğundan endişeleniyorum... maddi gerekçeler ve ekonomik durumu düşündüğümüzde minimum 2 yıl daha kullanmayı planlıyorum fikirlerinizi verirseniz sevinirim özellikle origins oynayan arkadaşların fikirlerini de merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin tesekkurler hocam ellerine saglik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11'den aldığım Dualshock tam olarak 2 hafta dayanabildi. Sağ analog da bozulma yaşadığımdan garantiye gitti, sıfırı gelince de yedek tutmayı planlıyorum.

Letgo'da 2. el orijinal Dualshock 4 denk geldi 3 adet.

Biri tertemiz V2 modeli ve mavi 250TL

Diğer ikisi de V1 Modelleri ve 200TL'ye alabilirim. Sizce bu fiyatlara almak mantıklı mıdır? Daha uyguna bulunabilir mi, ikinci el alırken bir de orijinalliğini nasıl anlayabilirim
  • Smyrn3. kullanıcısına yanıt
    O fiyat aralığındakiler Orjinal değil 1. Kalite kardeşim bilgin olsun

• geçmişten günümüze ps kullanıcısı olarak eksik olan konsolu da buldum.
    haftaya teslim alıcam.
    elimde ps classic , ps3 crack , ps4 pro crack cihazlarımın eksik olan parcası ps2 slim hiç kullanılmamış cihaza sahip olmak benim için büyük mutluluk.
    bu koleksiyona büyük ihtimalle ps5 i eklemem ps6 çıkınca gerçekleşir sanırım.
    cidden büyük bir erişebilirlik sıkıntısı yaşıyoruz türk milleti olarak.

sizden ricam bu ps classic için oyun arıyorum. flash bellek ile pek çok oyun yükleniyor.
    bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara minnettar olurum.
    zamanında tomb raider oyununu bitirememiştim.müzikleri atmosferin inanılmazdı bir gün olsa da o oyunu bitirmek istiyorum.
    internetten videoları var yükleme vs ama beceremedim arkadaşlar kusura bakmayın.
  • Hdr kullanıyor musunuz oyunlarda? Salondaki tv de hdr harika gözüküyordu fakat aile evindeyim şu an o yüzden odama bir tv aldım. Fakat hdr salondaki tv kadar parlak ve canlı gözükmüyor. Siz oyunlarda hdr kapıyor musunuz ve sdr ile hdr arasında cidden çok fark var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

O fiyat aralığındakiler Orjinal değil 1. Kalite kardeşim bilgin olsun
    Hocam Dualshockların 2'si V1 model ve ikinci el birinin faturası mevcut zaten galiba hafta içi alacağım.

PS4'ü 20 gün önce 1300'e aldım ben 2 oyun ile Slim 1TB modeli. İkinci el Dualshock 4'lerin fiyatının o kadar uçması mantıklı değil bana göre zaten sıfıra yönelir millet o zaman. Bir anda piyasa zıpladı gereksiz.

Orijinal kolu da yanında verdi analog tutukluluk yapıyor diye sökmüş toplayamamış. Karşıyaka'da Uğur elektronik yapıyormuş onu da tamir ettirim toplam 3 kol ile yola devam edeceğim galiba.
  • arkadaslar 2 adet dualshock sahibiyim, bazı sorunlari var. tuslar kırık vs, istaanbul içi tamır ettirebilecegim bir yer öneren olabilirmi? bazı yerlere sordum yeni kol alsam daha ucuza geliyor
  • Arasscan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bütün tamirlerini e-ticaret sitelerinden verdiğim yedek parça siparişleriyle sağladım. İnternette bir sürü video bu konu ile ilgili. Eğer elin yatkinsa benden sana tavsiye kendin halletmen. Arızası tam olarak nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbey87

Hocam ben bütün tamirlerini e-ticaret sitelerinden verdiğim yedek parça siparişleriyle sağladım. İnternette bir sürü video bu konu ile ilgili. Eğer elin yatkinsa benden sana tavsiye kendin halletmen. Arızası tam olarak nedir
    hocam elin yatkın degıl pek,bi kolda l1 ve r1 tusları kırık, iç mekanizmasıda kırık, otekinde arka kapagı kırık ve sol analog yukarı cekıyor
  • Arasscan kullanıcısına yanıt
    Tuş takımı ve kasa işi kolayda, analog işin içine girince lehim şart ona profesyonel destek lazım hocam dediğin gibi. Şu razor marka ds 4 leri tavsiye ediyorlar istersen bi incele onu da ucuz yollu.

• Sony Dualshock 4 V2 alacaklar sahte ilanlara dikkat edin, ben N11'de Byoztek diye bir firmadan orjinal diye aldım, adamlar muadil yollamış, sonra da ilanın adını değiştirdiler.

Aşağıda orjinal Dualshock 4 ve Muadil Dualshock 4 inceleme videosu var, oradan inceleyebilir ilgilenenler.
    BIKANADAMyoutube
    PS4 DUALSHOCK 4 V2 İTHALATÇI GARANTİLİ ALDATMACASI!
    https://www.youtube.com/watch?v=H0ea_QAm1ek
  • bilallica kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıda görseldeki iki ds 4 ü 2018 de Alb teknolojiden aldım.Bu iki kolda Avrasya değil ithalatçı garantili aynı zamanda uzak doğu için üretilen ds 4ler seri no da CUH ZTC2G ile başlıyor ama orjinal ürünler. Benim anlamadığım geçen sene iki versiyonlu ds 4 varken neden bi anda bu bahsedilen muadil, yenilenmiş, x marka ürünler bi anda patlama yaptı. Yani e-ticaret sitelerinde orjinal ürün bulmak mümkün değil. Fiyat desen hangisi geçerli resmi bir satış rakamı vs yok. Değişik bir durumlar yaşanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbey87

Hocam aşağıda görseldeki iki ds 4 ü 2018 de Alb teknolojiden aldım.Bu iki kolda Avrasya değil ithalatçı garantili aynı zamanda uzak doğu için üretilen ds 4ler seri no da CUH ZTC2G ile başlıyor ama orjinal ürünler. Benim anlamadığım geçen sene iki versiyonlu ds 4 varken neden bi anda bu bahsedilen muadil, yenilenmiş, x marka ürünler bi anda patlama yaptı. Yani e-ticaret sitelerinde orjinal ürün bulmak mümkün değil. Fiyat desen hangisi geçerli resmi bir satış rakamı vs yok. Değişik bir durumlar yaşanıyor.
    250-350-400 fiyatlar değişiriyor.Hemen hemen hepsi ithalatçi garantili diyor.Hepside muadil galiba
  • ozgurrapper kullanıcısına yanıt
    Valla hocam iyi ki zamanında almışım, şu an ihtiyaca göre sipariş versen kutudan ne çıkacağı belli değil hepsinin görseli orjinal ds 4 gösteriyor. Zincir mağazalardan Avrasya garantili bakmak lazım tabi stokta varsa, bir ara 899 TL den bir zincir magaza satıyordu. Elektronik piyasasını takip etmekten yoruldum sürekli fiyat değişiyor. Elinizdeki teknolojik ürünlere iyi bakın derim.

• Şu videoda 2020 yılına ait güncel, sahte ve orjinal kol karşılaştırması mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilallica -- 11 Mayıs 2020; 3:21:9 >
  • 
Sayfa: önceki 60166017601860196020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.