Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6039. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60376038603960406041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online oyunlarda ikinci kolu dahil edip nasıl oynayabiliriz? Gang beasts'te ufaklıkla oynamak istiyorum. Localde beraber oynayabiliyoruz ama onlinea girince psn üyeliği istiyor. Bunun için ayrı bir psn daha mı alınmalı yani? Çözemedim bu işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ranix R kullanıcısına yanıt

İkinci hesabı misafir olarak mı seçtiniz? Seçmediyseniz öyle deneyin, sorun çıkmaması lazım normalde. Yine istiyorsa oyuna özel olarak böyle demek ki.

• agahefendi10 A kullanıcısına yanıt

Misafir olarak seçiyorum, çevrimdışı oynarken sorun yok fakat birlikte online oynamak istediğimizde önce psn üyeliği istiyor. Ayrı bir psn üyeliği oluşturdum ve öyle denedim. Böyle yapınca da plus üyeliği istiyor. Plus üyeliğimiz var ama ayrıca istiyor ikinci koldaki kullanıcı hesabı için. Bunun bir yolu vardır illa ki ama çözemedim ben. Bilen varsa yardımını bekliyorum.

Plus hesabı primary mi peki? Pri olmasının yeterli olduğunu yazmışlar.

• Rocket league oynayan var mı arkadaşlar? Pcye göre kıyaslıyorum aşırı bir gecikme var oyunda buna yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı?
  • kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

Pes bir mac yaptim fifa oynuyorum otomatik aliyor ayarlari hic dediginiz parlama veya solukluk almadim sizinki otomatik hdrye gecmiyor mu birtek rdr2 de atar istedi

• samtiger kullanıcısına yanıt

Nintendo switchimde yapiyordu 30 liraya wd40 yag aldim surdum ucucudur sorun cozuldu

• Hllszn kullanıcısına yanıt

söküp mü sürdünüz hocam ben analog çevresine mi sıkacağım yoksa söküp öyle mi sıkacağım

Plus hesabı bana ait, ama bahsettiğim oyunu ps kardeşlikten indirdim.

Pri hak plus+rastgele bir hesapta oyun

Sec hak plus pri hak oyun

Bu şekilde çalışıyor olması gerek. Overcooked oyunu için şöyle bir şey buldum bir de bunu deneyin. Bu oyun için de geçeli olur heralde.

So what worked for my gf and I, since we weren't about to pay for another ps+ subscription, was adding her psn to my account as a family member.

In the ps settings go to parental controls/family management > family management > sign in and then there should be an option to add a family member. It'll take you through the process as if you're setting up your ps+ account all over, but that's for the new account only and you won't get charged, we didn't at least. Hope this helps!

Yani ikinci bir hesap oluşturup plus olan hesap ile aile içine alın diyor.

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Benim 500+ saatim vardır ama hiç pc'de oynamadım. Hiç gecikmede hissetmedim yani.

Yardımlarınız doğrultusunda yaklaşık bir saatlik uğraş sonucunda meseleyi çözdüm. Nasıl yaptın diye soracak olursanız izah edemem ama dediğiniz yollardan gittim. Ya Playstation kullanıcı dostu bir menüye sahip değil ya da ben bu işlere çok yabancıyım. Teşekkür ediyorum desteğiniz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

söküp mü sürdünüz hocam ben analog çevresine mi sıkacağım yoksa söküp öyle mi sıkacağım

WD-40 çözümü işe yarar mı bilmem ama direkt sıkmayın çünkü uçucu değildir. Yapış yapış eder kaygan yapar çıkarana kadar da çok zorlanırsınız. Çok çok az uygulayın.

Sevindim, iyi oyunlar :)

• bozcan kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, hiç pc’de oynamadıysanız fark hissetmemeniz normal. Teşekkür ederim cevap için
  • Herkese merhaba. Playstation yeni bir etkinlik başlatmış. Ps4’te kazandığınız kupaları puana dönüştürüyor ve çeşitli hediyeleri almak için bu puanlar kullanılıyor. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Chrome’dan Türkçe’ye çevirmenizi öneririm

advent.playstation.com
    PlayStation Adventskalender
    https://advent.playstation.com/?ref=hgxPr1607495106Xbzk1
  • Bu olay us psnde bir süredir vardı, Avrupa psnler için de mi başlamış?

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Evet. Sanırım 24 Aralık’a kadar devam edecek
  • Şimdi tekrar baktım da bu başka bir etkinlikmiş, us psnde olandan farkı christmas’a kadar sürecek olması ve her gün için belirlenmiş ürünlere çekilişe katılarak sahip olma şansın oluyor. Tabi Christmas etkinliği olduğu için TR’ye getirmemişler ama yine de linkten hesabını girerek katılınabiliyor.

• Selamlar 3000 tl civarı ps4 slim 500gb bulunabiliyor. Ne dersiniz alınabilir mi bu zamanda? Ps4 oyun desteği ne zaman biter?

• 
Sayfa: önceki 60376038603960406041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.