Şimdi Ara

Playstation 4 Düşük HDD Kapasiteli Model Çıkar Mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. İleride bir oyun konsolu almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi ps4 ün sadece 500 gb modeli var. Benim elimde de 500 gb notebook hdd si var. Sizce ps3 gibi 12 gb ps4 modeli çıkar mı ? Elimde olan şeye ekstra 200 tl fazla vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayali Oyuncu -- 11 Mart 2015; 20:34:31 >

• o dedigin ps3 12gb gibi ps4te olmaz oyunlarin bile guncellemesi 2-6 gb kaldi ki oyunlar 10-50 gb

ayrica slim modellerin cikmasina daha cok var

bence elinde ki hdd yi sat o parayi ps4 alacagin paraya kat ekşina gerek yok:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX

o dedigin ps3 12gb gibi ps4te olmaz oyunlarin bile guncellemesi 2-6 gb kaldi ki oyunlar 10-50 gb

Haklısınız hocam, HDD yi satıp ps4 parasına eklemek daha mantıklı. Oyunlar şimdiden 40-60 gb. 10 oyun yüklesek hdd dolacak. İleride 500 GB da yetmeyecek bu gidişle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayali Oyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX

o dedigin ps3 12gb gibi ps4te olmaz oyunlarin bile guncellemesi 2-6 gb kaldi ki oyunlar 10-50 gb

Haklısınız hocam, HDD yi satıp ps4 parasına eklemek daha mantıklı. Oyunlar şimdiden 40-60 gb. 10 oyun yüklesek hdd dolacak. İleride 500 GB da yetmeyecek bu gidişle

zaten 500gbdan sonra 200 300 50 gb degil 1tb model cikarirlar bence

• HDD değişimine olanak sağladığı ve garanti dışı kalmadığı için 1 TB model çıkaracaklarını pek zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

HDD değişimine olanak sağladığı ve garanti dışı kalmadığı için 1 TB model çıkaracaklarını pek zannetmiyorum.

Ps3 de de HDD degisimi sağlanıyodu garanti Dişi kalmadan ama 40-60-80 120 derken 500 çıktı Ps4 1 Tb kesin çıkar 2 Tb Olasılık

• canlee89 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama bana yine de pek mantıklı gelmiyor. Bakalım zaman ne gösterecek.

• Slim versiyonunda beklediğim iki değişiklik, daha güçlü bir fan ve 500gb yerine 1tb.. Ciddi manada yetmiyor. O yüzden onu satıp parasal destek sağlamanız daha mantıklı.

Şuanda bf4'ün tüm güncelleme ve dlc ile boyutu 34gb falan oluyor. Toplam Dlclerin boyutu 14gb falandı.
  • Bencede slimde 1 ve 2 tb şeklinde iki model olur.. ama benim istediğim bluray olmayan 2 tb model cıkarmaları.. çünkü sadece psnden oyun alıyorum ve film için oyun konsulu almadım.. benim gibiler için 2 tb kapasiteli bluraysız bir slim model iyi olur.. tabii bluraysizda maliyet düşeçeği için fiyata yansımalı..

• Forever..
  • Kenan.z kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam işi ilerletmişsiniz
  • Bende yüksek hdd çıkaracaklarını düşünmüyorum.Düşükte çıkaramazlar.Büyük ihtimal böyle gider.Microsoft kinecti ayrı olarak satmayıp içince satıp maliyeti arttırdığı için bunun cezasını fazlasıyla çekti.Sonynin hddyi büyütüp maliyeti arttıracağını düşünmüyorum.Arttırsa bile fiyatı sabit kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Forever..

Damadın eniştesinden 1 TB daha

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt
  • PS4'te, oyunlara full install zorunluluğu var dostum. Diski taktığın anda full install'a başlar, oyundayken okuma yapmaz.
    Ayrıca, işletim sistemi ciddi bir kullanım yapıyor. Sony, share gibi özellikleri, standart hizmet olarak sunuyor.

Bu nedenle, kendin HDD değiştirdiğinde bile, 160 GB'ın altını kabul etmiyor.
    500 GB altı modelin çıkacağını hiç sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.