Şimdi Ara

PlayStation 4 Elektrik Kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Gece PS4'le Oyun Oynarken Elektrikler Gitti Ve Kapandı, Elektrikler 15 dk Sonra Geri Geldi Sıkıntı Varmı Diye Çalıştırdım Uyarı Verdi Ve Sorunsuz Çalıştı Oyunuma Devam Edeyim Dedim Elektrikler Yine Gitti Makineyi Sabah Çalıştırdım Yine Uyarı Verdi Tamam Dedim Sizce Cihaz Zarar Görmüşmüdür ?

Cihaz: PS4 Slim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efektm00 -- 9 Ekim 2020; 8:54:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kolay kolay bir şey olmaz korkma ama bulunduğun konumdan dolayı sık gidip geliyorsa akım korumalı priz alıp öyle kullan.

• chakal131 kullanıcısına yanıt
    İlk Gittiğinde Blu-ray Okuyucu Bozuldu Diye Korktum 3-4 kere takıp çıkarttım ama sonuncusunda tam çıkartma tuşuna bastım diski verecekti elektrik gitti kapandı şimdi dahada iskillendim Blu-ray okuyucusuna bişey olmusmudur? hocam hdd'de zarar Görmüşmüdür ?

• Hocam tirsmayin bunkadar hicbirsey olmaz ps3 dede o uyariyi veriyodu

• Bir şey zarar görse açılmaz. Devam.

• Ps açıkken yaşadığım elektrik kesintisi sistemin çökmesine sebep oldu. 2 defa bu başıma geldi. Tabi ki defalarca keaintiye denk geldim her kesintide olmuyor. Format atarak usb den yazılımı kurmak zorunda kaldım. Save falan herşey uçtu gitti.

Her kesintide bu yaşanmıyor tabi ancak birşey olma ihtimali var. Hiçbirşey olmaz sanmayın.

• NiTRocy kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle geçmiş olsun elektrik kesintileri yazılımı mahvediyor HDD de bundan nasibini alıyor tabi
    ben biraz pimpirikliyimdir üst üste elektrik gideceğini tahmin etmemiştim ve geldiğinde direk Blu-ray okuyucusunu test etmek istedim ve days gone cd sini 3-4 kere takıp çıkardım gormesinde sorun varmı diye sorunsuz gördü bende çıkarma tuşuna bastım ve disk ucundan azıcık çıktı ve elektrik gitti, şuanda Blu-ray okuyucusunun mekanizmasının bozuldugundan çok korkuyorum bozulmasa bile ömrü kisalmismidir acaba ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • efektm00 kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi yazılımsal ve hdd olarak etkisi çok ama bluray için birşey olacağını sanmam. Ordaki mekanizma zorlanmamıştır diye düşünüyorum. Herhangi bir eskime olmamıştır bence.

• NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam peki HDD yükselmesi yapmak istiyorum haricimi dahilimi yükseltem sizce

• elektrikler çok gidiyorsa ups alın bence.kafanız rahat olsun.

ben 3 yıldır ups ile kullanıyorum.bu sayede oyunları kaydedip güvenli şekilde kapatıyorum.

şans işi.bazılarında 10 kere elektrik gider birşey olmaz.bazılarından daha 2-3 seferde harddisk bozulur.sistemi baştan usb ile kurmak kurtarmaz sizi.

ben ups aldığımdan beri elektrik çok az gidiyor ne hikmetse.ups yokken çat konsol kapanıyordu.ben açıyordum tam oyuna giriyordum çat diye tekrar gidiyordu.sırf o sinirle bile ups alınır

• Ben dahili 2 tb taktım. O dönem harici desteklemiyordu. O sebeple harici hiç kullanmadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.