Şimdi Ara

Playstation 4 İle ilgili bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Playstation 4 almayı düşünüyorum ama bir sorum olacak.Bilgisayarlardaki gibi playstation larında ram ekran kartı vb şeyleri var mı ?

• var sanıyorum ama ayrı almak diye bir şey yok.playstationu alınca her oyunu oynayabilirsin o platforma çıkan.kaldıramama gibi bir durum yok yani.atıyorum ps4 aldın ps4'e çıkmış her oyunu makinanda oynabilirsin sürekli olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgncnplt11

var sanıyorum ama ayrı almak diye bir şey yok.playstationu alınca her oyunu oynayabilirsin o platforma çıkan.kaldıramama gibi bir durum yok yani.atıyorum ps4 aldın ps4'e çıkmış her oyunu makinanda oynabilirsin sürekli olarak.

Arkadaş açıklamış güzelce
  • Evet var. Yanlış hatırlamıyorsam 8 gb gddr5 ram , amd 8 çekirdekli işlemciye sahip ps4. Bu tarz ürünlerin hepsinde vardır bu gibi donanımlar. Telefon da dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Teşekkür Ederim.Tavsiyene göre bir tane almayı düşünüyorum
  • quote:

var sanıyorum ama ayrı almak diye bir şey yok.playstationu alınca her oyunu oynayabilirsin o platforma çıkan.kaldıramama gibi bir durum yok yani.atıyorum ps4 aldın ps4'e çıkmış her oyunu makinanda oynabilirsin sürekli olarak.

Peki kasma gibi bir ihtimali var mı onun için sordum da
  • Tabiki daha ben yeni soğutucu +256 gb ssd taktım

• quote:

Orijinalden alıntı: doruk206

quote:

Peki kasma gibi bir ihtimali var mı onun için sordum da

Benim başıma gelmedi ama gelen arkadaşlar olmuştur illaki makinaya iyi bakarsan pek sorun olmaz en basiti oyunu kapatmadan aleti kapatma gibi.

• Peki Nasıl Bir İşlemciye Göre Almalıyım Önerebilir misin lütfen ? yani önerine göre bir tane alacağım da
  • Tabikide var

• doruk206 D kullanıcısına yanıt
    Tabiı ki de var derken var ama upgrade edilemez demek istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.