Şimdi Ara

Playstation 4 İndirme nedensiz bir şekilde çok yavaş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Konsol üzerinden Fifa 15'i indirmeye çalışıyorum fakat Pc ve diğer cihazlar üzerinde aldığım hız 20-25 Mbit arası giderken ve dosyaları saniyede ortalama 2.5 mbit hızla çekebiliyorken Playstation üzerinden indirilen dosyalarda çok ama çok azalıyor bu değer. Birçok DNS denedim bazılarında çok daha kötü oldu bazılarında yine biraz iyileşti ama hiçbir zaman olması gereken seviyeye çıkamadı(Bağlantıyı test ederken olması gereken indirme değerlerini veriyor ama indirme işlemini aktif bir şekilde yaparken saçma sapan bir yavaşlıkda indiriyor.(Örneğin testde 25 mb indirme hızı gösterirken oyunu 500 kb/s ile indiriyor). Ne yapabilirim? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. TTnet kullanıyorum bu arada.

• Tavsiyem wireless değil kablo kullan eğer imkanın varsa... Bir de öyle dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

Tavsiyem wireless değil kablo kullan eğer imkanın varsa... Bir de öyle dene...

Lan üzerinden indirme yapıyorum zaten.
  • psn altyapısı böyle maalesef,ben de tam verim alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabirmusti -- 3 Haziran 2015; 23:12:22 >
  • Hocam bu konuyu ben aççaktım bugün açmadım.Naparsanız yapın bence bunun düzgün bir çözümü yok.14 gblık şeyi sabahın köründen beri indirmesi bitmedi hala.8mbit ınternetım ama çoktan ınmesı gerekıyodu.Psn altyapısı böyle bizle alakası yok
  • dns değiştirin hızlanacaktır
  • Bende wifi üzerinden indirirken bir yavaşlık oluyor ama lan üzerinden indirirken pek problem olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzaderz

dns değiştirin hızlanacaktır

Neredeyse tüm DNS ayarlarını denedim.
  • Bununla ilgili yüzlerce konu açıldı. tek cevapta şu '' PSN E MİLYONLARCA İNSAN ABANDIĞI İÇİN MAALESEF SERVER KAPASİTESİ BU ''
  • 16mbit kullanıyorum ama testlerde 12mbiti geçemedim.
    En verim aldığınız dnsler nedir arkadaşlar Eski biriadsl şimdiki vodafone kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Bununla ilgili yüzlerce konu açıldı. tek cevapta şu '' PSN E MİLYONLARCA İNSAN ABANDIĞI İÇİN MAALESEF SERVER KAPASİTESİ BU ''

Çok büyük bir ayıp o zaman bu.
  • Alt yapı sınırlı olduğu için hızlar her ps4 sahibi için sabitleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

Orijinalden alıntı: sehzaderz

dns değiştirin hızlanacaktır

Neredeyse tüm DNS ayarlarını denedim.

DNS değişimi de fayda etmiyor maalesef arkadaşlar. Gerçekten çok can sıkıcı durum. Bununla ilgili de bir kaç konu da var aslında açılan. İnsanların sıkıntısı ortak çünkü. Eminim ki yurtdışındaki sitelerde de bununla ilgili bir çok şikayet vardır. Fakat Sony bant genişliğini kısıtlı tutuyor. Heralde kendi altyapılarına güvenmiyorlar.

• aynen sıkıntılı.AKK Yİ GEÇTİM SIRF BU YÜZDEN PSN DE DİJİTAL OLAYTI HARAM OLDU RESMEN
  • Dinlenme modunda indirme yaparken hız biraz olsun artıyor.
  • 50 mps net var psnde indirme hızı 200-300 kb. Aynı netle saniyede 4-5 mb dosya indiriyorum saçmalığa bak ya .

• Aynen bendede 50 mps internet var bütün gece açık bıraktım 4 gb indirmiş topu topu bi sorun olduğu kesin 2-3 ay önce 2-3 saatte 30 gb rahat indiriyordu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kenan.z

Bununla ilgili yüzlerce konu açıldı. tek cevapta şu '' PSN E MİLYONLARCA İNSAN ABANDIĞI İÇİN MAALESEF SERVER KAPASİTESİ BU ''

Çok büyük bir ayıp o zaman bu.

Yıllık 150 tl almasınıda biliyorlar

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Konsol üzerinden Fifa 15'i indirmeye çalışıyorum fakat Pc ve diğer cihazlar üzerinde aldığım hız 20-25 Mbit arası giderken ve dosyaları saniyede ortalama 2.5 mbit hızla çekebiliyorken Playstation üzerinden indirilen dosyalarda çok ama çok azalıyor bu değer. Birçok DNS denedim bazılarında çok daha kötü oldu bazılarında yine biraz iyileşti ama hiçbir zaman olması gereken seviyeye çıkamadı(Bağlantıyı test ederken olması gereken indirme değerlerini veriyor ama indirme işlemini aktif bir şekilde yaparken saçma sapan bir yavaşlıkda indiriyor.(Örneğin testde 25 mb indirme hızı gösterirken oyunu 500 kb/s ile indiriyor). Ne yapabilirim? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. TTnet kullanıyorum bu arada.

Bende de öyle 20gblik pes 15e 23saat diyor. Normalde maximum 3-3.5 saatte inmesi lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende fifa aldım durum bu dns 8.8.8.8 - 8.8.4.4 giriyom birazcık olda hızlanor ama yine istediğim seviyede degil cok yavas

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.