Şimdi Ara

Playstation 4 kırıldı! iPhone X'u ısırarak patlattı | 2si1 Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• PS5 yatırımları başlamış :) Ben bu açıkların bilinçli yapıldığı düşünüyorum. Kaba tabiriyle arkakapı bırakıyorlar sistemde ve içerden sızıntı ile vakti gelince bilgi sızdırıyorlar sonrası çorap söküğü. Bu fikrimden de vazgeçmem çünkü herseferinde kırılamaz diyorlar. Ps4 duyurulduğunda 5 çıkmaya yakın yine kırılır demiştim ve oldu....

• Mesut Çevik ne söylese , diğer arkadaş aksini söylemek ve ben daha iyi biliyorum havalarında elinden geleni yapıyor

Uyuz oldum kapattım.

10 yıldır Mesut abime alışmışız mütevazi esnek güler yüzlü adam bozmayan zorlamayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 28 Ocak 2018; 10:44:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik geçen haftada TÜketici haklarıyla ilgili bir video hazırlayacağını söylemişti hala bekliyoruz havada kalmasın.

• Yok hiç olurmu arkadaşlar Playstation kullananlar sütten çıkmış akkaşıktır. Asıl korsancı pc kullananlardır pc kullananlar hilecidir, korsancıdır. Şu anda PS 3 ve XBOX 360'dada bal gibi korsan oyun oynayan yok olurmu öyle şey yanlış yapıyorsunuz.

• Son dönemin en eğlenceli programlarından biriydi. Korsan her zaman olacak, ben kimsenin bunun önüne geçeceğini sanmıyorum. Zaten artık ciddi bir kitle orijinal oyunların daha problemsiz olduğunun farkında. Ama korsan kullananları da aforoz eder gibi tavırlarla dışlamak yanlış.

• Playstation 4 kırıldı! iPhone X'u ısırarak patlattı | 2si1 Teknoloji ve Oyun Programı

Tüm maaşını bir yere koyarsan Avrupa'da asgari ücretli bir kişi 1,5 ayda bir bilgisayar alıyor. Aynı pc'yi Türkiye asgari ücretli. 7 ayda alıyor. Avrupa da iki kişilik bir aile kira ve masrafları yaklaşık 800€ kadar bir para tutuyor. 3-4 aylık bir para ile rahatlıkla güzel bir sistem toplayabiliyor. Ama Asgari ücretli bir kişi 2 yılda anca bu parayı ödeyebilir. Şimdi Avrupalılar mı bilgisayar alsın yoksa buradakiler mi?

• eskiden her sene 1000'lerce oyun akıyordu piyasaya eski konsolara.çünkü fazla grafik istemeyen oyunlardı.bugün ise bir oyun yapmak çok zaman alıyor firmalar tarafından ve senede adam gibi 10 tane oyun,yaa oynuyoruz yada oynamıyoruz ilerlemeli bu yuzden.

yani korsan oyunun bir anlamı kalmadı hal ve oyun piyasası boyle olunca.birde online mevzusu var o ap ayrı zaten.xboz360 gibi hem fw'li oyunu hemde online oyunun aynı anda oynanması olursa korsan eski havasına döner ama mümkün değil bu konsolarda tabii..
  • Takip

• Son zamanlar da izlediğim en keyifli programdı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhotep_of_grudge

korsanın destekçisi donanım haber klasiği...

İroni yapuyorlar, ne içiyorsunuz ya
  • Bu ara da Türkçe altyazı olunca da, geliştirilebilinir ingilizce, tabi bunun için teleffuzlara aşina olmak gerek.

Örneğin çoğu kişi TR altyazılı dizi vs. izliyor ve geliştiriyor İngilizcesini bu şekilde.
  • Çok keyifli bir sohbet olmuş. Reklam ve sansür kaygısı bu yüzden olmamalı.
  • Sarhos adamin kullandigi arac tesla, oto pilot modu belli surelerde direksiyona dokunmanizi istiyor siz direksiyona dokunmazsaniz belli sure sonra ekranda uyari cikiyor hala direksiyona dokunmazsaniz arac durup dörtlüleri yakip bekliyor

• Pilay sıteyşın 4 gırılmış...

Playstation 4 kırıldı! iPhone X'u ısırarak patlattı | 2si1 Teknoloji ve Oyun Programı
  • Yalnız program bu sefer çok iyi olmuş. Mesut Çevik bombaları peşpeşe patlatıyor.
  • Ne oldu korsan haber yapani banliyordunuz seneler once? Nefes aldirmiyordunuz ne oldu yani?

• Yine keyif aldigim bir program :)

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    korsancıdan başka korsancıya koruma ilginç...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.