Şimdi Ara

Playstation 4 kırıldı! iPhone X'u ısırarak patlattı | 2si1 Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu programda mesut çeviğe bayıldım, çok iyi

• Son 3 aydır yeni bölümler çıktıkça bilgisayar yerine salondaki televizyonun karşısına yerleşip programı Youtube üzerinden seyrediyorum. Bizimkiler de alıştılar size ve hoş sohbetinize; yeri geliyor merak ettiklerini soruyorlar, yeri geliyor tartıştıklarınızı tartışıyoruz. Artık her hafta yalnızca benim tarafımdan değil, evde de severek bekleniyorsunuz. Ara sıra gelen konuklara göre Mesut Çevik ile Canlı'nın da tekrarını izliyoruz. Bu haftaki 2si1 çok keyifliydi; bizimkiler oyun ve warez muhabbetine yabancı oldukları için çok katılamasalar da ben çok güldüm, eğlendim. Ayrıca annem, kadın günlerinden topladığı gün paralarıyla modası geçmiş altın ve döviz yerine kriptoparaya yatırım yapmak istiyor, bu yüzden önemli Bitcoin haberlerini boş geçmezseniz seviniriz.

Tepkili olduğu için 1 yıldır cep telefonu kullanmayarak kişisel protestosunu yürüten torununa nazaran her yatılı gittiği yere dizüstü bilgisayarını taşıyan, akıllı telefonundan şarjını eksik etmeyen, facebook oyun ve internet bağımlısı, WhatsApp akraba gruplarının gülü 74 yaşındaki teknolojik babaannem (Gönül teyzeniz olur) ile yeni fanlarınız yaptığım oğluyla gelinine ekranlar aracılığıyla selam gönderebilirseniz çok mesut olurum.

Emeğinize, ağzınıza sağlık, enerjiniz hiç düşmesin dilerim. 2si1 sponsorluğum için de e-posta atarak sekreterimden banka hesap numaralarımı isteyebilirsiniz.

• hayretle izledim. korsana ozendirme hakkaten yakismadi.
  • elinize sağlık Beyler...

• Android Black Market ilk çıktığı zamanlarda logosu ve ismi nedeniyle bazı kullanıcılar tarafından sadece korsan ürünler dağıtan market zannedilmişti, bu zan üstünden nette bazı kullanıcılar Black market müşterilerine ağıza alınmayacak küfürler yağdırıp banlandıklarında durumu anlayabilmişlerdi.
    Aynı duruma burada düşülmemeli, konsol kırdırma olayı da sadece korsan oyun olayı değildir, böyle olsaydı zaten orjinal kullanıcıları konsolu kırdırmazlardı, şöyle eleştirilebilirki AAA seviyesi oyunlar oynayarak eskitilecek bir cihazı video,ses,müzik,internet.. falan gibi orta bilgisayarda yapabileceğiniz işlere daha fazla açıyorlar. Bu da kullanıcının tercihidir, yani kullanıcı arzu ederse ve yapabiliyorsa PS4'e Linux bile kurabilir ve bu yasaldır, bu ortamdan korsan kullanıcıları da kendilerine yer buluyor diye tüm herkesi korsan destekçisi kabul edip buna göre neşretmek korsanla mücadeleyi çıkmaza sokuyor, korsanla mücadele etmek için muğlaklaştırmak yerine hedefi doğru belirlemek lazım.

• Mesut bey bu programda kendini aşmış umarım böyle eğlenceli videolar gelmeye devam eder :)

• Ağzınıza sağlık,oldukça keyifliydi.

• Kaçak elektrikle bende 20000 kart alırım mining için, ne olacak...

• Eve gidip izleyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

hayretle izledim. korsana ozendirme hakkaten yakismadi.

Niye yakışmadı
    Nasıl yakışmadı
    Niçin yakışmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusyadan Türkiye ye yapılan buğday ihracatı yani bizim buğday ithalatımızın büyük çoğunluğu samsun üzerinden yapılıyor. Biz de firma olarak rusya ya yaş sebze meyve ihracatı yapıyoruz. konu üzerinde baya bilgiliyim yani. Gümrükçü olarak söylüyorum, Mesut bey sizin gümrükçü arkadaşın bilgisi yetersiz. navlun bedeli bitcoin ya da krem peynir ile bile ödenebilir :). navlun bedelini gümrüğe bildirmek zorunda değilsin. bildirmen gereken durumlar olur o ayrı. kaldı ki buğday taşıyan gemi %99 ihtimalle türk bayraklı değildir,dolayısıla hesapları yurt dışı hesabıdır. nakliyeci ile gönderici istediği şekilde para transferi yapabilir ki bunların arasında gemi kapağında nakit de geçerlidir. bizim firmamız ayrıca gemi nakliyesi de yapmaktadir. kısaca haber büyük ihtimalle doğru çünkü rus tarafından yalan haber yapıldığını ben görmedim. siz de uzmanlara güvenmemek gerektiğini söylüyorsunuz genel olarak. bu konuda neden güvendiniz acaba :)

• Şu miningciler yüzünden piyasada kart kalmadı, fiyatlar tavan yaptı. İkinci el kartları hiç söylemiyorum bile.
  • Ps4 kirilsin alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.