Şimdi Ara

PlayStation 4 oyuncularına FPS klavyesi ve faresi geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Tactical Assault Commander ismi verilen yeni bir PlayStation 4 ürünü sayesinde artık konsolunuzdaki FPS oyunlarını aynı PC’de oynuyormuş gibi oynayabileceksiniz. Hem PlayStation 3, hem de PlayStation 4’te kullanılabilen bu FPS klavyesi ve faresi üzerinde oldukça kullanışlı tuşlar da bulunduruyor. 30 Kasım 2015 tarihinde piyasaya sürülmesi beklenen bu ürünün fiyatının da 120 dolar olacağı konuşuluyor."

Kaynak

PlayStation 4 oyuncularına FPS klavyesi ve faresi geliyor! PlayStation 4 oyuncularına FPS klavyesi ve faresi geliyor! PlayStation 4 oyuncularına FPS klavyesi ve faresi geliyor!

• Siz PS sahipleri,neden masanın ustunde oyun oynamak istiyorsunuz, anlamıyorum.

Diyeceksiniz ki,bunu almak zorunda değilsin. Ancak,oynayacak olduğunuz FPS oyunlarda ,bu çok büyük fark atar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye-mouse ile oynamak istesem pc oyunusu olurum zaten.Izin verilmemesi lazim boyle ekipmanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC gibi ekranın başında oynayacağıma DS4ümü alıp yatarak oynarım. Konsolları bilgisayarlaştırma çabaları
  • Talep var , arz var.bu kadar basit.

Diğer üçüncü parti ürünler gibi aman input lag var mi, bilmemne oyununu destekler mi derdi yok. Muhakkak alanlar olacaktır.

Olay sadece konsolu pclestirme çabası değil.En az 4-5 sene hiçbir parça değişikliği istemeyen birisinin konsoluna yatırım yapması.

• Garanti gelir kapısı

• Eğer bu cihazla oynayanlar ve ds4 ile oynayanlar farkli serverlarda olursa alirim ama öbür türlü ağir haksizlik olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    Aynen sana katılıyorum. Bu durumda benim gibi konsolu salona kuranlar için hiç bir anlamı kalmadı konsolcu olmanın. Çünkü niye; Online oynuyoruz. Çünkü niye: ''Salonda'' online fps oyunu mouse ile oynanamaz. Bu durumda masa başında konsol oynayan klayve+mousecu larla oynanamaz.

Bu cihaz çıktığında lanet olası varlığını hissettirirse benim gibi çoğu salonda oynayan kişi bırakacak konsolu

Bravo Sony

Güle Güle Konsol dünyası
  • Ds4 beceremiyorsan gidersin pcde oynarsin oyununu çok saçma sistem korkaklar beceriksizler alır bunu

• Playstation 4 noob'larına diye değiştirin bence başlığı.

• fps baymadan yaygılaşmadan bol bol oynamak lazım yine vardı bu aparatlar hakkettiğinden pahalıydı vs ama şimdi hori gibi bir firma yapıyor ki official sony lisansı olacak galiba uyumluluk daha sağlam olur...Ps'nin olayı plug and playdir competitive bir olay taşımaz ama pazar açıyorlar işte pc gibi olmaz ama bunlar + aim assist çalışır mı bilmiyorum çalışırsa vay anam vay. battlefrontta vs oyun geliştiricisi bunun önüne geçmezse fps için bir de pc toplayacaz veya artık her oyuna plat trophy felan kasayım yoksa ne oynayacam
  • ilgili oyunlarda ayrı server bile yapsalar. Mesela DS4 serverı ayrı, noob serverı ayrı. Bu DS4 cüleri etkileyecek. Çünkü oyuncu sayısını bölecek. Daha az oyuncu sayısı göreceksin. Gerçi hiç bir firmanın bu zahmete gireceğini düşünmüyorum. Zavallılar ya. Noob sunuz işte kardeşim. Gidin Mario oynayın.
  • Bence gereksiz bir alet konsol oyuncuları zaten klavye ve mouse ile oynamak istese PC alır ki ben de genelde PC de oyun oynamama rağmen konsolda FPS oynarken hiç zorlanmıyorum aynı zamanda bu çoğu oyunda haksızlık yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusay

Aynen sana katılıyorum. Bu durumda benim gibi konsolu salona kuranlar için hiç bir anlamı kalmadı konsolcu olmanın. Çünkü niye; Online oynuyoruz. Çünkü niye: ''Salonda'' online fps oyunu mouse ile oynanamaz. Bu durumda masa başında konsol oynayan klayve+mousecu larla oynanamaz.

Bu cihaz çıktığında lanet olası varlığını hissettirirse benim gibi çoğu salonda oynayan kişi bırakacak konsolu

Bravo Sony

Güle Güle Konsol dünyası

Vallahi son ekran kartı rezaletlerinden sonra ve özellikle de exc. oyunları için PS almayı dusunuyordum. Bu tip aksesuarlar yaygınlaşırsa hiç bir mantığı gök benim için PS in.

Ben masaüstü PC de bile ,TV koltuğu ile oyun oynuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalan haber kesinlikle oyle birsey olmaz

• PS3'e Fragnstein, FragFX gibi ürünler çıkmıştı; ancak klavyeli değildi. Bu değişik olmuş.

Konsol oyuncusu olsam düşünmeden alırdım. Mouse'u analog emulasyonuyla bile çalışsa, Cod gibi oyunlarda terör estirirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Ağustos 2015; 4:59:59 >
  • Sony onaylı böyle bir şey olacağını düşünmek bile komik. Zaten klavye+mouse kullanma yöntemleri var konsollar için. Steam klavye mouse desteğiyle konsol çıkarsa da kurtulsak artık gamepad'le oyun oynayamayan tiplerden.

• Bende önceden ps 2 vardı fps oyunları çok rahat oynayabiliyordum. Asist seysini de kapatirdim.

Geçen de kuzenim ps3 de bi baktim bf4 var,niye oynamiyon taş gibi oyun diyom

Bana verdiği cevap konsolda fps oynanmazki

Aldım elime 1inci maçta. 5-4 gittim düşünün ilk oynayisim :D

Herneyse bu arada bf hiç oynamamistim,harika oyunmus keşke pc kaldirsada oynasam

Yani bunu pc oyuncusu olarak söylüyorum fps konsolda bal gibi oynanir, sadece 1-2 saat singlede alismaninz lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.