Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.824
Cevap
280
Favori
1.316.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17041705170617071708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Playstation5

Başka siteleri de deneyiniz
    Hocam denediğim 2-3 sayfada da benzer sorunla karşılaşıyorum. Önereceğiniz site varsa onu da deneyeyim. Ekranın yarısı kullanılıyor neredeyse.
  • Merhaba arkadaşlar. PS4 Pro 7218B sahibiyim. Cihazı alalı 6 ay oldu. Sorunsuz çalışan makinem, son 3 gündür sürekli kasmaya başladı. Makineyi ilk açtığımda yaklaşık 1 saat sorun olmuyor. Daha sonra oyunlarda ve menüde kasma meydana geliyor. Sebebi ne olabilir sizce?
  • darkraver10 D kullanıcısına yanıt
    Harddiskten olabilir belki. PS4'ü sıfırlamayı denedin mi?
  • Aklıma geldi ama maalesef oyunları dijital olarak satın alıyorum. Sağlıklı bir internet bağlantısına da sahip değilim. Tekrardan indirmem benim için büyük sorun. Birde makine uzun süre çalıştığında ve ısındığında fanlar yüksek devirde çalışmaya başlıyordu. Artık o seside duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkraver10 -- 22 Nisan 2020; 17:11:30 >
  • Arkadaşlar, teknik olarak ps 4 ü dik mi kullanmakta fayda var yoksa yatay mi ısı ve performans bakımından hangisi tercih ediliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar PS4 için kulaklık alacağım ama kaç gündür bakıyorum bir türlü hangi marka hangi ürün 7.1 destekli bulamadim bana kullanan varsa öneri yapabilir mi acil yardimcilarinizi bekliyorum

Fiyat :500- 750 arasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps4 disk değiştirdim çoğu oyunun save dosyaları gitti. Spider man'i bitirmiştim ve dlc satın almıştım. Bu dlc'yi oynamak için oyunu baştan bitirmem mi gerekli?
  • mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Performans bakımından hiç bir fark yok. Fayda konusunda ise şöyle bir artısı var. Yatay koyduğunda alt kısım cok fazla ısınıyor ve yüzeye temas ettiği icin ısı 2 kat geri yansıyor. Ve cihazın ısınması daha çabuk oluyor. Dikey koyduğunda alt kısım çok fazla ısınmıyor. Bu arada ben dikey stand ile kullanıyorum.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de dikey stand var ama bluray içinde disk olduğu için bi yerde zararlı olabilir diye okumuştum. Yatay olarak kullanıyorum şu an masaüstü fan almıştım cihazın üst kasasına doğru ufletiyorum ısıyı kırsın diye. Bunu yaptığım zaman da sıcak soğuk hava karışımı oluyor cihazdan genleşme sesi geliyor o da rahatsız ediyor.

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Hocam disk konusunda bilgim yok. Benim cihaza hiç disk girmedi😁😁

Hocam çok canını sıkıyorsa alt kapağı çıkarıp oraya bir laptop soğutucu koy artik çıt çıkarmaz.

• Ön ve arka kapağı çıkardım ve dikey stantla kullanıyorum çok rahat ettim cihazın ömrünüzde uzadığını düşünüyorum 🤔

• Fiyatları gördüm ve ben şok. 2 gün önce ps4 pro 1tb death stranding edition aldım. Yanına bir de orjinal kol daha aldım ekstra +1 oyunla beraber toplam maliyet 3.500₺.
    Afrika’da yaşıyorum ( Cezayir ). Tr’ye giderken 2 tane alıp götüreyim de satarım 5.000₺’ye :)
    Bu arada ps vr set ( kamera, kask, oyun , 2 adet move ) 2.300₺.

• zinedya Z kullanıcısına yanıt
    Fan sesinde herhangi bir değişme var mı bu şekilde

• ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Tabi kesinlikle önceden mutfaktan uğultuyu duyuyordum. Şimdi kullandığım odada rahatım

• Şu birkaç gündür Psn Store’da sıkıntı yaşayan var mı? Sayfaların açılmaması veya geç açılması gibi. Sistemde de bir yavaşlama oluştu. Son güncelleme ile alası olabilir mi?

• zinedya Z kullanıcısına yanıt
    Alt kapak nasıl çıkıyor anlatır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: DittoQ

Şu birkaç gündür Psn Store’da sıkıntı yaşayan var mı? Sayfaların açılmaması veya geç açılması gibi. Sistemde de bir yavaşlama oluştu. Son güncelleme ile alası olabilir mi?
    Yeni zamlar geliyorsa utancından ağırlaşmıştır.
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Ust kapak ile ayni mantik ama arkadaki garanti etiketlerinin altinda 3 tane t8 ile acilacak vida var. Torx security diye aratirsaniz gorursunuz. Bulmasi biraz zor ben gittigidiyordan almistim. Ifixit in sitesinden de yardim alabilirsiniz.

• speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler daha önce bütün parçalarını ayrırıp termal macun ve pedlerini değiştirmiştim zaten ama arka kapağın tek başına açılabildiğini bilmiyordum. Yukarıdaki arkadaşın attığı fotodaki gibi yaptım bende fan yine baya çalışıyor ama sesi daha az geliyor gibi. Bir de trust vertical stand ile biraz eğimli duruyor konsol. kapakları olmayınca inş düşmez :)
  • PS5 Kasım ayı çıkış ve 500 $ diyorlar doğru mudur.
  • 
Sayfa: önceki 17041705170617071708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.