Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.824
Cevap
280
Favori
1.316.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17051706170717081709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de alt kapagini cikarip altina notebook sogutucusu koydum ust kapagini cikardim ama yine de bazen fani cok hizli calisiyor bazen de oyunda menu de gibi calisiyor. Bi anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen dogru ama ben standart ps5 ve ps5 pronun ayni anda duyurulacagini dusunuyorum. Microsoft ta 2 farkli gucte konsol yapacak cunku. Microsoftun son hamlelerinden sonra caresizce bekledigini dusunmuyorum ama sony bu belli olmaz mobil bolumu gibi konsolu da batirabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazors -- 1 Mayıs 2020; 22:4:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedya

Ön ve arka kapağı çıkardım ve dikey stantla kullanıyorum çok rahat ettim cihazın ömrünüzde uzadığını düşünüyorum 🤔
    Hangi standi kullaniyorsunuz orjinali mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar ps4 pro nun dikey durabilecegi sekilde bir kasa tasarlayip,makinanin ust ve alt kapaklarini sökup kasanin icine dikey sekilde yerlestirsek. Kasanin onune 3 tane fan arkasinada 3 tane egzoz fani taksak acaba etkisi olur mu? Oyun oynarken boeing 737 sesi dinlemekten biktim

• harun2413 H kullanıcısına yanıt
    Youtube da kapakları delerek öne ve arkaya birer fan takıp modlayanları gördüm ben. Sorun şu ki adamlar yapıyor sessiz tamam ben de termal macun ve ped değiştirdim o an video çeksem çok iyi. Ama gel gelelim en fazla 2 ay sürmedi eski haline dönmesi. 2 ayda bir de sökülüp takılmaz ki alet

• ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Termal macun ve ped yenileme olayi cok gecici sure cozum sagliyor. Dediginiz gibi 2 ayda bir sokulecek cihaz degil. Baska ne yapilabilir bu cihaza anlayamadim.

• ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Uğraşmaya değmez hocam..
    İki arkadaştan aynı yorumu aldım ben hiç uğraşma max 3 ay sonra eski performansına döner dediler o yüzden hiç elleşmedim
    Kendileri çok coşunca yan odaya alıyorum (duvarda delik var yazın pc ve konsollar diğer odada) kafam rahat oluyor..

Bir önceki nesil şanslıymışım ama 2009 X360 ve Slim PS3 vardı ve hiç ama hiç ses ya da yüksek ısı sorunlarım olmamıştı
    Teknoloji gelişiyor ok de bunlar sağlam malzemeden de çalmaya başlamış (gibi geliyor bana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun2413

Arkadaslar ps4 pro nun dikey durabilecegi sekilde bir kasa tasarlayip,makinanin ust ve alt kapaklarini sökup kasanin icine dikey sekilde yerlestirsek. Kasanin onune 3 tane fan arkasinada 3 tane egzoz fani taksak acaba etkisi olur mu? Oyun oynarken boeing 737 sesi dinlemekten biktim
    Benim alt ust kapagi sokuk altinda notebook sogutucusu koydum bi gunu diger gununu tutmuyor. Bi ucak moturu oyunda bi menu sessizligi

• Normalde bunu burada yazmamam lazım biliyorum ama boşa evde duruyor. Sıfır 24 ay garantili Sony garantili üründür.

🔵🎮 Playstation 4 Dualshock V2 Gamepad'e ihtiyacı olan var mı?

Sıfır kutulu, jelatini dahi açılmadı.

Resmi Sony garantili faturalı.

PS4 aldığımda sipariş verdiğim ürün.

Fakat şuan bende PS4 yok. XBOX kullanıyorum. Almak isteyene yardımcı olurum.

• İlk nesil Ps4 Pro'mun termal macununu yeniledim. Arctic MX-4 kullandım. Daha önce fanı 7226B'lerdeki fan ile değiştirmiştim fakat fan sesi azalmamıştı. Bu termal macun ile bu kadar fark etmesini beklemiyordum. Horizon, Doom, GoW oynarken bile hiç sesi duyulmuyor artık. Bakalım ne kadar sürecek.

• harun2413 H kullanıcısına yanıt
    Orjinal stand değil vidalı bir stand. Kapakları çıkarttığım için yanları plastik pullarla desteklemek zorunda kaldım. Amaşunu söyleyebilirim. Herhalde 1 aydık böyle kullanıyorum tek çözümü bu

• Geçen sene baya uyguna orjinal stand almıştım tekrardan dik konumda kullanmaya başladım, yatay kullanmaya göre evet bir miktar ısı ve ses kayboldu. PS5 bu durumu çözerler umarım.

Haftasonu hem 1tb yetmemeye başldığı için taşınabilir ssd aldım, Divison 2 de fenalık geliyordu oyuna giriş ve yükleme süresi usb den bağladığım halde baya yarıdan fazla kısaldı. Oyun kendine geldi texture geç yükleme problemi, ilk girişte anlık çok ufak takılma olurdu hepsi bitti gitti. 3. parti oyunlarında baya fark ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 4 Mayıs 2020; 11:6:44 >
  • guasar G kullanıcısına yanıt
    Arc

• Arkadaşlar daha önce fan sesi sorunu nedeniyle garantiye yollamış olan var mı? Temizleyip geri mi gönderiyorlar yoksa yeni cihaz mı veriyorlar? Sadece ses sorunu nedeniyle gönderip daha sorunlu halde geri almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 4 Mayıs 2020; 12:40:23 >
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Fan sesi sorun değil ki onlara göre. Sıfırını yollasalar yeni gelende fan sesinin olmayacağını mı düşünüyorsunuz? Herkesin en sessiz dediği son seri nidec fanlı olan var bende onda da var malesef, belki diğerlerine göre az olabilir ama beni rahatsız edecek kadar da çok :)

• yeni konsol zamlarının duyurulmasının ardından pamuklara sardım ps4 pro'mu.

anlaşılan yeni nesil konsollar çıksa bile şu ekonomik şartlarda alabilirmişim gibi gözükmüyor pek.

ps4 pro'ya en az bir 2-3 sene daha ihtiyacım var, umarım bozulmaz :( bunların ömürleri ne kadar oluyor acaba? 2017'de aldım ben konsolumu.

ps2 ve ps3 yıllarca çalışmıştı ama malum yeni nesil ürünler sanki eskisi gibi değil, daha çok bozulmaya meyilliler gibi.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Düzgün bakarsan hiçbir şey olmaz. Bende iki tane PS3 var hala ikisi de sapasağlam. Neredeyse ilk günkü gibi. Tozdan koru, cihaz hep sabit dursun. Başka yere taşıma. Kapatınca fişini çekip üzerini ört. Hatta PS1 ve PS2’im de sağlam duruyor. PS4’ü de ilk çıktığı gün 2013’te almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Düzgün bakarsan hiçbir şey olmaz. Bende iki tane PS3 var hala ikisi de sapasağlam. Neredeyse ilk günkü gibi. Tozdan koru, cihaz hep sabit dursun. Başka yere taşıma. Kapatınca fişini çekip üzerini ört. Hatta PS1 ve PS2’im de sağlam duruyor. PS4’ü de ilk çıktığı gün 2013’te almıştım.
    hocam iyi bakmaktan kastınız ne?

yani ben hiç içini açıp tozunu falan almaya yeltenmedim ya da ne bileyim termal macununu falan yenilemedim hiç

ama bunların haricinde cihazım açıkta duruyor, sabit duruyor çoğunlukla zaten nadiren bir yere taşırıp. Fiş çekme işini de yapmıyorum ama.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İçini açma işlerine hiç gerek yok ama cihazı kapatınca fişini çekip üzerini örtün ki tozlanmasın. Bendeki tüm konsollar bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

İçini açma işlerine hiç gerek yok ama cihazı kapatınca fişini çekip üzerini örtün ki tozlanmasın. Bendeki tüm konsollar bu şekilde.
    tamamdır teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 17051706170717081709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.