Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.828
Cevap
281
Favori
1.316.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17161717171817191720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar geçen hafta sony eurasia garantili ps4pro 7216b almıştım. Gow yükledim tüm hafta ara ara oynamistim , bugün ilk defa 5saatin üzerinde oynadım ve kendiliğinden 2kere kapandı. Sıkıntılar yavaş yavaş basliyo bıkac haftaya kalmaz jet motor sesi de çıkar tahminimce.
    Bu makineyi alırken böyle bı sorunu olduğunu bilmiyodum ve ileride bu kapanma olayı beni delirtir biliyorum
    Mediamrktten aldım geri götürmeyi düşünüyorum para iadesi isticem ilk önce. değiştirseler aynı şey olucak cunku
    Daha önce iade edip parasını alan var mı?
    10gun olmadı makinayı alali aşırı tepki mi veriyorum diye düşünüyorum ama bi yandan da ileriyi dusunurek bu zahmetli makineden bı kaçışım varsa kullanım diyorum ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neco6791 kullanıcısına yanıt
    Nerede yaptırdınız bu işlemi? Ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esondere kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben almanyada yasiyorum.
    burada yakinlarimda bir cocuk vardi yarim saat icinde hemen halletti benim sorunu.
    sizin yakinlarinizda da mutlaka becerikli birisi vardir herhalde bu islerden anlayan.
    youtubede binlerce video var, en kötü ona göre yaptirabilirsiniz birisine.
    sadece termal macun yetmiyor, padler de yenilenmeli mutlaka.
    ben proyu ciktigi ilk gün almistim, yaklasik 4 sene olacak yani.
    su anda fabrikadan yeni cikmis gibi sessiz sekilde calisiyor.

• neco6791 kullanıcısına yanıt
    Bende ilk çıktığında aldım 4 yıl kadar oldu. Dediğiniz gibi yapayım hocam sağolun. Bunca yıldan sonra iyi gelir cihaza

• Güzel bir limited edition ile aranıza katıldım. PS5’i beklemeyi düşünüyordum ama konuşulan fiyatları duyunca, bir de elime fırsat geçmişken bu konsolu almaya karar verdim. İlk konsolum bu arada.

• Hayırlı olsun yurtdışından mı alındı ?

• Merhaba ithalatçı garantili sıfır 7216 cihazların 3500 lere gelmiş fiyatı. Last of us gibi exclusive oyunları oynamak amacım. 2. El cihazlar 3 civarı zaten hep. Sizce alınır mı?

• Goodfather_55 G kullanıcısına yanıt
    makinayı komple fabrika ayarlarına döndürerek verdim garantiye. Onlar kendi cd leri ile test ediyorlarmış.
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    Sağ olun. Evet yurtdışından alındı.

• Yanıtınız için teşekkür ederim. Dün teslim etmiştim cihazı. Hesapları da silmemiştim, inşallah sorun olmaz :)

• sorunsuz ps4 pro yok mu?
  • Oyun indirirken cihazı dinlenme moduna alıp tv yi kapattığımda ps4 ün internet bağlantısı kesiliyor modem kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Çok can sıkıcı bir durum güç tasarrufu modunda indirmeler devam etsin seçeneği aktif ama indirme yapamıyorum çaresini bilen varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

sorunsuz ps4 pro yok mu?
    7216b hiç bir sorun yok bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Hayir. Tum seri ve tum pro lar hepsi sorunlu. Sorunsuz diyen arkadaslar cod warzone oynasinlar biraz ne demek istedigimi anlarlar.

Icinizi karartmak gibi olmasin ama ps4 pro bozulursa bir daha ps4 almam slim de almam direk 5 alirim o da ileride . Cunku ps4 pro en iyi oyunda bile 2k oynatiyor 4K falan yalan yani.

Konsolum olmasa xbox one x alirdim ps exc oyunlari da zaten back compat ile ps5 de oynanabilecek. PS4 pro gibi bozuk bir makineyi alip evde kamyonet gurultusu dinlemek isterseniz tabi saygi duyarim😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 12 Temmuz 2020; 20:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogota

Güzel bir limited edition ile aranıza katıldım. PS5’i beklemeyi düşünüyordum ama konuşulan fiyatları duyunca, bir de elime fırsat geçmişken bu konsolu almaya karar verdim. İlk konsolum bu arada.
    Hayırlı olsun bende bunu alıcaktım fakat oyunun vasat olduğunu görünce vazgeçtim ghost of tsushimalı versiyonun bekliyorum

Ayrıca amazondan mı aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 13 Temmuz 2020; 13:52:44 >

• Sağ olun. Oyunu daha oynayamadım, hatta biraz önce ilk oyunu bitirdim. Açıkçası part 2 ile ilgili yorumlardan sonra ben de çok düşündüm konsolu alıp almamakla ilgili fakat bence konsol güzel bir konsol. Daha önceki sınırlı sürümlerde bunda olduğu gibi oyulmuş bir desen yok ve bence bu konsola öok yakışmış. Tabi bu bir kişisel tercihtir. Ben ürünü amazon.fr’den ön sipriş ile aldım. Kuzenim Türkiye’ye getirdi.

• 7116 B Modeli sahibiyim. Ben de sesten son zamanlarda özellikle havaların ısınmasından sonra acayip şikayetçiydim. Sonrasında güzel bir termal macun ve ped aldım. açtım güzelce temizleyip değiştirdim. Biraz da televizyonun yanından uzaklaştırdım. Şu an için ses sorunum ortadan kalkmış durumda. Youtube da detaylı videolar var. açtım birini harfiyen takip ettim hiç bir sorun yaşamadım. Eskiden laptop, bilgisayarımda da aynı işlemleri periyodik yapardım. Eğer hiç tecrübeniz yoksa dikkatli olmanızda fayda var.
  • cuh 7016b de ısınma ve ses sorunu varmı ?
  • kizilok K kullanıcısına yanıt
    Evet

• 3kya 10a yakın oyunlu 2 kollu bir pro almak mantıklı mı?
    ps5 çıkana kadar oynayacağım o arada taksitle 4k tv alacağım onun taksidi bitince ps4 ü satıp ps5 almayı düşünüyorum 6 ay sonra.
    PS4 pro için çok sorunlu denmiş yorumlarda bunu çözmek için pro soğutucusu ve ya laptop soğutucusu kullansam etkisi olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 17161717171817191720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.